Menu
Your Cart

Блог Секция RSS Feed

20 май Какво са скуиши играчките и идеи за скуишита?
0 50
Новите плюшени любимци на децата са меките скуишита. Те са вълшебни, защото няма дете, което да не се влюби в тях. Тяхната тайна е в това, че благодарение на своята мекота и специфична материя могат да се трансформират лесно и да бъдат мачкани нон-стоп. От своя страна самото движение с ръцете и играта със скушита успокояват мъниците и допълват заба..
11 май Идеи за уникални подаръци за новородено бебе
0 63
Най-милият и емоционален момент във всяко семейство е раждането на дете. Вълненията не се описват с думи. Само човек, който се е сблъскал с това усещане може да разбере чувствата, които бушуват у родителите и близките. Обикновено сме готови да изкупим и подарим “целият свят”, за да изразим безграничната любов към малкото същество, появило се на бял..
10 февр. Идеи за подаръци за Свети Валентин за него
0 338
С наближаването на най-романтичния празник, вълнението при избора на подарък за Свети Валентин нараства. Ако трябва да бъдем честни, доста по –лесно и бързо избират мъжете, а и изборът на оригинален подарък за жена е по-голям. Статистически погледнато жените отделят повече време при избор за подарък за любимия. Освен това, те влагат и повече емоция..
10 февр. Идеи за подарък за любимата за Свети Валентин
0 162
Най-красивият, вълшебен и приказен празник наближава, а с него и желанието да изразим специалното отношение към половинката си. От съществено значение е начинът, по който показваме любовта си. Всеки човек сам по себе си има различно възприятие за обич, затова е важно да подходим персонално към избора за подарък за Свети Валентин.Помислете за ва..
12 дек. Идеи за коледни подаръци  за най-големи усмивки
0 359
Искате ли да посрещнете Коледа щастливи и доволни? Истината е, че ви е нужно много голямо търпение, спокойствие и малко доза непукизъм. Всички знаем еуфорията и понякога “малката лудница”, която се случва по тези празнични дни. Но съборената елха, счупените играчки и пълната стая с коледни опаковки и разхвърляни играчки не е повод за тревога. Вси..
23 септ. Детски играчки за момичета, играчки за момчета и родителство
0 232
Детски играки за момичета, играчки за момчета и родителствоДа, има „играчки за момичета“ и „играчки за момчета“.Но дали типичните за пола детски играчки са просто въпрос на културно обучение?Родителите със синове и дъщери често виждат различия в начина, по който децата им играят. И изследванията го потвърждават:Обикновено момчетата прекарват повече..
23 септ. История и еволюция на детските играчки
admin 0 1476
Играчките се използват от праисторически времена и те винаги са играли важна роля в развитието на детето.Разбира се, през всички тези векове хората са били свидетели на появата на нови детски играчки и избледняването на някои видове играчки.За да научим повече за това явление, което забавлява човечеството от най-ранните му дни, трябва да анализирам..
23 септ. Защо да купите плюшена играчка?
0 611
Сигурни сме, че повечето от вас са си задавали въпроса:”Каква играчка да купя като подарък на това дете?”Дали за рожден ден или просто без повод изборът на подарък често е трудно решение.Ние от ТеаТойс сме проверили и изпитали предимствата от закупуването на плюшени играчки. Първо, те са направени предимно от тъкани и по-важното е, че могат да се п..
23 септ. Ползите от плюшените играчки, както за деца, така и за възрастни
admin 0 851
Когато купувате играчка за детето си, купувате ли я с определено намерение? Или защото това е сладка играчка, която ще зарадва бебето ви?Замисляли ли сте се защо вашето мъниче е толкова спокойно, когато си играе с любимите си плюшени играчки?Експерти в областа споделят техните впечатления.Не просто играчкаБазираният в Йобург психолог Цолофело Джоуд..
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)