Menu
Your Cart

Плюшена играчка - Мики Маус, 20 см

Плюшена играчка - Мики Маус, 20 см
Плюшена играчка - Мики Маус, 20 см
  • Наличност: 2-3 Days
  • Модел: С054123
13.90лв
без ДДС: 13.90лв

Защо да изберем плюшена играчка Мики Маус 20 см.?

Наблюдавайки потреблението на плюшени играчки, ние от Tea Toys стигнахме до извода, че най-популярна, най-практична и най-купувана е плюшена играчка мики маус 20 см.

Първата причина е разбира се известността на героя Мики Маус. Години наред това е един от най-харесваните анимационни герои. Създаден през далечната 1923 година от Уолт Дисни, до ден днешен популярността на Мики и Мини Маус е в световен мащаб.

Друга причина за желанието на децата да притежават плюшен мики маус е факта, че така ще си имат любимия герой под ръка за гушкане, за разходка в парка или за компания и весели игри.

Размерът от 20 см. е най-компактен и удобен, тъй като детето може да сложи в малката си детска раничка плюшен мики маус, да го носи в ръка или даже да го пъхне в на мама дамската чанта. Така по-всяко време желаната играчка е под ръка.

Мики маус играчка за най-малките фенове

Невероятен интерес към най-малките ни фенове предизвика мики маус играчка с фосфоресциращи елементи. Плюшеният герой има прекрасна пижамка, която свети в тъмното и радва малките дечица. Много често тъмнината плаши децата и те не желаят да заспиват сами. Това допълнително усложнява процесът по приспиване и навиците на малчоганите да заспиват с мама и тати после изиграват лоша шега и на двете страни.

Светещата играчка Мики Маус превръща моментът на заспиване в приказен и вълшебен. Най-малките фенове на плюшени играчки Disney са пленени от бляскавите и светещи елементи и така забравят за тъмнината и прегръщайки верния си приятел се унасят бързо в царството на сънищата.

Важен момент, когато в детето има чувства на страх или уплаха е и подкрепата и разбирането от родителя. Мики Маус играчка с фосфоресциращи елементи е прекрасен помощник в тези моменти, но не може да замени майчината прегръдка и целувка.

Поддръжката на тази играчка изисква почистване с мокра кърпа. Не се препоръчва пране в пералня или друг начин на дезинфекция. Материята, от която е изработена светещата играчка Мики Маус е съобразена с европейските изисквания за качество. И най-малките бебета може спокойно да гушнат играчката.

Изберете плюшен Мики Маус от магазин за плюшени играчки Tea Toys

Любима, класическа играчка-плюшен Мики Маус е топ продукт за всички времена. Най-малките бебоци го гушкат преди сън, вече пораснали децата си взимат играчката на разходка, играят си с нея и имат верен приятел за приключения, а порасналите вече тийнейджъри често се връщат в детството си и биха се зарадвали да имат плюшен мики Маус като сантиментална и емоционална връзка, с моментите когато са били по-мънички и са гледали детските анимационни филмчета.

Една плюшена играчка Мики Маус може да зарадва дете на всякаква възраст. А най-хубавото е и, че този така известен герой е винаги актуален. Както преди години, така и днес, подарявайки плюшена играчка Мики Маус бъдете сигурни, че ще получите в замяна широка усмивка, радост в очите и топла прегръдка.

Мики и Мини маус играчки са верни приятели

Ние от Tea Toys предлагаме на нашите фенове богат асортимент от плюшени играчки. При нас може да откриете както класически плюшени мечета, така и други оригинални плюшени животни, възглавнички и аксесоари.

За да задоволим и най-капризните дечица в нашият асортимент присъства задължително Мики маус играчка. Когато говорим за приятели няма значение момчета или момичета, знаем,че най-важно е да бъдеш верен другар. За тази цел не забравяме да добавим към селекцията ни Мини Маус играчка. Вземете двете приятелчета като подарък, за да дадете пример на вашите деца, че верните приятели не се предават и вървят ръка за ръка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.