Menu
Your Cart

КОЛЕДНИ ИГРАЧКИ ЗА ЕДНА ВЪЛШЕБНА И ЩАСТЛИВА КОЛЕДА

Плюшено еленче Дейзи /с коледна песен на български/
-14 %
Модел: 46647
Плюшено еленче Дейзи е със красиви стъклени очи.Изключително нежен и мек на допир. Подходящ за гушкане и игра.При натис запява коледната песничка на български:"Тихо се сипе първият сняггалено щипе бузките пак,где е на двора старият пън,Снежко затрупа всичко навън"Размер: 20 см.Състав: текстил, пълне..
18.90лв 21.90лв
без ДДС:18.90лв
Модел: 46449
Плюшен пингвин Пако е очарователен.При натис запява коледната песничка:Тихо се сипе първият сняггалено щипе бузките пак,где е на двора старият пън,Снежко затрупа всичко навънПрекрасен подарък за момче и момиче.Изключително нежен и мек на допир.Подходящ за гушкане и игра.Размер: 28 см.Състав: текстил..
29.90лв
без ДДС:29.90лв
Модел: 46449-Н
Плюшен пингвин с коледна песен на Бг и надписана панделка от TeaToys е впечатляващо.При натис запява коледната песничка:Тихо се сипе първият сняггалено щипе бузките пак,где е на двора старият пън,Снежко затрупа всичко навън....Коледните усмивки ще бъдат по-големи с плюшеното пингвинче.Надп..
35.90лв
без ДДС:35.90лв
Модел: 46648
Плюшен снежко със шалче ще усмихне всяко дете. Изключително нежен и мек на допир.Подходящ за гушкане и игра.При натис запява коледната песничка:Тихо се сипе първият сняг галено щипе бузките пак, где е на двора старият пън, Снежко затрупа всичко навън Размер: 25 см.Състав: текстил, пълнеж и багрил..
24.90лв
без ДДС:24.90лв
Модел: 46643
Плюшено коледно гномче в сиво и червено.Оригинално допълнение в коледната декорация, което ще внесе празнично настроение!Размер: 18 см...
7.20лв
без ДДС:7.20лв
Модел: 46643-1
Плюшено коледно гномче в сиво и червено.Оригинално допълнение в коледната декорация, което ще внесе празнично настроение!Размер: 18 см...
7.20лв
без ДДС:7.20лв
Модел: 46610
Плюшен коледен Дядо Коледа с звънче за една различна коледна атмосфера.Меката плюшена играчка с коледни мотиви ще внесе празнично настроение във всеки дом.Размер: 20 см...
20.90лв
без ДДС:20.90лв
Модел: 46600
Плюшен Дядо Коледа с коледна песен на български е прекрасен подарък за дете.Изключително нежен и мек на допир.Подходящ за гушкане и игра.При натис запява коледната песничка на български:"Тихо се сипе първият сняггалено щипе бузките пак,где е на двора старият пън,Снежко затрупа всичко навън"Размер: 1..
21.90лв
без ДДС:21.90лв
Плюшен Коледен Гном с бяла шапка
-21 %
Модел: 46606-2
Плюшен коледен гном за една различна коледна атмосфера.Оригинален и забавен, гномчето ще внесе празнично настроение във всеки дом.Размер: 25 см...
12.90лв 16.30лв
без ДДС:12.90лв
Плюшен Коледен Гном с кафява шапка
-21 %
Модел: 46606-4
Плюшен коледен гном за една различна коледна атмосфера.Оригинален и забавен, гномчето ще внесе празнично настроение във всеки дом.Размер: 25 см...
12.90лв 16.30лв
без ДДС:12.90лв
Плюшен Коледен Гном със зелена шапка
-21 %
Модел: 46606-3
Плюшен коледен гном за една различна коледна атмосфера.Оригинален и забавен, гномчето ще внесе празнично настроение във всеки дом.Размер: 25 см...
12.90лв 16.30лв
без ДДС:12.90лв
Модел: 46067-2
Плюшен Дядо Коледа с коледна песен на български е прекрасен подарък за дете.Изключително нежен и мек на допир.Подходящ за гушкане и игра.При натис запява коледната песничка на български:"Тихо се сипе първият сняггалено щипе бузките пак,где е на двора старият пън,Снежко затрупа всичко навън"Размер: 2..
19.90лв 21.90лв
без ДДС:19.90лв
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)

Вълшебни детски играчки за Коледа от Теа Toys

Когато наближи Коледа всичко става по-магично, по-красиво и по-празнично. Децата започват да пишат своите писма, изброявайки всички детски играчки, които искат да получат за Коледа. Малки и големи ентусиазирано украсяват елхата и нетърпеливо отброяват дните до празничния ден. Магията на този вълнуващ период в годината не може да се опише с думи. Тя се усеща във въздуха и само, който вярва в чудеса я усеща и с душата. Емоциите и на малки и големи са вълнуващи и еуфорията по наближаващия празничен момент започва пане месец по-рано.

