Menu
Your Cart

Подаръци за 8 март

Модел: К86260-2
Луксозен букет от вечни цветя с декорация в подаръчна кутия.Размер на кутията - 30 см. х 17 см. х 17 см...
32.90лв
без ДДС:32.90лв
Модел: К86260-3
Луксозен букет от вечни цветя с декорация в подаръчна кутия.Размер на кутията - 30 см. х 17 см. х 17 см...
32.90лв
без ДДС:32.90лв
Модел: К86260-1
Луксозен букет от вечни цветя с декорация в подаръчна кутия.Размер на кутията - 30 см. х 17 см. х 17 см...
32.90лв
без ДДС:32.90лв
Подаръчен комплект Лалета с чаша, бележник и химикал Подаръчен комплект Лалета с чаша, бележник и химикал
НОВО
Модел: К102252
Подаръчен комплект "Лалета" с чаша, бележник и химикал.- чаша с двустранен печат- бележник с 96 раирани листа с твърди гланцирани корици- цвета на химикала е на случаен принципРазмер на химикала - 17 см.Размер на чашата - 10 см. /300 милилитра/Размер на бележника - 21,5 см. х 15 см. х 1,5 см.Размер ..
32.90лв
без ДДС:32.90лв
Модел: К102157
Kомплект с чаша, златна роза и ключодържател сърце.Чудесен подарък за 8 март! Размер на чаша - 10 см. /300 милилитра/ Размер на кутията - 22 см. х 14 см. х 9 см...
31.90лв
без ДДС:31.90лв
Модел: К100490
Подаръчен комплект "Мама готви най-добре" с престилка и бележник.- 96 раирани листа с твърди гланцирани корициРазмер на престилката - 70 см. х 56 см.Размер на бележника - 21,5 см. х 15 см. х 1,5 см.Размер на комплекта - 28 см. х 19,5 см. х 5 см..
36.90лв
без ДДС:36.90лв
Модел: К102129-2
Подаръчен комплект "Честит Празник!" /ключодържател и сгъваемо джобно огледало/.Размер на огледалото /затворено/ - 7,2 см. х 7,2 см. х 1 см.Размер на кутията - 15 см. х 7,5 см. х 3,5 см...
16.90лв
без ДДС:16.90лв
Модел: К100535
Бележник "Любимите рецепти на Мама" /кожа/.Прекрасен подарък за 8 март, с който ще усмихнете Мама. - 116 раирани листа с твърди корици Размер на бележника - 21 см. х 14,5 см. х 2 см...
11.90лв
без ДДС:11.90лв
Модел: К86258-3
Букет от вечни цветя с в подаръчна кутия.Размер на кутията - 23 см. х 16 см. х 7,5 см...
14.90лв
без ДДС:14.90лв
Модел: К86258-2
Букет от вечни цветя с в подаръчна кутия.Размер на кутията - 23 см. х 16 см. х 7,5 см...
14.90лв
без ДДС:14.90лв
Модел: К100445
Кутия "АПТЕЧКАТА НА СУПЕР МАМА" /дърво/.- с 6 шота и хартиен пълнежРазмери - 17 см. х 12,5 см. х 8 см.Цената е за 1 брой...
30.90лв
без ДДС:30.90лв
Модел: К102022
Луксозен комплект "Дневникът на една любима жена и майка" с кожен бележник мелатен химикал в подаръчна кутия и опаковка.Размер на бележника /116 листа/ - 21 см. х 14,5 см. х 2 см.Размер на комплекта - 24 см. х 20 см. х 2,5 см...
29.90лв
без ДДС:29.90лв
Показва 1 до 12 от 214 (18 страници)


Какъв подарък за 8 март да изберем?


Любим празник, на който няма как да не забележим цветята, усмивките и вълнението на дамите! Малките жестове и подаръците от сърце са винаги оценени!

Този ден е специален и всяка жена очаква внимание, мил жест и пожелание!

