Menu
Your Cart

Детски играчки за момче

Модел: 46634
Комплект коли за малко дете. Изработени от качествен лек метал и пъстри весели цветове.Подходящи за деца над 18 месеца.Размер на опаковката: 30см * 11 см...
23.90лв
без ДДС:23.90лв
Модел: 46505-2
Плюшено куче с рокля Макси е много меко и подходящо за мачкане.Размер: 23 см/седнало/.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
19.90лв
без ДДС:19.90лв
Модел: 46808
Плюшено слонче Филип с тениска на фламинго е очарователно.Изключително меко и нежно на допир.Неустоимо за гушкане!Размер: 40 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
34.90лв
без ДДС:34.90лв
Модел: С0071787
LEGO® NINJAGO™ 71787 - Творческа нинджа кутия с тухличкиПоработете върху уменията си с Ния, Кай и учителя Ву в доджото на нинджите. Развийте силата и ловкостта си в тренировъчната зона на пистата с препятствия, но останете нащрек, защото Ловецът от кости иска да нахлуе! Пригответе се да се състезава..
129.90лв
без ДДС:129.90лв
Модел: К348457
Екстремна 2,4G кола 360° с РК 1:20 /на батерии/.- светлини- реалистично звуци- бутон за ротация на 360°- демо мелодии и сирена- USB, батерия и отвертка- дрижи се във всички посоки- звук на отключване / заключване- два бутона за автоматичен режим- гумите са изградени от допълнителни колелца /ролери/ ..
72.90лв
без ДДС:72.90лв
Модел: К682022-2
Занимателна игра за рисуване с проектор "Динозавърче" /на батерии/.Светлината се активира със завъртане на опашката.- 8 броя маркери и книжка с бели листи- 4 филма с картинки /космос, диви животни, динозаври, превозни средства/Размер на опаковка - 20 см. х 13 см. х 9,5 см.За деца над 3+ години...
14.90лв
без ДДС:14.90лв
Модел: К55478
Конструктор тип лего "Спортна кола" /312 елемента/Конструктор от висококачествена пластмаса!Размер на опаковката - 42 см. х 29,5 см. х 5,5 см.За деца над 6+ години...
29.90лв
без ДДС:29.90лв
Модел: К55479
Конструктор тип лего "Спортна кола" /314 елемента/Конструктор от висококачествена пластмаса!Размер на опаковката - 42 см. х 29,5 см. х 5,5 см.За деца над 6+ години...
29.90лв
без ДДС:29.90лв
Модел: К55480
Конструктор тип лего "Спортна кола" /314 елемента/Конструктор от висококачествена пластмаса!Размер на опаковката - 42 см. х 29,5 см. х 5,5 см.За деца над 6+ години...
29.90лв
без ДДС:29.90лв
Модел: К55474
Конструктор тип лего "NINJA" /460 елемента/Конструктор от висококачествена пластмаса!Размер на опаковката - 47,5 см. х 28 см. х 7 см.За деца над 6+ години...
38.90лв
без ДДС:38.90лв
Модел: К55475
Конструктор тип лего "NINJA" /489 елемента/Конструктор от висококачествена пластмаса!Размер на опаковката - 45,5 см. х 32 см. х 7 см.За деца над 6+ години...
31.90лв
без ДДС:31.90лв
Модел: К55484
Конструктор тип лего "Багер" /395 елемента/.Конструктор от висококачествена пластмаса!Размер на опаковката - 54 см. х 36 см. х 7 см.За деца над 6+ години...
40.90лв
без ДДС:40.90лв
Показва 1 до 12 от 75 (7 страници)

Занимателните детски играчки за момчета на 1 година развиват тяхното въображение

Децата на 1 годинка са изключително любопитни. Започват да изучават предметите около тях чрез пипане, мачкане, хвърляне, а понякога и удряне. Тази на пръв поглед агресивност не бива да ви притеснява. Те опознават света по този начин. Не бива да охарактеризирате децата като буйни или непослушни точно в този период на развитие, тъй като детето по-скоро реагира опознавателно към всички нови предмети около него.

