Menu
Your Cart

ПОДАРЪЦИ ЗА ВЛЮБЕНИ

Модел: 46086-2
Плюшен мечок супер гигант в бяло е изключително впечатляващ.Специален подарък, който би се харесал на всеки.Подходящ за малки деца, пораснали тийнеджъри, а дори и за подарък на любим приятел.Много мек и нежен на допир.Ще се влюбите в него!Размер: 150 см./изправено/Състав: текстил, пълнеж и багрила б..
111.10лв 149.90лв
без ДДС:111.10лв
Модел: 46087
Плюшено мече за влюбени е прекрасен подарък за любимата.Със сигурност ще получите голяма прегръдка!Размер: 57 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
48.80лв
без ДДС:48.80лв
Модел: 46088
Плюшено мече с три сърца е прекрасен подарък за всеки повод.Изклютелно красиво и очарователно!Със сигурност ще получите голяма прегръдка!Размер: 65см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
66.60лв
без ДДС:66.60лв
Модел: 46084
Плюшено мече Боян е джентълмен.Ще подари красиви и нежни цветя на специален човек!Размер: 80 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
45.80лв
без ДДС:45.80лв
Модел: 46030-5
Плюшено мече със сърце може да бъде прекрасна изненада за вашата любима!Чудесен подарък за Свети Валенин, показващ специално отношение.Думите са излишни!Една прегръдка от Мечо е достатъчна!Размер: 60 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския с..
59.90лв
без ДДС:59.90лв
Модел: 46923
Плюшено сърце 100 см. е впечатляващ подарък за Свети Валентин!Не пропускай да зарадваш любимата!Изрази любовта си!Изненадай я с 100 см плюшено сърце и 100 % любов!Най-голямата плюшена възглавничка, която ще стопли всяко сърце!Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.От..
39.50лв 79.90лв
без ДДС:39.50лв
Модел: 46950-7
Изразете вашето специално отношение  с подаръчен комплект за 8 март.Комплектът съдържа:1. Плюшено МЕЧЕ СЪС СЪРЦЕ в органична опаковка.2. "ЗЛАТНА РОЗА" с лилава панделка.3. Стъклено шишенце с декоративни елементи и ПАПИРУС, където може да напишете вашето ЛИЧНО послание. 4. Луксозна подаръчна кут..
34.80лв
без ДДС:34.80лв
Модел: 84737
"Златна Роза" в кутия /с подаръчна торбичка/. Роза /метал/ в луксозна кутия с подаръчна торбичка! Изключително оригинален, красив и луксозен подарък! Височина на розата - 25 см. Размер на опаковката - 27 см. х 10 см. х 7 см...
14.90лв 19.90лв
без ДДС:14.90лв
Модел: 46937-2
Възглавничка за влюбени I love youРазмер: 33 см...
12.90лв
без ДДС:12.90лв
Модел: 46937-5
Възглавничка за влюбени с коткиРазмер: 33 см...
12.90лв
без ДДС:12.90лв
Модел: К101055
Златен медал / масивен / "1 място за железни нерви "Подарък за 8 март, който е наистина много специален. Размер на медал -Ф 7 см. Размер на опаковка - 16 см х 12 см х 3 см..
9.90лв
без ДДС:9.90лв
Модел: К101048
Златен медал / масивен / "1 място за обаяние, душевност и женственост ".Подарък за 8 март, който е наистина много специален. Размер на медал -Ф 7 см. Размер на опаковка - 16 см х 12 см х 3 см..
9.90лв
без ДДС:9.90лв
Показва 1 до 12 от 111 (10 страници)

Бъдете впечатляващи с оригинални подаръци за влюбени

Изразяването на любов е много важен елемент в отношенията между хората. Показвайки Вашата любов, вие изграждате още по-силна връзка, било то с вашето дете, партньор или приятел. Не чакайте повод, за да кажете на някого, че го обичате и да го изненадате с романтични подаръци. Когато направите неочакван подарък за любимата и любимия, вие правите и подарък и за себе си. Прегръдката и усмивката, която ще получите ще ви направи още по-щастливи. Оригинални подаръци за влюбени може да бъдат огромни плюшени мечета с персонализиран надпис. Изберете любовно послание, изпратете ни го, и ние ще се погрижим да бъде изпълнено по най-добрия начин. Романтични подаръци, които ще впечатлят всеки. Огромният плюшен мечок може да бъде в различни цветове, според желанието на клиента.