Прекрасните емоции и положителните нагласи за този ден неименуемо се свързват и с получаването на подарък за осми март.

Наблюдават се различни мнения по въпроса за възприемане на този ден на жената. Някои го смятат за политически и затова го игнорират. Други го почитат в знак на уважение на женския пол като цяло.

Всеки има право да се придържа към собственото си възприятие, но истината е, че жената има нужда от уважение, обич и внимание. Разбира се не само на 8 марта, а ежедневно.

Ако имате жена до себе си, която искате да усмихнете, не се колебайте да изберете подарък за 8 март. Няма да съжалявате!

Чудесна идея е да поднесете подаръчен комплект с продукти, специално подбрани за 8-ми март.

  • Kомплект с чаша, златна роза и ключодържател сърце
  • Подаръчен комплект " Изключителна жена"

Жестът, който се изразява в романтичното поднасяне на подаръка и елегантното отношение към жената, може да ви отвори сърцето на дамата, която желаете да впечатлите.

Друг малко по-нестандартен подарък за 8 март е Плюшен мечок в червено  с надписана панделка, 200 см

Персонализирането на подарък е оригинално и незаменимо. А когато застанете на вратата с мечок, по-голям от вас с надписана панделка за най-специалната дама, изненадата ще е още по-голяма!

Помислете за това, колко вълнуващ ще е моментът! Не отлагайте да изберете нестандартен подарък за 8 март и разгледайте нашата селекция от подбрани продукти.

Предпочитанията на дамите в последните години се ориентираха и в по-практичните подаръци. В този случай, удачен вариант е за подарък за 8 март е красива касичка, в която да поставите по желание нещо, като за начало.

Така вашата дама ще може да се закупи, това, от което има нужда и ще бъде отново зарадвана, макар и по по-различен начин.

Малко бижу, което може и да краси и любим кът на жената.


Специален подарък за 8 март за мама


Когато идва 8 март, децата също се вълнуват и искат да зарадват мама.

Защото поднасяйки подарък за мама за 8 март, те изразяват своята обич и внимание. А децата, с тяхната искреност и невинност са изключително внимателни в избора на най-подходящия подарък за 8 март за мама.

Малките, нежни душици на децата са толкова чисти и безусловната им любов е изключително силна. Това прави избора им на подаръци за 8 март още по-емоционален и вълнуващ момент.

За тях сме подрали наистина много ценни и лични подаръци, които показват специалното им отношение и истинска обич към най-милия за децата човек, а именно мама.

Подаръчен комплект за “Най-прекрасната мама” ще трогнат всяка майка и ще направите празника и още по-прекрасен.

Една мила прегръдка и едно “Обичам те, МАМО!” е понякога напълно достатъчно!

Но все пак е празник и макар и малък и скромен, подарък за 8 март за мама е добре да има.

Любовта е това чувство, което движи света напред. Любовта към мама е най-силната любов и тя може да направи чудеса. Не пропускайте да намерите начина да изразите своята огромна, чиста и безусловна обич и изберете подарък за мама за 8 март, за да направите деня и незабравим!

Един красив подаръчен комплект с послание е прекрасен избор.


Подарък за 8 март за баба


Знаете ли, че любовта между внуче и баба е най-висшата любов!

Бабите са точно тези, които винаги ще те посрещнат с прегръдка, усмивка и вкусна гозба!

Те могат да играят търпеливо с внуците си, да ими четат увлекателно и да им разказват интересни и вълнуващи истории. Те имат цялото време на света, за своите внуци и за никъде не бързат! Тяхната най-важна задача и да се насладят на моментите, прекарани с най-милите им внуци , защото знаят, че те са безценни!

Затова за 8 март подаръци се поднасят и на най-добрите баби! Защото да имаш баба е свято, незаменимо и наистина прексрасно!