За тази цел е изключително важно да подберете подходящи заобикалящи го предмети, като най-важното е те да бъдат безопастни.

Любимо занимание на мъниците е да поставят и да вадят предмети от кутия. Много подходящ избор за занимателни играчки, които развиват тяхното въображение са бебешките сортери с фигурки. Предлагат се в различни форми и цветове, като основната им идея е да се пъхне точно дадена фигура в определено място. В началото децата налучкват или просто хаотично пробват, но в последствие ще забележите как започват да опознават фигурите, да разглеждат с интерес играчката и да развиват своето въображение.

Чудесен избор за други детски играчки за момчета на 1 година са музикалните, говорещите и издаващи звуци играчки. Всичко, което се движи също е особено интересно на децата във възрастта между 1 г. и 2 г.

За да не скучаят вашите палавници изберете бебешко музикално пиано, говорещо телефонче на български език или други интересни интерактивни играчки за момчета от нашият онлайн магазин.

Подходящи детски играчки за момчета на 2 години

Когато говорим за подходящи играчки е добре да споменем, че няма универсално правило, че дадена играчка е подходяща или съответно неподходяща за определо дете. Всичко е много индивидуално и зависи главно от интересите на децата. Но истината е, че на 2 годинки едва ли може да определим какво обича или не обича нашето мъниче, тъй като те ежедневно се променят, растат и изграждат характер. Нашият съвет е да предлагате на детето различни варианти на образователни играчки-пъзели, сортери, конструктори, настолни игри. Избирайки само с какво да се забавлява, детето така развива самостоятелност. А в тази възраст те определо искат да да се справят сами с предизвикателствата на живота.

Интересни и креативни играчки за момчета са трансформерите, които са любими даже и на порасналите малчугани. Превръщайки една кола в робот или динозавър е толкова забавно, а в същото време действа много разтоварващо и често децата се улисват в това занимание. Психологически погледнато, заниманията с ръце, действат релаксиращо, успокояващо и често се използват за терапия при стресови ситуации. Дали ще трансформираш фигура, ще рисуваш или ще редиш конструктор няма значение. Всички тези дейности са полезни за вашето дете, а защо не и за вас.

Класическите детски играчки за момчета на 2 години са всякакъв вид коли-за бутане, пожарни, полицейски, с паркинги, писти и т.н. В нашият онлайн магазин сме подбрали колекции от колички, както за най-малките, така и за порасналите деца. Ще откриете комплекти с превозни средства, колички с радио управление, камиончета, конструктори и писти.

Образователни детски играчки за деца на 4 и 5 години

Децата след 4 годишна възраст навлизат в така наречения “ранен пубертет”. Характерно за тях и да се държат по-шумно, да проявяват по- силни емоции и дори да избухват за дребни неща. В тази така наречена “шумна възраст”, детето изглежда трудно управляемо. Понякога у него се проявяват различни признаци на вътрешно притеснение - мълчи, гризе си ноктите, сънува странни сънища, хленчи и прави пакости. Повечето негови реакции са с цел да привлече внимание. Четиригодишното дете е вече с богато въображение и един от начините да уравновесим емоциите му и едновременно с това да му предложим забавно занимание е играта с детски конструктори. Още по-интересно за мъниците ще бъде заедно да сглобявате различни пъзели и да редите конструктори. Не забравяйте, че децата обичат да имитират и родителите обикновено са пример за подражание и копиране. Вместо да го наставлявате и да му правите забележки за поведението му, просто седнето до него и наредете заедно един пъзел.

Креативните и образователни играчки за деца на 4 години могат да бъдат много полезни на вашите палавници, стига да бъдат подбрани съобразно интереса на детето. Дали ще редите забавен пъзел с цифри, ще играете на “Домино” или “Не се сърди човече” не забравяйте, че детето най-вече има нужда от вашето внимание. Когато играете заедно, смеете се, а защо не и да спорите и да се съревновавате в някоя игра, вие ще предразположите детето да се забавлява с вас и да разкрие емоциите си. Тогава може и да откриете негови интереси, които не сте подозирали, че притежава.

