Menu
Your Cart

Блог Секция RSS Feed

21 фев Интерактивни играчки за момичета
0 400
Интерактивните играчки революционизираха начина, по който децата играят и учат, предлагайки увлекателни преживявания, които стимулират творчеството, уменията за разрешаване на проблеми и социалното им взаимодействие с другите. Още от малки деца до пораснали тийнейджъри, момичетата и момчетата от всички възрасти могат да се насладят на чудесата на и..
30 яну Оригинален подарък за 10 годишно момиче
0 1907
Наближава важен повод, празник или специален ден? Искате да зарадвате момичето си със специална изненада, но не знаете каква? Няма проблем, ние от Теа Тойс сме тук, за да ви помогнем. Ето кои са нашите предложения за перфектен оригинален подарък за 10-годишно момиче. Как да изберете най-подходящия подарък за 10-годишно момиче? Избирането на инте..
29 май Интерактивни играчки за момчета
0 1219
Интерактивните играчки спомагат за стимулиране на ученето чрез извършване на различни ангажиращи и заним ателни дейности, като подреждане на кубчета, четене и слушане, както и стимулиране на различните им сетива. Образователните играчки за момчета като пъзели, строителни блокчета и други подобни игри насърчават когнитивното развитие на децата от р..
13 апр Детски играчки за момичета до 12 години: 10 най-добри идеи за забавление
0 746
Детските играчки са най-добрият начин за момичетата да се забавляват, да учат и да развиват въображението си. Но какви са най-добрите детски играчки за момичета до 12 години? В този материал ще представим 10 най-добри идеи за забавление за вашата малка принцеса. 1. Барби къща за кукли Куклите са мечтата на много малки момичета и няма по-добър начи..
21 фев Идеи за подаръци за първи юни
0 1570
Един от най-хубавите празници за всяко семейство е 1-ви юни – ден на детето. Той е един дългоочакван повод за празнуване и разбира се – подаръци. Всяко дете обича вниманието и с нетърпение очаква да разопакова изненадите, които родителите му са подготвили специално за него. Именно затова ние от Tea Toys ще ви дадем нашите предложения за подаръци з..
24 яну Какво е интерактивна играчка и как тя помага на нашите деца?
0 865
Концепциите за игри и играчки имат много важна роля в живота на децата. Те допринасят за развитието на когнитивните, двигателните, психосоциалните, емоционалните и езиковите умения. Освен това интерактивните детски играчки имат ключова роля в отглеждането на самоуверени, креативни и щастливи деца. Интерактивните играчки за бебета и деца ги предизв..
20 дек Идеи за подаръци за осми март
0 1022
Денят на жената е един от най-красивите празници в годината. Той отбелязва дамите в живота ни и всичките им постижения в нашия свят. Чудесна възможност да покажете признателността си към тях и да им кажете “благодаря”, е малкият подарък, който ще им поднесете в този ден. Ако търсите идеи за подаръци за осми март, това са нашите предложения, които..
27 сеп Какво е активна гимнастика за бебета и с какво тя му помага?
0 1524
Убедени сме, че всички родители желаят най-доброто за своите деца и биха се радвали да им осигурят комфорт и пълноценно детство. Най-често обсъжданите въпроси при отглеждането и възпитанието на малко дете са: Подходяща ли е дадена играчка за възрастта на детето, какви са ползите от нея, какво качество е и дали е безопасна. Всичко това е от съществе..
03 авг Какъв подарък за дете на 1 година да изберем?
0 2573
Поводите за подаръци на дете са почти ежедневни. На рожден ден, на имен ден, за Коледа или просто отивайки на гости. Всяко детенце обича изненадите, особено ако са подходящо избрани според възрастта и интересите му. На база допитване и анализиране на потреблението на детски стоки се оказа, че най-труден е избора на подарък за дете на 1 година. Прич..
20 май Какво са скуиши играчките и идеи за скуишита?
0 1708
Новите плюшени любимци на децата са меките скуишита. Те са вълшебни, защото няма дете, което да не се влюби в тях. Тяхната тайна е в това, че благодарение на своята мекота и специфична материя могат да се трансформират лесно и да бъдат мачкани нон-стоп. От своя страна самото движение с ръцете и играта със скушита успокояват мъниците и допълват заба..
11 май Идеи за уникални подаръци за новородено бебе
0 907
Най-милият и емоционален момент във всяко семейство е раждането на дете. Вълненията не се описват с думи. Само човек, който се е сблъскал с това усещане може да разбере чувствата, които бушуват у родителите и близките. Обикновено сме готови да изкупим и подарим “целият свят”, за да изразим безграничната любов към малкото същество, появило се на бял..
10 фев Идеи за подаръци за Свети Валентин за него
0 963
С наближаването на най-романтичния празник, вълнението при избора на подарък за Свети Валентин нараства. Ако трябва да бъдем честни, доста по –лесно и бързо избират мъжете, а и изборът на оригинален подарък за жена е по-голям. Статистически погледнато жените отделят повече време при избор за подарък за любимия. Освен това, те влагат и повече емоция..
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)
Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.