Menu
Your Cart

Подаръчни комплекти за жени

Модел: К102252
Подаръчен комплект "Лалета" с чаша, бележник и химикал.- чаша с двустранен печат- бележник с 96 раирани листа с твърди гланцирани корици- цвета на химикала е на случаен принципРазмер на химикала - 17 см.Размер на чашата - 10 см. /300 милилитра/Размер на бележника - 21,5 см. х 15 см. х 1,5 см.Размер ..
32.90лв
без ДДС:32.90лв
Модел: К102157
Kомплект с чаша, златна роза и ключодържател сърце.Чудесен подарък за 8 март! Размер на чаша - 10 см. /300 милилитра/ Размер на кутията - 22 см. х 14 см. х 9 см...
31.90лв
без ДДС:31.90лв
Модел: К100490
Подаръчен комплект "Мама готви най-добре" с престилка и бележник.- 96 раирани листа с твърди гланцирани корициРазмер на престилката - 70 см. х 56 см.Размер на бележника - 21,5 см. х 15 см. х 1,5 см.Размер на комплекта - 28 см. х 19,5 см. х 5 см..
36.90лв
без ДДС:36.90лв
Модел: К102129-2
Подаръчен комплект "Честит Празник!" /ключодържател и сгъваемо джобно огледало/.Размер на огледалото /затворено/ - 7,2 см. х 7,2 см. х 1 см.Размер на кутията - 15 см. х 7,5 см. х 3,5 см...
16.90лв
без ДДС:16.90лв
Модел: К100535
Бележник "Любимите рецепти на Мама" /кожа/.Прекрасен подарък за 8 март, с който ще усмихнете Мама. - 116 раирани листа с твърди корици Размер на бележника - 21 см. х 14,5 см. х 2 см...
11.90лв
без ДДС:11.90лв
Модел: К86258-3
Букет от вечни цветя с в подаръчна кутия.Размер на кутията - 23 см. х 16 см. х 7,5 см...
14.90лв
без ДДС:14.90лв
Модел: К86258-2
Букет от вечни цветя с в подаръчна кутия.Размер на кутията - 23 см. х 16 см. х 7,5 см...
14.90лв
без ДДС:14.90лв
Модел: К100445
Кутия "АПТЕЧКАТА НА СУПЕР МАМА" /дърво/.- с 6 шота и хартиен пълнежРазмери - 17 см. х 12,5 см. х 8 см.Цената е за 1 брой...
30.90лв
без ДДС:30.90лв
Модел: К102022
Луксозен комплект "Дневникът на една любима жена и майка" с кожен бележник мелатен химикал в подаръчна кутия и опаковка.Размер на бележника /116 листа/ - 21 см. х 14,5 см. х 2 см.Размер на комплекта - 24 см. х 20 см. х 2,5 см...
29.90лв
без ДДС:29.90лв
Модел: К102297
Луксозен метален ключодържател и огледало в подаръчна кутия.- сгъваемо джобно огледало с две стъкла /нормално и увеличено/Размер на огледалото /затворено/ - 7,2 см. х 7,2 см. х 1 см.Размер на ключодържателя - 13 см.Размер на кутията - 12 см. х 12 см. х 3,5 см...
26.90лв
без ДДС:26.90лв
Модел: К102295
Луксозен метален ключодържател и огледало в подаръчна кутия.- сгъваемо джобно огледало с две стъкла /нормално и увеличено/Размер на огледалото /затворено/ - 7,2 см. х 7,2 см. х 1 см.Размер на ключодържателя - 13,5 см.Размер на кутията - 12 см. х 12 см. х 3,5 см...
26.90лв
без ДДС:26.90лв
Модел: К85774-4
Луксозна чаша с чинийка и лъжичка /керамика/.Размер на чаша - 200 милилитраРазмер на опаковката - 22 см. х 13 см. х 10 см...
31.90лв
без ДДС:31.90лв
Показва 1 до 12 от 142 (12 страници)

Подаръчни комплекти за жени

Актът на подаряване на подаръци е познат от векове насам. Днес той е не просто запазен за празници и важни моменти в живота, а се е превърнал в израз на любов, признателност и уважение.

Важно е подаръкът да е отражение на дарителя, но още по-важно е той да кореспондира добре с нуждите и интересите на получателя. Именно затова ние от Теа Тойс създадохме нашите подаръчни комплекти за жени, които комбинират любими артикули на всяка дама, подходящи за незабравим подарък.

Независимо дали става дума за специален повод, искрен жест или просто израз на признателност, нашите специално подбрани подаръчни комплекти за жени комбинират изненада, мисъл и внимание във всеки детайл.

Подаръчните комплекти за жени са перфектният избор тогава, когато търсите персонален и личен подарък за любимата жена. Те са нещо повече от колекция от предмети – те са симфония от внимателно подбрани съкровища, които отразяват елегантност, емоция и стил. Всеки комплект е внимателно подбран, за да улови същността на това, което прави една жена уникална и специална.