Едни от най-занимателните детски играчки за момчета на 5 години са трансформерите. Освен, че развиват въображението и логическото мислене на децата, те помагат и за концентрация. Препоръчително е даже на деца, които са неспокойни, нервни или напрегнати да се предлагат точно трансформери за игра. В тази възраст децата изпадат в настрояния, които са неконтролируеми. Често са необичайно нерни. Това тяхно поведение е временно и не бива да ги охарактеризираме, като лоши или непослушни деца. Това, което им е нужно е да овладеят емоциите си и да не изпадат в крайни стресови състояния.

Ключът към балансираното поведение на детето е да извършва някаква дейност с ръцете си. Да трансформира фигури от една в друга чудесен вариант за анти-стрес терапия. Успокояващият ефект е изненадващ. Не случайно в момента анти-стрес топки или други подобни играчки са много популярни.

Какви детски играчки за момчета на 7 и 8 години да изберем ?

Това е възрастта, в която детето навлиза в един по-различен, нов свят, свързан с училище, нови вълнуващи приятелства, забавления и игри.

Играчките, с които до сега детето си е играло, изведнъж стават скучни.

Тръгването на училище е свързано със създаване на повече дисциплина, организираност и самоконтрол. Точно по-това време обаче на момченцата им се играе повече отколкото да им се пишат буквички и цифри.

Доста често родителите се сблъскват с трудности в този период, тъй като трудно успяват да задържат на едно място игривото и жадно за приключения дете. Децата имат нужда от детски колички играчки за момчета и други занимателни игри, с които да се забавляват.

Интересни и практически насочени детски играчки за момчета на 8 години са металните конструктори с над 300 елемента. Те радвиват техническото мислене, координация и креативност.

Игрите на двора или в парка са чудесен избор за децата, които имат енергия и обичат да се движат. Прекарвайте възможно най-много време сред природата, бягайте, тичайте с детето, играйте на криеница. Когато детето е изразходило достатъчно енергия, смяло се е и натрупало слънчеви лъчи, училищния процес минава по-леко.

Любима играчка за 7 годишно момче често е футболната топка. Много деца точно тогава започват да тренират някакъв спорт, а при момчетата обикновено това е футбол. Изключително важно за децата е да се движат и спортуват. Ползите са не една: развива физически умения, подпомага за по-добро психическо развитие, учи на дисциплина, създават се нови приятелства.

Нуждата от детски играчки за момчета на 10 години

Неизменна част от детското са развитие са играчките, с които детето прекарва свободното си време. Когато избираме подарък за момче на 10 години е добре да сме информирани и запознати с интересите на детето. Ако желаете да впечатлите малкия юнак изберете забавни детски играчки, които са подходящи за вече пораснали деца. Това може да бъде интересен 3D пъзел, настолна игра за няколко участника или конструктори с много елементи. Въпреки училищната възраст и по-натоварено ежедневие на детето, не забравяйте, че то все още има нужда да играе. Дали ще е с топка или колело навън или вкъщи, редейки любим конструктор, малчуганите на тази възраст е препоръчително да прекарват ежедневно по 30 минути с любима игра.

В нашият онлайн магазин може да откриете интересни образователни игри за момчета, като 3D пъзели, карти с фокуси, светещи конструктори и забавни настолни игри. Често децата играейки си, научават много полезни и нови неща, а вече и пораснали, те търсят и нови приятели по-интереси, с които да прекарват свободното си време.

Какви детски играчки за момчета на 10 години ще изберете, зависи също и от бюджета ви. За тази цел сме подбрали играчки в различни ценови клас, с цел да задоволим нуждите на всичките ни клиенти.

Вашите деца се нуждаят от игри, усмивки и забавления. Предоставете им ги, като играете заедно на забавни игри. Разгледайте нашият асортимент и си подарете незабравими мигове с вашите деца.