Впечатляващ подарък за любимата или любимия са големите плюшени сърца. Също по ваше желание ние от Tea Toys може да поставим механизъм и сърцето да проговори, казвайки “Обичам те, толковаааа много”. Оригинално, забавно и весело! Плюшените сърца може да се използват и като декоративна възглавничка за стая. Придават топлина, уют и нежност в интериора, в който е поставена. А освен това е и много ценно, всеки ден да си напомняш, че някой те обича.

Интересни и достъпни подаръци са ключодържатели за влюбени. Малките жестове и подаръци, понякога означават много повече. Изненадайте любим човек, прегърнете го, покажете вашата любов. Това е безценно. Удобни и оригинални нашите ключодържатели за влюбени, могат да направят чудеса. Просто го подарете без повод и кажете “Обичам те”. Не се колебайте! Днес е денят, в който обичате и искате да покажете любовта си. Този малък на пръв поглед жест ще остане голям отпечатък в сърцето на половинката ви. Наистина си заслужава.

За или против да правим подарък за Свети Валентин

Случвало ли ви се е да се колебаете дали да вземете подарък за Свети Валентин на вашата половинка или не? Поради факта, че вече на пазара се предлагат изобилия от свети валентин идеи, често в желанието си да зарадваш някой се объркваш и не можеш да направиш подходящия избор. Често масовото предлагане на някакъв продукт, те кара да се откажеш от него, за да не бъдеш “като всички”. Това е и довода на привържениците на идеята, да не се подарява подарък за Свети Валентин. Обикновено тези хора, търсят по-оригинални Свети Валентин идеи и не просто един романтичен подарък. За тези наши клиенти ние сме подготвили изненада. Ще се радваме да задоволим точно техните желания, затова ще направим персонализиран подарък. Като оригинален подарък за гадже момиче ще предложим най-големият плюшен мечок с красива сатенена панделка. На нея Вие може да си поръчате надпис, който ще направим специално за вас. Така подаръка ще е уникален. А надписа ако е едновременно и закачлив и любовен, ще направите не просто романтичен подарък, а нещо много повече, което ще остане в сърцето завинаги. Интересен подарък за клиентите ни, които желаят да са оригинални са говорещите сърца. Чудесни подаръци за Свети Валентин за него са сърцата, които казват “Обичам подарък за Свети Валентин, толкова много.” Със сигурност ще впечатлите всеки ако получи говорещо сърце.

Мислите си сигурно, че е по-трудно да се изберат подаръци за Свети Валентин за него. Ние сме тук, за да ви дадем още идеи. Нашето предложение е стъклено шишенце с папирус, на който да напишете стихотворение или пожелание специално за половинката ви. Така отново подаръка ще е персонализиран и различен и ще избягате от стереотипите подаръци. За подарък за гадже момиче се сещаме още нещо…….Ако тя е вашето коте, меките и нежни плюшени котки със сигурност ще я зарадват. Ако тя е вашето мишле, също ще измислим интересен подарък. Може да сложим тениска на мишлето, на която да поставим ваша снимка и надпис по избор. Ако тя е вашето патенце, също имаме какво да ви предложим.

Е, дали има вече някой, който е против подаряването на любов?

