Menu
Your Cart

Детски таблет за рисуване /зелен/

Детски таблет за рисуване /зелен/
-28 %
Детски таблет за рисуване /зелен/
  • Наличност: В наличност
  • Модел: К841991-3
17.90лв
24.90лв
без ДДС: 17.90лв

Таблет за рисуване.
Чудесно решение за всеки, който обича да пише и рисува.
Таблетът е със специален дисплей, който заедно със писалката Ви позволява да пишете, рисувате
или просто да оставите бележка /разпознава натиск/.
Бутонът под дисплея ви посволява да изтриете съдържанието на целия екран само с еднин клик.
Изключително тънък и олекотен е, така че може да го вземете със вас навсякъде.
Размер на дисплей - 8,5 инча / 21,59 см.
Размер на опаковка - 23 см. х 15 см. х 1 см.
Цената е за 1 брой.


Детски таблет за рисуване за най-малките

Едно от най-приятните и занимателни забавления за децата е рисуването. Когато мъничетата все още нямат умения, за да направят истинска рисунка, удоволствие за тях е да си драскат или скицират неща, които възрастните често трудно разпознават. Но това е изкуство, което всеки тълкува по-различен си начин.

Малките художници могат да творят безспир, без да са необходими куп листи и моливи с новият детски таблет за рисуване. Чудесно предложение за най-малките, което ще ги впечатли поради иновативния си вид и в същото време лесно и удобно ползване.

Животът ни в днешно време е изпълнен с непрестанно ползване на технологии. Нашите деца не могат да избягат от интереса към този тип продукти. Вниманието им е насочено главно към устройствата като телефони, таблети, компютри, които са неизменна част от нашето ежедневие. За тази цел, за да задоволим детския интерес предлагаме дисплей таблет за рисуване, с които ще се забавляват с часове.

Изключително лек, удобен и лесно преносим, новият детски таблет за рисуване ще се превърне в незаменима игра, която може да се сложи даже в дамската чанта. Освен за рисунки, графичния таблет може да служи на детето да пише букви, цифри, думи, да решава задачи. И всичко е много лесно и практично, защото с един бутон се изчиства дисплея и творецът може да започне отначало. Незаменимият таблет с писалка за рисуване е направен от безвредни материали, което го прави още по-привлекателен подарък.

Интерактивен таблет за рисуване за деца

С всеки изминат ден, светът се развива и усъвършенства. Ние и нашите деца е необходимо да сме “в крак” с технологиите, поради фактът, че неизменна част от ежедневието е свързана с използване на иновативни методи на игра, общуване и работа. Все по-често децата се ориентират доста по-бързо от очакванията ни в този динамичен свят.

В новият ни асортимент от занимателни игри присъства таблет за рисуване за деца, които се оказа най-търсеният и купуван продукт. Ние от екипът на Tea Toys знаем, че това не е случайно и интересът към новият интерактивен детски таблет все повече се засили след като го пуснахме на промоционална цена. Това направи продукта достъпен за повечето ни клиенти и по този начин направихме щастливи още повече деца.

Изключително компактен и удобен за пренасяне, този детски таблет за рисуване е чудесен избор за занимание по всяко време. За най-малките творци, това занимание с драскане и триене само с едно натискане на бутона ще е много вълнуващо и те наистина много ще се забавляват.

Таблетът за рисуване за деца е подходящ и за малките ученици, които се учат да пишат красиво букви и цифри. Бързото и удобно изтриване на дисплея, ще ги улесни и таблетът за писане ще стане пръв помощник в ученето и усъвършенстването на уменията на мъниците.

Топ детски таблет цена промо

Най-желан и най-купуван продукт от серията занимателни играчки за момчета и момичета е таблетът за писане и рисуване.

С цел да направим повече деца щастливи ние намалихме цените на всички детски таблети за рисуване.За да се убедите в този факт ви предлагаме решение за търсене в Гугъл на най-изгодни оферти. Напишете в търсачката “детски таблет цена” и открийте най.добрите ценови предложения.

Заслужава си да поръчате таблет за рисуване детски на промо цена. Той ще стане любима вещ на вашите деца. Може де за забавлявате и заедно като играете на морски шах например. Изтриването на дисплея става бързо и лесно с натискането на един бутон. Чудесен избор за първи таблет на вашето дете.

Истинските, електронни играчки неизменно ще присъстват в детския свят, но ако забавим процеса и им ги предложим на по-късен етап от тяхното развитие, ние само ще им помогнем да изживеят детството си по прекрасен начин. Играта навън, бягането, катеренето и емоциите, които се създават при тези дейности, не може да се замени с каквото и да е друго занимание.

Преди всичко нашите деца имат нужда от повече време прекарано навън със семейство или приятели. Безценните моменти сред природата са полезни както за здравето, така и за здрава психика. Свежият въздух и слънчевите лъчи зареждат положително и усмихват.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.