Menu
Your Cart

Теа блог RSS Feed

23 септ. Детски играки за момичета, играчки за момчета и родителство
0 55
Детски играки за момичета, играчки за момчета и родителствоДа, има „играчки за момичета“ и „играчки за момчета“.Но дали типичните за пола детски играчки са просто въпрос на културно обучение?Родителите със синове и дъщери често виждат различия в начина, по който децата им играят. И изследванията го потвърждават:Обикновено момчетата прекарват повече..
23 септ. История и еволюция на детските играчки
admin 0 1145
Играчките се използват от праисторически времена и те винаги са играли важна роля в развитието на детето.Разбира се, през всички тези векове хората са били свидетели на появата на нови детски играчки и избледняването на някои видове играчки.За да научим повече за това явление, което забавлява човечеството от най-ранните му дни, трябва да анализирам..
23 септ. Защо да купите плюшена играчка?
0 439
Сигурни сме, че повечето от вас са си задавали въпроса:”Каква играчка да купя като подарък на това дете?”Дали за рожден ден или просто без повод изборът на подарък често е трудно решение.Ние от ТеаТойс сме проверили и изпитали предимствата от закупуването на плюшени играчки. Първо, те са направени предимно от тъкани и по-важното е, че могат да се п..
23 септ. Ползите от плюшените играчки, както за деца, така и за възрастни
admin 0 592
Когато купувате играчка за детето си, купувате ли я с определено намерение? Или защото това е сладка играчка, която ще зарадва бебето ви?Замисляли ли сте се защо вашето мъниче е толкова спокойно, когато си играе с любимите си плюшени играчки?Експерти в областа споделят техните впечатления.Не просто играчкаБазираният в Йобург психолог Цолофело Джоуд..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)