Menu
Your Cart

За нас

Ние от TEATOYS.BG  вярваме , че изборът на детска играчка е от съществено значение за развитието на вашето дете, за неговото възприятие към заобикалящия го свят и начинът по-който то общува.

За тази цел за нас е от изключителна важност клиентите ни да получат :

-професионално обслужване

-качествени продукти

-удовлетвореност от покупката

Професионалното обслужване е свързано с отделяне на нужното внимание на всеки един клиент, предоставяне на пълна информация за продуктите, от които се интересува и не на последно място експресна  и удобна доставка  до всяка една точка на България на достъпна цена.

Качествените продукти стигат до вас, след изключително прецизен подбор от страна нашите експерти. Вдъхновяваме се от детските усмивки и вярваме, че нашите малки съкровища заслужават най-доброто. Затова всичките ни продукти са изработени от висококачествени материали и са спазени всички нормативни изисквания към артикулите. Това гарантира сигурността и безопасността на Вашите деца.

За да останете удовлетворени от покупката, нашият екип ще ви консултира, в случай, че не сте се спрели на конкретна играчка за вашето дете, ще ви насочи във вашият избор и ще отговори на въпросите ви с цел да се информирате максимално.

 ПЛЮШЕНИТЕ ИГРАЧКИ  с търговска марка ТЕА се отличават с безупречно качество и впечатляващ дизайн.

При нас ще откриете многообразие от играчки , както за най-малките , така и за порасналият тийнейджър. Асортиментът ни включва от плюшени класически мечета, зайчета, патета и т.н. , до говорещи плюшени сърца, които казват „ Обичам те тоооолкова много”. Не можем и да пропуснем персонализираните играчки, които със сигурност ще усмихнат и зарадват притежателя им.  Поставяме надписи  и пожелания според желанието на клиента на панделка или тениска  специално подбрани за всяка играчка.

Нашият екип от професионалисти  следва модните и актуални теми,  тенденции в цветовите гами и материи и актуализира периодично асортимента си с хитови продукти.

Когато избирате нашите продукти вие избирате усмивка. Защото те са сътворени  и реализирани с много любов. Нашата работа е свързана със създаване на не просто  играчки , а на детски смях, прегръдки , игри.

А какво по-хубаво от това?

Създадени с много любов и въображение, плюшените детски играчки ТЕА са идеалните подаръци за Вашите малки съкровища.

Те могат  да се подлагат на машинно пране на не повече от 40 градуса, без центрофуга.

 

Ние от ТеаТойс следваме нашата бизнес философия, базирана на дългогодишния ни опит в сферата на детските играчки.  Успехът за нас е щастливият и доволен клиент. А ключът към постигането на тази цел е да се поставяме на мястото на клиента, разглеждайки  възможните ситуации от двете страни. Всеки клиент за нас е специален и заслужава нужното внимание.

От нашият екип може да очаквате отзивчивост, коректност, етика и разбира се усмивка, защото това, което правим, го правим с любов. Защото ежедневно радваме нашите клиенти и те нас и всичко е взаимно. Защото, когато влагаш сърце и душа в това, което правиш то не може да остане незабелязано. Защото ние от ТеаТойс  обичаме децата и вярваме в доброто и искаме да предадем нашият позитивизъм и на вас, нашите клиенти чрез нашите специално подбрани играчки.

Нашата история започва през 1993 г. в гр.Варна. Тогава се заражда идеята да продаваме играчки  като търговци на едро.  Учихме се в движение и се променяхме според времената.

Бизнесът с играчки се оказа, че не е играчка и беше нужно време и много усилия, за да намерим и да се утвърдим  в  пазарната ниша, в която да се развиваме.

Така през 2007 се роди идеята да изградим собствена търговска марка за плюшени играчки ТЕА. Вдъхновявайки се от личния ни опит в отношенията с децата, от техните топли и мили очи и от огромната  ни любов към детския свят започнахме да създаваме собствени модели  плюшени играчки и аксесоари. Оказа се, че навлизаме в дълбок, мистериозен  свят от фантазии и приказки.

Но, това ни хареса и продължихме смело напред.

Приехме трудно предизвикателство и се борим всеки ден, за да се усмихнем доволни в края на деня, защото сме зарадвали не едно дете.

Към днешна дата ТеаТойс поддържа богат асортимент от детски играчки, опитвайки се да задоволи и най-капризния клиент. Основната складова база се намира в гр.Варна.

Може да заповядате при нас като клиент на дребно и като клиент на едро.

Гарантираме Ви добро и коректно  обслужване, а защо не и дългосрочно партьорство.