Приготовлението и самия процес по-организиране на празника понякога изискват повече време и търпение. Избирането на подходящи коледни играчки за деца и обикалянето на големите хипермаркети и търговски центрове вече не е необходимо. За да купите интересни детски подаръци за Коледа ви е нужно само да знаете онлайн магазин, който да ви предостави избор, коректно отношение и сигурна доставка.

За нас е удоволствие да предложим на нашите клиенти разнообразие от коледни играчки за деца. Освен перфекто обслужване и бърза доставка, ние от Tea Toys подаряваме на всеки наш клиент и ВАУЧЕР за 10% отстъпка за бъдещи пазарувания от нашият магазин с пожелания за топли, празнични усмивки.

Асортимента ни от детски играчки за Коледа включва отбрани продукти, изработени от висококачествени материи. Топ продукт за тази година са плюшените играчка с коледна песен на български език.

Когато прегърнете вашето дете и запеете заедно коледна песен магията на Коледа се случва. Топли чувства, искренни усмивки и радост от малките неща. Най-вълнуващите детски подаръци за Коледа са тези, поднесени с любов.

Коледни плюшени играчки за още по-големи усмивки

Вълнуващите моменти по наближаващия празник стават все повече. Списъкът с желаните подаръци за Дядо Коледа вероятно не е малък и трескавото пазаруване е в разгара.

Ние от Tea Toys ценим вашето време и бихме желали да ви улесним в избора на подаръци. Новата ни селекция от коледни плюшени играчки ще зарадва всяко дете.


А какво по-хубаво от подарък, който ще се превърне в пръв приятел на детето? Гушкайки и играейки с новият си другар, детето ще прояви топли чувства и положителни емоции. А не искаме ли точно това?


Асортимента ни от най- продаваните продукти включва коледна играчка снежен човек, коледна играчка плюшен елен и плюшена коледна играчка пингвин. Всички играчки са подходящи както за малки, така и за пораснали деца, както за момчета, така и за момичета.

А най-новото е, че може да превърнем всяка играчка в музикална и да тя да запее коледна песен. По Коледа стават наистина чудеса. Джуджетата от Tea Toys се трудят неуморно и ще направят всичко по-силите си, за да зарадват и усмихнат всяко дете.

Всички коледни плюшени играчки ще бъдат приготвени, опаковани и изпратени с голямо желание, усмивка и прекрасно настроение. Нашите работливи джуджета ще предадат тази емоция на всяко дете, което ще получи подарък от нас.

Дали ще поръчате плюшена коледна играчка пингвин или коледна играчка снежен човек, бъдете сигурни че изборът ви е най-подходящ и подарете вълшебство с топла усмивка и нежна прегръдка на всички около вас.

Плюшени коледни играчки мечета от Tea Toys

Най-популярният вариант на плюшена играчка винаги е бил и ще бъде плюшено мече. Подходящо, какато за малки, така и за големи деца, както за момчета, така и за момичета, както за бебета, така и за тийнейджъри, мечето е най-универсалната играчка, която наистина усмихва.

В коледно настроение и празничен дух ние от Tea Toys сме помислили и за асортимент от коледни мечета за още по-вълшебна Коледа. При нас ще намерите красиви плюшени коледни играчки мечета, изработени от висококачествен текстил и отговарящи на европейските стандарти за качество.

Вълнуващите моменти при избирането на подаръци винаги са били много емоционални. Бихме се радвали да помогнем на всички вас и за тази цел препоръчваме, ако нямате конкретно набелязан подарък да вземете плюшено мече. То ще остане за спомен от най-вълшебната Коледа и ще бъде гушкано с много любов.

Нашето пожелание към вас, нашите клиенти, без които нямаше как да съществуваме е да бъдете здрави, да обичате от сърце и да погледнете светът през очите на дете, та макар и само на Коледа.

Нашите коледни мечета са вълшебни и магични. Знаете ли защо? Ще разбере единствено и само, когато ги прегърнете заедно с вашето дете или с истински приятел. Ние не продаваме просто играчки, ние продаваме вяра, надежда и любов.

Започнете с покупките на коледни подаръци за деца от днес! Не забравяйте една малка, но важна подробност - скрийте подаръците добре от вашите малки пакостници. Джуджетата на Tea Toys са в готовност за вашите поръчки! А вие готови ли сте да изберете най-вълнуващия подарък за вашето дете?

Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.