Наближава важен повод, празник или специален ден? Искате да зарадвате момичето си със специална изненада, но не знаете каква? Няма проблем, ние от Теа Тойс сме тук, за да ви помогнем. Ето кои са нашите предложения за перфектен оригинален подарък за 10-годишно момиче.

Как да изберете най-подходящия подарък за 10-годишно момиче?

Избирането на интересни подаръци за момичета може да е сложна и трудоемка задача. Децата в тази възраст много бързо преминават през различни състояния и могат да сменят интересите си дори ежедневно.

Не забравяйте, че 10-годишните момичета са във фаза, в която с нетърпение очакват тийнейджърските години. От гледна точка на родителите обаче, те все още са деца. Малките момичета могат да бъдат податливи на натиска на връстниците си и искат да се впишат сред приятелите си.

За тях подходящи подаръци са дневници, лексикони, комплекти за плетене или бродиране, аксесоари и дрехи и още много.

Това е периодът, в който активностите и занимателните дейности се превръщат в предпочитани пред играчките. Затова потърсете подаръци, които едновременно предизвикват детето и да в неговата зона на капацитет за успех.

Идеи за подарък на 10-годишно момиче от Теа Тойс

3D пъзел

Този оригинален подарък е много сред най-избираните образователни игри. Той развива въображението и пространственото виждане, логическото мислене и концентрацията. С негова помощ момичетата не само се забавляват, но и придобиват нови умения. Точно както настолните игри, 3D пъзелът осигурява умствена тренировка и подобрява уменията за решаване на проблеми.

Неговият предизвикателен дизайн и структура осигуряват забавление за часова наред. Освен всичко това обаче, 3D пъзелът е отличен начин за преодоляване на стреса и тревожността при по-младите. Той ангажира вниманието им и им помага да се отпуснат.

Независимо дали търсите идея за подарък за рожден ден, имен ден, завършване на учебната година или пък подарък за Коледа за 10-годишно момиче, ние от Теа Тойс сме тук, за да ви помогнем да направите правилния избор. Изберете от нашето богато разнообразие на 3D пъзели и открийте най-подходящия модел за вас още сега.

Комплект за рисуване

Какъв по-хубав подарък за рожден ден на 10-годишно момиче, което обича да рисува и твори? Е, със сигурност всяка млада дама би се зарадвала на подобна колекция от творчески материали, с които да изразява себе си, своите чувства и емоции.

Ние от Тес Тойс предлагаме комплект за рисуване и оцветяване в дървено куфарче със 128 части — Веселите еднорози — идеален . Той включва моливи, пастели, флумастри, боички и бели листове, на които децата да използват всички тези материали. С него всяко малко момиче ще мечтае за голяма кариера в сферата на изкуството.

Таблет за рисуване

Ако вашето дете вече има достатъчно материали за рисуване и оцветяване, но все още намира това занимание за любимо, то може би е време да поемете следващата крачка към развитието им. Това е идеален подарък за 10-годишно момиче, който то ще помни дълго време.

Таблетът е чудесно решение за всеки, който обича да пише и рисува. На него могат да се осъществяват проекти за училище, графики, рисунки, дори и записването на текст и воденето на бележки. Той разполага със специален дисплей, който ви позволява да пишете, да рисувате и да скицирате с помощта на писалка. Той разпознава натиск. Използва се лесно и е изключително полезен за децата в периода преди юношеството.

Таблетът е тънък и лек, което означава, че децата ви могат да го използват навсякъде и по всяко време.

Скейтборд — пениборд

Сред нашите предложения за интересни подаръци за момичета е и най-новият вид скейтборд — пениборд. Той се отличава с някои основни характеристики — има къс и тесен пластмасов дек. Освен това е по-малък, по-лек и по-евтин. Подходящ е за напълно начинаещи в скейтбординга или за такива, които искат да опитат нещо различно и вълнуващо.

Макар че такива скейтборди са произведени за първи път през 70-те години на миналия век, те придобиват толкова широка популярност едва през 2010 година. Въпреки това вълната все още не е отминала и пенибордът е любим на по-малките.

Макар и често смятано за мъжко занимание, днес младите дами също имат интерес към карането на скейтборд и пениборд. За тях това е вълнуващо приключение, което им носи радост и много удоволствие. Затова, когато избирате подарък за 10-годишно момиче, не пропускайте да обмислите и пениборда — любим на малки и големи.

Плюшена играчка — възглавнкчка

Ако търсите оригинален подарък за 10-годишно момиче, то няма да сгрешите с тази детска плюшена играчка — възглавничка под формата на коала от Теа Тойс. Това е перфектният подарък за всяка малка дама, която обича естетиката, подредбата красотата в интериора на стаята си. Вашето момиче несъмнено ще се влюби в тази възглавничка, която не просто ще краси помещението, но и ще осигурява комфорт, мекота и едно чудесно ново място за игра.

Плюшената играчка възглавничка е и чудесна идея за подарък за 10-годишно момиче, което обича животните и природага. Какво по-хубаво от присъствието на това интересно и причудливо мече у дома, от това да може да играе с нея всеки ден?

Плюшената играчка възглавничка е подходящ за декорация в стаята, но може да се използва и на открито, край басейна, до барбекюто, на тревата и навсякъде другаде. Тя е изработена от висококачествени материали и мека и нежна материя. Огъва се и заема различни форми, което я прави още по-любима на децата.

Изберете най-добрият подарък за 10-годишно момиче от Теа Тойс

Вече не е необходимо да търсите идеи за подарък за 10-годишно момиче — всичко, от което се нуждаете, е при нас.

Ние от Теа Тойс разполагаме с богато разнообразие от плюшени играчки и игри за всеки. При нас ще намерите интересни подаръци за момичета на всякакви възрасти. Независимо дали търсите образователни или занимателни игри, или пък плюшени играчки, ние имаме всичко това. Поръчайте вашите любими продукти сега и изненадайте вашите деца с нови и незабравими забавления.