Menu
Your Cart

Плюшени еднорози

Модел: 46110
Плюшена възглавничка еднорог от TeaToys   е изроботен от висококачествен плюш.Прекрасен подарък за малките госпожици, любителки на еднорозите.Декоративна възглавничка, която ще придаде приказен завършек на детския кът. Чудесен и свеж аксесоар за детска стая!Размер: 32 см...
35.90лв
без ДДС:35.90лв
Модел: 46110-1
Плюшена възглавничка еднорог  е изроботен от висококачествен плюш.Прекрасен подарък за малките госпожици, любителки на еднорозите.Декоративна възглавничка, която ще придаде приказен завършек на детския кът. Чудесен и свеж аксесоар за детска стая!Размер: 32 см...
26.90лв
без ДДС:26.90лв
Модел: Z076795
Музикален проектор нощна лампа "Еднорог", 23 смХарактеристики: - мека играчка с функция на проектор има светлинни и музикални ефекти; - работи непрекъснато в продължение на 20 минути; - функция за бял шум: измереният звук от пръскане на вода, пътуващ влак и др. помогнете на бебето да заспи; ..
44.10лв 49.90лв
без ДДС:44.10лв
Модел: С460031
Плюшена играчка Аврора - Бял еднорог със златен рог и грива, 25 смСладка плюшена играчка, която е изключително подходяща за гушкане и за декорация в детската стая. Изработена от висококачествен плюш, който е мек и приятен на допир. Основния фокус на Аврора е да донесе усмивки на децата по света и да..
23.90лв
без ДДС:23.90лв
Модел: С390049
Плюшена играчка - Еднорог Hugzzz с музика и светлини, 30 смМек и пухкав плюш за нежни прегръдки! С 3 приспивни мелодии, сменящо се осветление и превключвател, който спира светлината и музиката. Плюшен еднорог Hugzzz, който приятно забавлява вашето мъниче с пеене или игра! С леки и релаксиращи мелоди..
41.90лв
без ДДС:41.90лв
Модел: 46122
Плюшен еднорог с розов рог от Tea Toys  е прекрасен подарък, подходящ за малки госпожици.Любителите на митичните съществат ще се влюбят в красивата играчка.Размер: 30 смСъстав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71..
29.90лв
без ДДС:29.90лв
Модел: 46163
Очарователното плюшено коте-еднорог от Tea Toys бързо ще спечели сърцата на малки и големи! С блестящ рог, като еднорог и пъстра козина, тази играчка ще се превърне в неразделна част от игрите на всяко момиче.Изключително меко и приятно на допир.Размер: 30 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила бе..
36.90лв 41.90лв
без ДДС:36.90лв
Модел: С460119
Симпатичен розов еднорог, изработен от висококачествени материали във формата на ключодържател. Подходящ е и за аксесоар за детска чанта или раница.Размер - 14 см ..
9.90лв
без ДДС:9.90лв
Модел: С460120
Симпатичен цветен еднорог, изработен от висококачествени материали във формата на ключодържател. Изключително мек и приятен на допир. юПодходящ е и за аксесоар за детска чанта или раница...
9.90лв
без ДДС:9.90лв
Модел: 46453
Детски фотьойл / пуф е с форма на еднорог. Прекрасно допълнение към всяка детска стая или кътче, където детето ще се чувства удобно.Изработено от висококачествена метерия и сиконов пух, това свежо плюшено столче ще стане любимо място за игра, четене или просто почивка на всяко мъниче.*Предназначен..
89.90лв 119.90лв
без ДДС:89.90лв
Модел: С460138
Плюшен еднорог - Aurora.Много мек и симпатичен , който ще се превърне в най- добрия приятел на вашето дете.Прекрасен подарък за малка госпожица. Готово за гушкане и игра.Изработено е от деликатни и висококачествени материали.Размер: 25 см...
13.90лв
без ДДС:13.90лв
Модел: 46138-2
Плюшен еднорог Аглая е изящен, красив и нежен. Има сребрист рок, стъклени очи и красив надпис Angel.Прекрасен подарък за малки госпожици.Размер: 30 смСъстав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
22.90лв
без ДДС:22.90лв
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)

Можете ли да нарисувате плюшен еднорог?

Как си представяте еднорога? Розов ли е, или бял? А дали има блестящ рог?

Всяко дете си представя неговият плюшен еднорог по свой различен начин. Ако накарате няколко деца да нарисуват своята любима еднорог играчка, всяко дете ще нарисува нещо различно. Това е така, защото еднорозите са митични същества, което дава възможност всяка малка принцеса, любителка на вълшебствата, да развие въображението си и да си представи каквото поиска. Много деца желаят детска играчка еднорог, но не винаги те знаят какво представлява тази еднорог играчка. В повечето случаи те си представят нещо, което наподобява кон с рог. Обикновено момичетата рисуват детска играчка еднорог в розово. Но дали ако дадете на момче, то няма да нарисува зелен плюшен еднорог.

