Най-милият и емоционален момент във всяко семейство е раждането на дете. Вълненията не се описват с думи. Само човек, който се е сблъскал с това усещане може да разбере чувствата, които бушуват у родителите и близките. Обикновено сме готови да изкупим и подарим “целият свят”, за да изразим безграничната любов към малкото същество, появило се на бял свят. Под въздействие на емоция, често правим грешки, особено що се отнася за купуване на подаръци за новородено.

Ние от онлайн магазин www.teatoys.bg ще се опитаме да ви помогнем и да ви насочим при избора ви за подарък за бебе. На база дългогодишния ни опит в търговията с детски стоки сме направили потбор с подаръци за новородено бебе, които да са по -достъпни ценово в рамките на 20 лв. Смятаме, че може да зарадвате и изненадате приятно бебчето и неговите родители и с нискобюджетен.

Подаръци за новородено до 20 лв.

Най-прекрасните и затрогващи моменти са тези, в които на бял свят се появява бебче. Всеки близък, роднина или приятел има желание да намери най-хубавите бебешки подаръци и да зарадва и изненада младите родители. Предлагаме ви нискобюджетни идеи за подаръци за новородено, тъй като много добре разбираме, че не всеки може да си позволим голям и скъп дар. Разбира се, когато поднасяме подарък, важно е не толкова големината на самия подарък, колкото израза на специално отношение и внимание към младите родители и тяхното създание. Предложенията ни са степенувани според предпочитанията и поръчките на нашите клиенти на база 2 годишен анализ.

1.Плюшени играчки за гушкане

Играчката, която става за спомен и след много години тя отнова е любима и нигога не омръзва е точно първата плюшена играчка за гушкане. За най-малките дечица сме подбрали специални играчки с подходяща материя и хипоалергичен плат, за да предпазим бебетата и в същото време да им предложим приятел за гушкане. Практичен подарък, но в същото време и бюджетен е наистина прекрасна идея. Плюшено мече “Лека нощ” в розово или плюшено мече “Лека нощ” в синьо са сред най-поръчваните подаръци за новородено.

2. Бебешка латерна за приспиване

Почти няма бебече, което да не обича приспивните мелодии. Преди сън е от изключителна важност, мъничето да е спокойно и по естествен начин да заспи. Това се постига чрез използване на бебешки латерни, които с нежните звуци унасят детето и в същото време безопасната и мека материя на играчката позволява и да се постави в бебешкото легълце. Бебешки подаръци за новородено , които наистина ще бъдат от полза са именно латерните и дрънкалките. Предлагаме ви подарък за новородено момче до 20 лв. Тази изключително красива латерна е изработена от висококачествена материя, подходяща и за най-малките сладурчета. Ще ви предложим и интересни и практични подаръци за новородено момиче. Бебешка латерна "Розова луна" или Бебешка дрънкалка за закачане със зайче са чудесни плюшени играчки за бебчета, които са нискобюджетни, но много полезни.

3. Бебешки албуми

Снимките на малките бебешоци са толкова сладки! А те растат мнооого бързо! Не пропускайте да запечатате тези мигове, които няма да се повторят. Подарете бебешки албум, за да се запазят най-вълнуващите моменти, които са наистина много емоционални. Подходящ подарък за бебе на 40 дни, който също е практичен, полезен и евтин. Фотоалбум "БЕБЕ" в кутия /син/ или Фотоалбум "БЕБЕ" в кутия са едни от най-предпочитаните подаръци за новородено. Изберете нещо от сърце и дарете положителна емоция, прегръдка и обич. Това специално отношение е много важно. Макар и новородени, бебетата имат усещане за енергията, която е около тях. За това много често ако майката, която отглежда новороденото е напрегната или нервна, респективно това се предава на детето. Ако заобикалящата среда витае спокойствие и любов, често и бебето е спокойно и усмихнато.

