Menu
Your Cart

Плюшени зайчета

Модел: 46707-1
Плюшена бебешка кърпа за гушкане със зайче е прекрасен аксесоар за бебче.Изработена от подходяща материя, тя е чудесна за мачкане, гушкане и игра от най-малките!Незаменима бебешка играчка, която е напълно безопасна и може да поставите в леглото на бебето или  в количката.Размер: 25 смСъстав: ..
12.90лв 15.90лв
без ДДС:12.90лв
Модел: 46528
Плюшен заек с дълги уши Бруно е вълшебен.Изключително нежен и мек на допир.Подходящ както за момче, така и за момиче.Изработена от висококачествена материя.Подходящ за гушкане и игра.Размер: 40 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандар..
29.90лв 39.90лв
без ДДС:29.90лв
Модел: 46519
Плюшено зайче с морков Бени е розово.Много меко и приятно при докосване.Това плюшено зайче ще стане любима играчка на всяко дете за игра и гушкане.Размер: 28 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
22.90лв
без ДДС:22.90лв
Модел: 46514-3
Плюшено зайче с шалче Зори е толкова сладко!Чудесен подарък за вашето сладко момиченце!Размер: 22 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
15.90лв
без ДДС:15.90лв
Модел: 46520-1
Плюшено зайче Тимо е в кафяв цвят с нежна и красива панделка.Приятно и нежно на допир, плюшеното зайче Тимо ще стане любима играчка на всяко дете. Размер: 45 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
35.90лв 47.90лв
без ДДС:35.90лв
Модел: 46516
Плюшено зайче за закачане  в бежов цвят.Прекрасно, меко и сладко подаръче, в което вашето дете ще се влюби веднага.Размер: 15 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
9.90лв
без ДДС:9.90лв
Модел: 46526-1
Плюшен заек Бен е прекрасна играчка за подарък, която ще стане за спомен.Размер: 55 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
39.90лв
без ДДС:39.90лв
Модел: 46526
Плюшен заек  Бобо е много мек на допир.Вашето дете ще се влюби в него веднага.Размер: 55 см Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
29.90лв 39.90лв
без ДДС:29.90лв
Модел: 46519-2
Плюшен заек с морков Хари е любима играчка на много деца.Толкова мек и нежен на допир, че вашето дете ще го заобича веднага.Размер : 28 см.Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
22.90лв
без ДДС:22.90лв
Модел: Z075514
Плюшено интерактивно зайче в син цвят е подходящо за бебчета.Освен с меката и нежна материя, то ще привлече вниманието на вашето дете и със светлинките, които ще се появят при натиск на жълтия бутон на коремчето на зайчето.Звуците и мелодиите, които издава зайчето  също ще впечатлят мъничетата...
25.90лв 32.90лв
без ДДС:25.90лв
Показва 1 до 12 от 40 (4 страници)

Новото атрактивно интерактивно плюшено зайче ще ви изненада!

Интерактивните играчки за деца са изключително забавни и атрактивни. Виждали ли сте плюшена играчка заек, която да отговаря на гласа ви? Ще бъдете изненадани, колко много неща може да прави новото интерактивно зайче.

Всяко плюшено зайче е различно на цвят и пълно със забавни изненади. Те отговарят на говорене, , пляскане, пеене или дори музика. Активират се от всякакъв звук, а по-интересното е, че колкото по-силно викате или пеете, толкова по-бързо се движат. Плюшена играчка заек, която не е обикновена играчка. Забавните и смешни моменти не спират, забавлявайки се с новото ни интерактивно зайче. Една играчка, а толкова много усмивки и приключения.

Забравете за скуката, забравете за детските кошове, препълнени с всевъзможни играчки, които омръзват още на първия час. Спестете си подреждане на разхвърляни милион играчки, спестете си нерви, спестете пари и вземете една играчка-интерактивно зайче. Заслужава си! Неусетно ще разберете даже как и вие ще се прехласнете по забавната играчка. Семейно ще се смеете и ще прекарате много ценни моменти в компанията на вашето дете. И повярвайте ни, тези моменти са безценни. Те остават като трайни спомени в съзнанието на мъниците и ще се изненадате как след време, те ще ви напомнят как сте се забавлявали заедно. Това създава онази връзка между родител и дете, която е от изключително важно значение за израстването на детето.

Как едно не толкова голямо плюшено зайче може да промени света.

Една история за едно плюшено зайче, която ще ви развълнува. Написана от американката Марджъри Уилямс, приказката за “Кадифеното зайче” докосва сърцата на деца и възрастни.

Едно не толкова голямо плюшено зайче, иска да стане истинско, но за тази цел, трябва да получи любовта на петокласника Питър.

Историята започва на Коледа, когато момчето получава много подаръци - музикални играчки, колички, влакчета, плюшени играчки. Питър много се надявал да получи голям плюшен заек с морков, но получил едно усмихнато, но не толкова голямо плюшено зайче. Бързо играчката била захвърлена, заедно с други скучни играчки, като един стар кожен кон, две розови плюшени зайчета и няколко опърпани мечета. Сприятелявайки се с отхвърления кожен кон, Кадифеното зайче разбира за вълшебството и магията на Любовта. Тя си крие в това, че детето може да направи Истинска всяка играчка, стига да бъде обичано. И така Заека вече имал мечта. Искал да стане Истински. Но той бил направен от плюшен плат и въобще не приличал на онзи голям плюшен заек с морков, за който Питър си мечтаел.

Една вечер Питър не намерил любимата си играчка, с която заспивал и бавачката измъкнала Плюшеното зайче от коша и го сложила в леглото му. От този момент нататък момчето станало неразделно с кадифеното зайче. Прегръщал го, гушкал го и му разказвал чудни истории. Заекът се почувствал Истински приятел. Питър бил щастлив, усмихнат и спокоен.

Тази кратка, но мъдра приказка за обичта всеки може да разтълкува по- своя си начин. Истината е, че давайки и получавайки любов, всеки се чувства Истински, независимо от външният вид, произхода или статута в обществото. А това може да промени света само към по-добро.

Нарисувайте бяло плюшено зайче и участвайте в играта ни.

Всички наши приятели, малки и големи имат шанса да участват в новата ни игра.

Нарисувайте бяло плюшено зайче и ни го изпратете на info@teatoys.bg до 01.05.2021 г. Всички рисунки ще бъдат публикувани, а тези с най-много харесвания ще получат и награда. Вдъхновете се мили деца и покажете какво въображение имате. Нужен ви е само един бял лист, молив и желание. Най- оригиналните и хубави зайчета може да оживеят и да се превърнат в играчка плюшено зайче за бебе.

Вашето бяло плюшено зайче, което ще нарисувате може да се превърне в истинска плюшена играчка, която да стане любима на много деца. Разбира се, то ще трябва да си има име. Ще го кръстим на неговия създател, а това ще сте вие. Прекрасно, нали?

Представете се след време едно плюшено зайче за бебе да носи вашето име и да стане незаменим приятел на много мъници. Безценно е, когато знаеш, че някой е щастлив, благодарение на теб.