От сантиментални чаши за кафе с лично послание, до персонален тефтер с химикал, свещи за дома или продукти за грижа за себе си, всеки артикул в нашите подаръчни комплекти за жени е специално подбран, за да отговори на интересите и нуждите на всяка една дама.

Защо подаръчните комплекти за жени са идеална идея за подарък

Намирането на перфектния подарък може да отнеме много време и усилия. Комбинирането на няколко отделни предмета пък може да бъде сложно, ако не успеете да откриете точно това, което ще зарадва любимия ви човек.

Подаръчните комплекти елиминират неудобството от лутането в търсене на подарък и обединяват всичко, което искате да подарите, в едно. Всяка кутия съдържа хармонична комбинация от специално подбрани артикули, спестявайки ви време за вас и осигурявайки уникален подарък, който получателят ще помни дълго време.

Подаръчните комплекти за жени ви позволяват да създадете персонално изживяване, което отговаря на предпочитанията и интересите на получателя на вашия подарък. Независимо дали дамата, за която пазарувате, е спа ентусиаст, кулинарен авантюрист или любител на модата, вие можете да изберете подаръчен комплект, който отговаря идеално на нейните представи за мечтания подарък.

В отварянето на красиво опакована подаръчна кутия се крие и очарованието от отварянето на подаръци. Вълнението от разопаковането на всеки предмет един по един добавя елемент на изненада, който може да липсва при традиционните подаръци.

Всеки подаръчен комплект разказва история. Независимо дали става дума за такъв, който съдържа продукти за грижа за себе си, красиви и персонални чаши за кафе или пък персонализирани органайзери и бележници, колекцията от специално подбрани предмети за любимия човек би зарадвала всяка една дама, която цени емоционалната дълбочина зад жеста.

Освен всичко друго, подаръчните комплекти са универсални подаръци, подходящи за всеки повод. От рожден ден, през годишнина до важни моменти като сватбени тържества, дипломиране и личен празник, те са подходящ избор за голямо разнообразие от поводи.

Наред с всички останали предимства, подаръчните комплекти за жени са и подходящи за вашия бюджет. Те ви осигуряват няколко красиви, смислени и интересни подаръка в едно с голяма отстъпка от общата им стойност. Така имате възможност да подарите повече за по-малко. При нас в Теа Той ще откриете разнообразие от евтини подаръчни комплекти за всеки повод.

Намерете най-подходящия подаръчен комплект за жената в живота ви

Жените оценяват по-хубавите неща в живота. А нашите подаръчни комплекти за жени предлагат вкус, стил и много лично отношение. Те осигуряват и разнообразие и избор за подаряващия. С много голям набор от теми и различно съдържание, вие ще имате свободата да изберете подаръчен комплект, който отговаря напълно на вкуса на любимата дама. Разнообразието гарантира, че всеки подарък ще бъде уникален, оценен и запомнен.

При нас в Теа Тойс ще откриете разнообразие от подаръчни комплекти за жени. Някои от подаръците включват луксозни комплекти чаши за кафе и чай в специална кутия, козметични куфарчета, ароматни свещи, кутия с “10 причини, поради които те обичам”, ключодържатели и други дребни предмети, които носят много сантиментална стойност. За кулинарните ентусиасти ще намерите персонализирани бележници и тефтери за рецепти, както и комплект от бележник и престилка. Ще откриете и други тефтери за дамите, които обичат да си водят бележки и да отбелязват важните неща от живота.

За бизнес дамите можете да изберете персонализиран химикал или комплект химикал с USB. Можете да изберете и от още много специални персонални подаръци за професионалисти архитекти, брокери, лекари, учители, счетоводители, юристи и други.

Изберете подаръчни комплекти за жени от Теа Тойс

Подаръчните комплекти за жени надхвърлят конвенционалната представа за подарък. Те капсулират чувството, мисълта и емоцията, които са в основата на всяка изненада за любимия човек. Независимо дали искате да отпразнувате деня на скъп приятел, отдадена майка, любящ партньор или всеотдаен колега, нашите комплекти издигат подаръците до едно ново, много по-лично ниво.

В свят, в който жестовете на признателност често говорят повече от думите, нашите подаръчни комплекти за жени се появяват като вечни знаци на възхищение, признателност и любов. Привлекателността на изненадата, тръпката от непознатото и дълбочината на обмислеността се обединяват, за да създадат едно незабравимо изживяване – подаряването и получаването на подаръци.

Разгледайте колекцията на Теа Тойс от подаръчни комплекти за жени и променете начина, по който празнувате забележителните жени в живота си. Изберете перфектната комбинация от евтини подаръчни комплекти и истински ценни подаръци още сега.

Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.