А когато изненадате любимата си баба за празника, тя ще засияе още повече и усмивката и няма да слезе от лицето и дълго време. Напревете малък жест, с който да изразите вашата благодарност за всичко, което баба е правила за вас!

Подходящ  подарък за 8 март за баба е Бележник "Тайните рецепти на Баба".

Всички знаем колко вкусни гозби правят бабите и как техните вълшебни ръце успяват да сътворят най-ароматните и неустоими десерти.

Благодарение на точно такъв бележник, ценните рецепти ще се съхранят във времето и поколения напред ще могат да прилагат тайните за най-вкусните ястия на баба!

Чудесен, оригинален и много практичен подарък за баба за 8 март!


Подарък за 8 март на учителка


Неименуемо един от най-важните хора в живота на децата е учителя, който е негов пример, авторитет и модел за подражание. Много голяма част от живота си, децата прекарват в училище и от изключителна голяма важност за израстването на ученика има отношението му към учителя. Уважението, благодарността, признанието и любовта към този свят човек, който те учи е също така важна, както обичта към семейството. Защото най-важните години, прекарани в училище дават безценни знания, опит и емоции. Защото учителя е този, който помага на детето да се оформи като личност.

Не пропускайте да благодарите и да изразите вашата безусловна любов и признание към тази изключителна важна личност в живота на всеки, а именно учителя.

Чудесен избор за подарък за 8 март на учителка са:

  • Подаръчен комплект с ароматна свещ "Честит Празник"
  • Чаша "8-ми март" /300 милилитра/

Макар и символичен, този тип подарък за 8 март за учителка е неангажиращ, а в същото време израз на специално отношение!

Няма да пропуснем и да предложим подарък за 8 март за госпожите в детската градина! Та те прекарват повече време с нашите деца, от колкото ние самите!

Красиво и сладко плюшено мече, с надпис на тениската “I love you” ще е прекрасен подарък за учител, който ще остане за спомен и ще напомня след време за прекрасните моменти с малките дечица.

В допълнение може да поднесете и стилен подаръчен комплект с ароматна свещ "Честит Празник"

Тези на пръв поглед малки жестове, остават незабравими!

Най-големият подарък за 8 март на учителка е признанието и благодарността, която ще покажете и изразите по начин, по който вие ще намерите за най-подходящ!


Евтини подаръци за 8 март


Когато става въпрос за много подаръци, нормално е да търсим по-бюджетни варианти. 8 март е празник, на който искаме да вземе оригинален подарък на жената, на майката, на учителката, на бабата, а даже и на колежките!

За тази цел сме подбрали интересни и в същото време евтини евтини подаръци за 8 март, които биха усмихнали всяка жена.

Малко внимание, но на място е много по-ценно, отколкото прекаленото обгрижване и затрупване с ласкателства. Помислете за момента, в който ще подарите подаръка. Той трябва да е специален. Ако жена ви закъснява за работа или подготвя децата за градина или училище, изчакайте и не бързайте да се “отчетете” с поднасянето на букета за 8 март в движение. Моментът, в който се изразява специално отношение към определен човек е нужно да бъде запомнящ. За тази цел, може да организирате мероприятие или вечеря, с което да отделите вечно ангажираната ви жена от еднообразните и ангажименти и да я изненадате сотношение. Не е нужно да правите големи подаръци, нужно е единствено жената да почувства, че някой мисли за нея, за нейният комфорт, желания и емоции.

Както за жената, така и за колежките, ви предлагаме уникални подаръци за 8 март, които ще зарадват и усмихнат деня на празнуващите.

Една бижутерка, винаги ще влезе в употреба. А по-желание всеки може да постави вътре още нещо.

За колежките или други близки жени, които искате да поздравите за празника, освен традиционния букет, ние ви предлагаме бюджетни, но оригинални подаръци за 8 март, като специална чаша, с надпис за празника или подаръчен комплект с специално селектирани продукти за жена.

Биха очаровали и усмихнали всяка жена.

Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.