Menu
Your Cart

ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ

Зарадвайте Вашето малко съкровище като му подарите нов плюшен приятел!

Плюшените играчки са най-добрия спътник на Вашето дете в игрите и белите. Помогнете му да създаде един незабравим спомен от детството. Защото всеки един от нас помни и носи в сърцето си привързаността си към любимите плюшени играчки. Нека и Вашето дете изпита тази радост.

При нас ще намерите широка гама от плюшени играчки за малки и големи,които са готови да задоволят всеки вкус и въображение. Всеки един от нашите модели са подбрани със специална грижа и много любов, обръщайки внимание преди всичко на желанията на децата. Освен това нашите плюшени играчки са напълно безопасни за Вашите деца.

Притежанието на плюшените играчки не е просто да имаш компания в забавленията. Играейки с тях, детето се научва да реагира, мисли и изгражда отношенията си с другите. Затова неговите любими играчки могат да ни кажат повече както за характера, така и за бъдещето на детето.

Какви плюшени играчки можете да откриете при нас?

Сладки плюшени мечета – емблематичен символ на детството. Пръв приятел и другар в пакостите и новите приключения. Повечето от нас още помнят любимото мече, с което са споделяли всеки миг. Дори днес, тези плюшени играчки са любими на всички малки пакостници.

Очарователни плюшени кучета и котки – тези плюшени играчки се асоциират с любимите домашни любимци. Точно по тази причина, те се нареждат след най-предпочитаните играчки от всички малки любители на животните.

Пухкави плюшени зайчета – малки и носещи радост в детските очи. Тези плюшени играчки привличат малките приключенци с дългите си уши и очарователен външен вид.

Това са само част от голямото разнообразие на нашите плюшени играчки. Разполагаме още с плюшени жабки, морски обитатели, патета, панди и музикални играчки. Потопете се в необятния свят на нашите плюшени играчки още СЕГА!