4. Рамка за снимки

Има ли дом, в който да няма снимки на дечица? Прекрасно е да виждаш всеки ден усмивките на мъниците, подредени в красиви фоторамки. Семейните снимки са много ценни и поставянето им на видно място възпитават децата към любов. Много подходящо за подарък за новородено внуче е именно фоторамка, която ще краси дома и в същото време ще усмихва семейството всеки ден, когато видят моментите, запечатани с емоция и радост.

5. Плюшено мече с надпис на панделката

Персонализиран подарък за новородено е идея, която се приема изключително добре в последните няколко години. Много приятно е да получиш подарък с лично послание. А когато става въпрос за малко бебче, какво по подходящо от плюшено мече с надписана панделка. Посланието е индивидуално и изработката е за не повече от един работен ден. Освен като подаръци за новородено, надписаните плюшени играчки се предпочитани и за рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод. Емоцията, който се създава чрез подаряване на мека играчка с лично послание се помни дълго време, а споменът, който ще остане е много мил и сантиментален. Предложението ни е нискобюджетно, като плюшеното мече може да бъде както в розово за момиченце, така и синьо за момченце.

Подаръци за новородено над 20 лв.

За тези от вас, които имат възможност да отделят повече средства сме подбрали предложения с бебешки подаръци, които са доказано практични, полезни и в същото време оригинални. Не забравяйте, че преди всичко е важно личното отношение и избирайки подарък за бебе е препоръчително да се запознаете с нуждите и желанията на семейството. Какъв е смисълът да подарите детско креватче или шезлонг, ако вече родителите са подсигурили? А може би имат нужда от бебешки играчки, дрънкалки или други занимателни игри, които ще са от полза всеки ден. Бебчета раста ежеминутно и всеки ден се променят. Днес им е интересна една играчка, утре друга. Абсолютно нормално е игрите да им омръзват бързо, тъй като те опознават света с нетърпение и любопитство. Нашите предложение са на база интереса на клиенти към тях през последните няколко години.

1. Активна гимнастика

Най-предпочитан продукт за подарък, поради практичната му насоченост. Освен, че развива двигателните функции на мъничетата, с активната гимнастика децата се забавляват много и често прекарват часове улисани да гледат пъстрите висулки и да се заиграват с дрънкалките. Ползата от такъв тип подарък за бебе е огромна, поради факта, че това не е продукт от първа необходимост, а в същото време много полезен. И в случай, че родителите не са си осигурили такъв тип играчки, не пропускайте да изненадате бебчето и неговите близки с този чудесен и практичен подарък. Не случайно интереса към активните гимнастики и подобни занимателни игри е голям. Активните гимнастики осъвместяват няколко играчки-дрънкалка, килимче за игра и занимателни елементи със светлини и мелодии.

2. Музикална въртележка за кошара

Необходим и много полезен продукт, който помага за успокояването и унасянето на малкото бебе. Движението на елементите и нежната мелодия приспиват по напълно естествен начин мъниците и много често това става вечерна рутина. След гушкането и къпането, вместо да приспивате детето на ръце, пуснете въртележката, поставете бебчето в легълцето и спокойно напуснете стаята. Бъдете уверени, че малкото ви съкровище и да плаче в началото, то след известно време ще се успокои, заслушвайки се в приспивната мелодия от въртележката. Когато започне и да вижда, следенето на играчките, които се въртят в кръг ще унесе от самосебе си легналото мъниче.

3. Плюшени играчки с персонализиран надпис

Много подходящ и оригинален подарък за новородено, който остава за спомен. Нашето предложение е да се изпише името и датата на раждане на бебчето. Така след много години, притежателят на плюшената играчка няма да забрави точно кой е подарил специалната играчка и винаги ще се сеща с умиление и радост за момента. Подходящ подарък за бебе на 40 дни или за прощъпулник. Всички подаръци, които са емоционално обвързани са по-ценни и остават във времето.