Денят на жената е един от най-красивите празници в годината. Той отбелязва дамите в живота ни и всичките им постижения в нашия свят. Чудесна възможност да покажете признателността си към тях и да им кажете “благодаря”, е малкият подарък, който ще им поднесете в този ден.

Ако търсите идеи за подаръци за осми март, това са нашите предложения, които със сигурност ще зарадват всяка дама в живота ви.

Какъв подарък за осми март да изберем за специалната жена в живота ни?

Подаръкът е отличен начин да изразим признателност и признание за приноса на една жена. Не е необходимо подаръкът да бъде скъп или луксозен. Важно е обаче той да показва вниманието ви към детайла и любовта към човека, на когото го поднасяте. Нещо символично би зарадвало всяка дама.

Ако пък сте решили, че искате да почетете всички жени в живота си, то можете да изберете подаръци за осми март за госпожите в детската градина или училището на детето ви. Това е начин да покажете благодарност и уважение към любимия учител. А за да зарадвате и дъщеря си – подарете ѝ символична плюшена играчка, с която да запомни смисъла на празника и неговите ценности.

Подарък за осми март за мама

Може би най-важната жена в живота на всеки е мама. Тя няма нужда от описание или друго наименование. Без значение от възрастта, разстоянието и обстоятелствата, тя винаги си остава най-скъпият човек. С какво обаче ще я зарадвате в предстоящия Ден на жената?

Цветя

Това е задължителна част от подаръка за женския празник. Всяка дама се радва на букет свежи цветя, с които да украси интериора си. Те допълват всеки повод и внасят нежно ухание и красота навсякъде, затова не ги забравяйте.

Бижута

Едни от най-личните подаръци за 8 март, които можете да направите – това са бижутата. Те ще останат спомен за цял живот и всеки път ще напомнят на вашата майка, че вие сте неотлъчно до нея, независимо от обстоятелствата. За Деня на жената можете да я зарадвате с нежно колие, красива гривна или чифт обеци със специален елемент – например рождения ѝ камък или скъпоценен камък по нейно предпочитание.

Арома дифузер

Дифузерът за ароматни масла несъмнено е един от най-оригиналните подаръци за осми март. Известен е още като дифузер за ароматерапия – разпръсква етерични масла във въздуха и изпълва помещението с естествени аромати. Той стимулира релаксацията, пречиства въздуха и носи невероятно ухание в помещението. Чудесен подарък, който се вписва добре във всеки интериор.

Когато изненадвате жените в живота си, не забравяйте да изберете подарък за 8 март за своята баба – това ще направи деня ѝ незабравим.

Подарък за 8 март за приятелка

Разбира се, нашите приятелки също заслужават поздравление в този ден. За да ги накарате да се чувстват специални и обичани, подгответе нещо мъничко и за тях.

Спа кошница

Ако искате да направите подарък за 8 март за приятелка, пригответе магично СПА преживяване за дома. Изберете ароматна свещ за настроение и добавете маска за лице, нежен лосион за тяло, бомбичка или пяна за вана, маска и балсам за коса. Не забравяйте да сложите и удобни домашни пантофи, с които приятелките ви да се почувстват като в луксозен СПА център.

Подарък за 8 март за колежки

Други важни дами в живота ви, които може би пропускате, са колежките. Това са хората, с които прекарвате по-голямата част от деня си, а много от тях може би приемате като близки приятелки. Поздравете ги за празника, като изберете оригинален подарък за 8 март и за колежките.

Книга

Книгата е класически и практичен подарък, с който ще зарадвате всеки. Подарете история, която да откъсне колежките ви от напрежението в офиса и да ги отведе в непознат далечен свят.

Ако решите да зарадвате колежките си за празника, не забравяйте да изберете и подарък за 8 март за шефката – така ще я накарате да се чувства специална и обичана.

Подарък за осми март за специалната жена в живота ви

Сега е моментът да поглезите вашата половинка – тя заслужава признание и благодарност, затова можете да ѝ покажете, че мислите за нея, като ѝ изберете специален подарък за осми март.

Шоколад

Любим на всяка дама, шоколадът е перфектен подарък за осми март. Изберете красиво опаковани бонбони, ръчно изработен шоколад или шоколадова фигура, с която да изненадате жената в живота ви – гарантираме, това ще ѝ хареса.

Парфюм

Ароматите правят всяка дама още по-очарователна и привлекателна. Подарете ѝ любимото ѝ ухание или пък я изненадайте с напълно непознат за нея парфюм, който да ѝ напомня за вас всеки път, когато го носи. С този специален подарък ще я накарате да се почувства незаменима и обичана.

Плюшени играчки – мечета и други

Плюшеното мече е символ на любов и разбирателство. С годините то се превръща в любимата изненада за малки и пораснали момичета и най-вече за нежната ни половинка. Класическото плюшено мече никога не излиза от мода, затова и днес то е идея за един от най-добрите подаръци за 8 март.

Ние от Теа Тойс специализираме във вноса и изработката на плюшени играчки. На фокус в продуктовия ни каталог винаги са били плюшените мечета – те са предназначени за всеки, на когото искате да покажете любовта си. При нас ще откриете разнообразие от плюшени играчки – малки кафяви мечета, персонализирани играчки с тениски, сърца и шапки, както и такива с механизъм, който казва “Обичам те толкова много!”. Имаме още и мечета с размери до 200 см, подходящи за оригинален подарък за жената в живота ви.

Подарете персонализиран сувенир, който разкрива чувствата ви и показва любовта ви. Изберете плюшени играчки мечета с личен почерк за любимата жена.

Ръчно изработени подаръци за осми март

Ако търсите оригинални подаръци за осми март, то най-добрата идея е да изберете нещо изработено ръчно. Идеите са много – свещи, сапуни, бижута, шоколад и какво ли още не. Какво обича дамата във вашия живот? Може би харесва ароматни изделия и предпочита уюта на свещите? Или предпочита да носи интересни и оригинални бижута?

Днес идеите за ръчно изработени подаръци за осми март са много. Несъмнено между тях ще откриете най-доброто попадение за лична и добре обмислена изненада за празника.

Денят на жената наближава и е добре да откриете най-добрите подаръци за дамите възможно най-скоро. Заложете на символиката и качеството – ако искате да подарите спомен за цял живот, то изберете плюшена играчка от Теа Тойс – те са създадени с много любов и мисъл за клиента. Превърнете класическото плюшено мече в символ на вашата любов и поздравете жената в живота си с подарък, който ще разказва приказката ви за цял живот.