Отправяме ви едно страхотно предизвикателство. Към вас, родители и към вашите деца. Нека всеки да нарисува еднорог и ще направим виртуална изложба. Ще видим какво разнообразие от еднорози ще има. А рисунките с най-много харесвания ще бъдат отличени с награди. Изпратете ни вашите рисунски / родители и деца/ на info@teatoys.bg и повярвайте във вълшебства. Не е нужно да си дете, за да вярваш в чудеса, нали? Срокът за изпращане на рисунки е 15.01.2021 г. Печелившите ще бъдат определени на 20.01.2021 г.

А ние от Tea Toys, желаем всяко дете да усети магията на нашите играчки. Затова сме подбрали различни по размер и цена плюшени еднорози, за да имат избор всички деца, вярващи в чудеса.

В една приказна страна,
всички сме деца.
Кой ли може да плати
за плюшен еднорог цена,
в магически пари
за по-щастливи дни?
За плюшен еднорог цена,
няма, мили деца.
Розов, син, червен, зелен,
Не, това не е елен.
Еднорог със златен рог,
Ви очаква за урок.
Тайна вълшебна разберете,
И в магьосник се превърнете!

Плюшен еднорог по поръчка ще зарадва някой от вас

Искате ли да имате най-красивият и специален голям плюшен еднорог?

Единственото условие е да повярваш в чудеса.

Всяко дете се ражда с въображение и развитието на неговата фантазия, насърчаването на нетрадиционни игри и занимания би помогнало на детето да излезе от рамките на обикновеното и разгърне своя потенциал. Нашите деца имат нужда от своите измислени герои и фантастични разкази. И точно така, те ще се изградят като личности с индивидуален подход и стил. Те ще се почувстват свободни да творят.

Най-голямото желание на децата обикновено е свързано с нещо магично, вълшебно или въображаемо. Говорещ еднорог играчка или плюшен еднорог по поръчка със златен рог и крила. Мислите, че не е възможно.

Възможно е. И още как. В светът на Tea Toys съществуват всякакви плюшени еднорози. В нашата колекция присъстват красиви и изящни еднорози, които ще впечатлят всички любители на тези митични същества. Малък и голям плюшен еднорог, пеещ и говорещ еднорог играчка, розов, бял или син плюшен еднорог по поръчка. Един от най- желаните подаръци на малките госпожици може да стане реалност. Представете се какво щастие е за тях да имат за приятел еднорог. Вашата малка принцеса сигурно си представя, че прелита, яхнала своя приятел, от кралство в кралство, от приказка в приказка…...Незаменимо!

Сбъднете мечта и подарете вълшебните плюшени еднорози от Tea Toys.

Магазин за плюшена играчка еднорог се намира на ул.”Магия” №5

В едно далечно царство, в едно далечно кралство, малка принцеса на име Ива си загубила своята любима играчка-еднорог. Колко тъжна била тя, никой не разбрал.

Защото тя била горда и не искала никой да я види, че плаче.

Не щеш ли, един ден, тайно скрила се зад една роза, Ива ронила сълза след сълза за своя еднорог. Добрият и трудолюбив градинар, който подрязвал розите в това време я видял. Разбрал какво се е случило. Решил, че трябва да помогне на своята малка господарка. Сетил се, че е виждал магазин за плюшена играчка еднорог на близо и предложил на Ива да отидат. Но изненадата дошла, когато Ива видяла, че нямала достатъчно пари да купи нов еднорог. Тъга и мъка отново налегнала Ива. Градинарят окуражил Ива все пак да проверят за евтини плюшени играчки в близкия магазин на ул. “Магия”№ 5. Какво друго и остана на Ива, освен да провери.

“Търся еднорог играчка, цени кажете ниски има ли?”-попита тя продавачката.

“В нашият магазин за плюшена играчка еднорог, ще намерим за вас, малка госпожице, евтини плюшени играчки”-отговорила дамата зад щанда.

Усмивка грейнала на лицето на Ива, изкарала малкото си портмоне и изброила няколко стотинки.

“Моля за еднорог играчка, цени кажете колко ниски има?-Ива даде своите пари.

“Не стигат млада госпожице”-отговор получи тя.

Градинарят се намеси, каза нещо на ухо на дамата от магазина и Ива получи мечтаният еднорог.

И какво се оказа? Не тъгувайте сами. Споделете своите мечти. Някой, от които най-малко очаквате помощ, може да ви се притече на помощ. Чудесата се случват само на тези, които повярват в тях!

Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.