Подари с любов-изрази чувствата си

Изразяването на чувства и показването на любов се оказва трудна задача за доста хора. Доказано е, че по-често хората изразяват негативните си емоции и чувства, отколкото приятните и позитивните. И това се предава и неусетно се чувстваме заобиколени от мърморковци. Но всъщност това не е точно така. Всеки човек изпитва любов към нещо или някой, но просто е заключена някъде. Всеки човек е създаден да обича. Само трябва да отворите сърцето си и да пожелаете да усетите чувството любов. Всеки ден обичайте, всеки ден изразявайте чувствата си. Така любовта се запазва жива, поддържа ви енергични и щастливи. Неизказаните думи, неизразените чувства, несподелените емоции не са ваш приятел, а по-скоро враг. Да, трудно е понякога да споделиш съкровено чувство или безгранична любов, но това е ключът към истинското щастие и искрена любов.

Подари с любов усмивка, подари с любов прегръдка, подари с любов Любов!

Много е лесно. Повярвайте!

Ние от Tea Toys искаме да виждаме усмихнати и щастливи хора. Вярваме в любовта и сме сигурни, че това чувство е нужно на всички, за да вървим напред заедно. Важно е да показваме своята обич с повод или без повод. Затова ние ви предлагаме разнообразие от идеи за подаръци за влюбени двойки - плюшени влюбени животни, плюшени сърца, подаръци с персонализиран надпис или любовни снимки за двама. Акцент в нашата селекция са плюшени мечета с тениска, на която можем да поставим Вашите любовни снимки с послания. Всеки жест, всеки подарък доставя приятни емоции. Не чакайте Свети Валентин, Рожден Ден или друг празник, за да покажете на някой, колко специален е той за вас. Разнообразието ни от подаръци за влюбени двойки ще ви изненада. Ако се колебаете в избора си, ние ще ви насочим и помогнем. Харесван и актуален продукт са възглавничките с любовни снимки за двама. Вие ни изпратете снимката, а ние ще ви изненадаме с уникален дизайн върху плюшена възглавничка. Също така, можем да добавим и любовни снимки с послания, измислени от вас, специално за определен човек.

Не отлагайте! Обичайте сега!

Подарък за 14 февруари-романтични подаръци или практични

Често сме поставени пред трудни избори, особено що се отнася за подарък за половинката. Романтични подаръци или практични, евтини подаръци за влюбени или скъпи, големи подаръци или малки.

Истината е, че романтичният подарък може да бъде и практичен. Като например плюшеното голямо сърце. То е чудесен, романтичен подарък и в същото време прекрасен декор за стая и мека възглавничка, на която ще се облегнеш с голяма любов. Дилемата за евтини подаръци за влюбени или скъпи, също ще разрешим. Важно е не колко струва даден подарък, важен е жеста. А ако насреща човекът оценява вашата любов, стойността на подаръка в пари няма никакво значение. Ние сме подготвили за вас красиви и оригинални идеи за всеки джоб. Бъдете сигурни-подарък за половинката ще има. Просто ни се доверете. Свържете се с нас и споделете вашата идея, вашият бюджет и какъв подарък за 14 февруари бихте желали да подарите и ние ще ви помогнем да го осъществим.

За любителите на плюшени мечета ще предложим мече супер гигант, което може стопли всяка душа, да разтопи всяко сърце и да усмихне всяко лице. Толкова са големи, а в същото време меки и сладки. Това са едни от най- желаните романтични подаръци.

Друг интересен и оригинален подарък за 14 февруари, с който ще впечатлите партньора си е малко плюшено сърчице, което при натиск казва: “Обичам те, толкова много!”.

Всъщност се оказва, че дали ще подарите голям подарък или малък, също няма голямо значение. Важното е, да е от сърце! Този, който обича истински, с цялата си душа и сърце е щастлив. Защото давайки любов безвъзмездно, вие изпращате положителна енергия, която после като бумеранг се връща при вас. Каквото дадете, това и ще получите!

Щастието е да дадеш любов!