Menu
Your Cart

Блог Секция RSS Feed

24 ян. Какво е интерактивна играчка и как тя помага на нашите деца?
0 59
Концепциите за игри и играчки имат много важна роля в живота на децата. Те допринасят за развитието на когнитивните, двигателните, психосоциалните, емоционалните и езиковите умения. Освен това интерактивните детски играчки имат ключова роля в отглеждането на самоуверени, креативни и щастливи деца.Интерактивните играчки за бебета и деца ги предизв..
20 дек. Идеи за подаръци за осми март
0 176
Денят на жената е един от най-красивите празници в годината. Той отбелязва дамите в живота ни и всичките им постижения в нашия свят. Чудесна възможност да покажете признателността си към тях и да им кажете “благодаря”, е малкият подарък, който ще им поднесете в този ден.Ако търсите идеи за подаръци за осми март, това са нашите предложения, които..
27 септ. Какво е активна гимнастика за бебета и с какво тя му помага?
0 527
Убедени сме, че всички родители желаят най-доброто за своите деца и биха се радвали да им осигурят комфорт и пълноценно детство. Най-често обсъжданите въпроси при отглеждането и възпитанието на малко дете са: Подходяща ли е дадена играчка за възрастта на детето, какви са ползите от нея, какво качество е и дали е безопасна. Всичко това е от съществе..
03 авг. Какъв подарък за дете на 1 година да изберем?
0 1160
Поводите за подаръци на дете са почти ежедневни. На рожден ден, на имен ден, за Коледа или просто отивайки на гости. Всяко детенце обича изненадите, особено ако са подходящо избрани според възрастта и интересите му. На база допитване и анализиране на потреблението на детски стоки се оказа, че най-труден е избора на подарък за дете на 1 година. Прич..
20 май Какво са скуиши играчките и идеи за скуишита?
0 732
Новите плюшени любимци на децата са меките скуишита. Те са вълшебни, защото няма дете, което да не се влюби в тях. Тяхната тайна е в това, че благодарение на своята мекота и специфична материя могат да се трансформират лесно и да бъдат мачкани нон-стоп. От своя страна самото движение с ръцете и играта със скушита успокояват мъниците и допълват заба..
11 май Идеи за уникални подаръци за новородено бебе
0 532
Най-милият и емоционален момент във всяко семейство е раждането на дете. Вълненията не се описват с думи. Само човек, който се е сблъскал с това усещане може да разбере чувствата, които бушуват у родителите и близките. Обикновено сме готови да изкупим и подарим “целият свят”, за да изразим безграничната любов към малкото същество, появило се на бял..
10 февр. Идеи за подаръци за Свети Валентин за него
0 616
С наближаването на най-романтичния празник, вълнението при избора на подарък за Свети Валентин нараства. Ако трябва да бъдем честни, доста по –лесно и бързо избират мъжете, а и изборът на оригинален подарък за жена е по-голям. Статистически погледнато жените отделят повече време при избор за подарък за любимия. Освен това, те влагат и повече емоция..
10 февр. Идеи за подарък за любимата за Свети Валентин
0 413
Най-красивият, вълшебен и приказен празник наближава, а с него и желанието да изразим специалното отношение към половинката си. От съществено значение е начинът, по който показваме любовта си. Всеки човек сам по себе си има различно възприятие за обич, затова е важно да подходим персонално към избора за подарък за Свети Валентин.Помислете за ва..
12 дек. Идеи за коледни подаръци  за най-големи усмивки
0 745
Искате ли да посрещнете Коледа щастливи и доволни? Истината е, че ви е нужно много голямо търпение, спокойствие и малко доза непукизъм. Всички знаем еуфорията и понякога “малката лудница”, която се случва по тези празнични дни. Но съборената елха, счупените играчки и пълната стая с коледни опаковки и разхвърляни играчки не е повод за тревога. Вси..
23 септ. Детски играчки за момичета, играчки за момчета и родителство
0 356
Детски играки за момичета, играчки за момчета и родителствоДа, има „играчки за момичета“ и „играчки за момчета“.Но дали типичните за пола детски играчки са просто въпрос на културно обучение?Родителите със синове и дъщери често виждат различия в начина, по който децата им играят. И изследванията го потвърждават:Обикновено момчетата прекарват повече..
23 септ. История и еволюция на детските играчки
0 1748
Играчките се използват от праисторически времена и те винаги са играли важна роля в развитието на детето.Разбира се, през всички тези векове хората са били свидетели на появата на нови детски играчки и избледняването на някои видове играчки.За да научим повече за това явление, което забавлява човечеството от най-ранните му дни, трябва да анализирам..
23 септ. Защо да купите плюшена играчка?
0 699
Сигурни сме, че повечето от вас са си задавали въпроса:”Каква играчка да купя като подарък на това дете?”Дали за рожден ден или просто без повод изборът на подарък често е трудно решение.Ние от ТеаТойс сме проверили и изпитали предимствата от закупуването на плюшени играчки. Първо, те са направени предимно от тъкани и по-важното е, че могат да се п..
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)