Menu
Your Cart

КОЛЕДНИ СВЕЩИ И СВЕЩНИЦИ

Модел: 0776
Много нежни и красиви, коледните свещи  ще внесат във вашия дом вълшебна празнична светлина.Прекрасна идея и за коледен подарък!Некапещи.Цената е за 1 бр...
13.90лв
без ДДС:13.90лв
Модел: А01
Коледен празничен свещник с Дядо Коледа в бежаво и  златисто.Поставя се чаена свещ на опредено място.Забавен, блестящ и сияещ, той ще внесе вълшебство и топлина във вашият дом.Размер: 16 см. * 8 см...
7.90лв 12.90лв
без ДДС:7.90лв
Модел: А02
Коледен празничен свещник с Дядо Коледа в бежаво и червено.Поставя се чаена свещ на опредено място.Забавен, блестящ и сияещ, той ще внесе вълшебство и топлина във вашият дом.Размер: 16 см. * 8 см...
7.90лв 12.90лв
без ДДС:7.90лв
Модел: 46636-0
Декоративна фигурка Дядо Коледа в празнично червено.Може да поставите малка чаена свещ в отвора отзад на фигурката.Символ на празничния дух, символ на най-святият празник е Дядо Коледа.Нека във всяка къща духа на Дядо Коледа да внесе топлина и добрина.Украсене вашето кътче и подарете вълшебство на в..
6.90лв 10.90лв
без ДДС:6.90лв
Модел: 46636-1
Декоративна фигурка Дядо Коледа -свещник в празнично златисто. Може да поставите малка чаена свещ в отвора отзад на фигурката.Символ на празничния дух, символ на най-святият празник е Дядо Коледа.Нека във всяка къща духа на Дядо Коледа да внесе топлина и добрина.Украсене вашето кътче и подарете вълш..
6.90лв 10.90лв
без ДДС:6.90лв
Модел: 5070
Нежни аромати и празничен пламък. Коледните ароматни свещи в чаша са чудесен аксесоар за вашият дом.Време за горене: 30 часа.Размер: 7,5см*7,5 см...
8.99лв
без ДДС:8.99лв
Модел: 5070-3
Нежни аромати и празничен пламък. Коледните ароматни свещи в чаша са чудесен аксесоар за вашият дом.Време за горене: 30 часа.Размер: 7,5см*7,5 см...
8.99лв
без ДДС:8.99лв
Модел: 5070-4
Нежни аромати и празничен пламък. Коледните ароматни свещи в чаша са чудесен аксесоар за вашият дом.Време за горене: 30 часа.Размер: 7,5см*7,5 см...
8.99лв
без ДДС:8.99лв
Модел: 5070-2
Нежни аромати и празничен пламък. Коледните ароматни свещи в чаша са чудесен аксесоар за вашият дом.Време за горене: 30 часа.Размер: 7,5см*7,5 см...
8.99лв
без ДДС:8.99лв
Модел: 5070-0
Коледни нежни аромати и празничен пламък. Коледните ароматни свещи в чаша са чудесен аксесоар за вашият дом.Време за горене: 30 часа.Размер: 7,5см*7,5 см...
8.99лв
без ДДС:8.99лв
Модел: 3016-0
Коледна конична свещ с декорация елха.Некапещи. 8 часа на горене.Размер: 24 см.Цената е за 1 бр...
4.20лв
без ДДС:4.20лв
Модел: 3016
Коледна конична свещ с декорация елха.Некапещи. 8 часа на горене.Размер: 24 см.Цената е за 1 бр...
4.20лв
без ДДС:4.20лв
Показва 1 до 12 от 41 (4 страници)

Коледни свещници за маса - стилен акцент за празнично настроение

Това, от което сме заобиколени - вещи, хора, атмосфера влияе изключително много на настроението ни. Най-лесно и бързо може да внесете усмивки и позитивна енергия на себе си и околните, ако декорирате дома си или офиса в подходяща за сезона украса. А празникът, в който украсите изобилстват е разбира се Коледа.

За една истинска празнична трапеза и още по-стилна обстановка ние сме подбрали в асортимента си коледни свещници за маса, които са не само много красиви, а и качествено изработени.

Когато запалите свещ на вечеря се създава уют и топлина, които ще внесат една допълнителна нотка на приятни и задушевни разговори.

Помислили сме и за децата и за техните кътчета. С тази коледна украса за маса с Дядо Коледа те също ще почувстват празничния дух. Разбира се, свещника може да се постави на етажерка, рафт или друго подходящо място, от което да излъчва лека светлина и да напомня за вълшебната Коледа. Освен коледни свещници за маса, при нас може да намерите и други коледни украси, ароматни коледни свещи и не на последно място подаръци за децата.

Ръчно изработени коледни свещи и свещници

Селекцията ни от коледни свещи и свещници ни се отличава с това, че декорацията е изработена ръчно. Детайлите и рисунките, са резултатът от утвърдени умения на поколения майстори от Словакия.

Асортиментът ни от ръчно изработени коледни свещници включва както класически и семпли, така и детски, пъстри и богато украсени модели.

В зависимост от интериора и вашият вкус може да подберете най-подходящия вид луксозни коледни свещи и да допринесете за празничното настроение с прекрасен, стилен аксесоар.

Изключително подходящи за символичен, коледен подарък в офиса, за госпожи в училище или градина или когато ходите на гости са новите ни ръчно изработени коледни свещи. Разнообразието от различни форми, видове и цветове ще ви помогне да изберете точно подходящата за дадения човек или повод.

Според наблюденията ни на потреблението на коледни стоки през последните 5 години и предпочитанията на хората, много често се купува коледна свещ за подарък. В онлайн магазина ни ще намерите това, което търсите. Уютът, топлината и вълшебната светлина, която свещите допринасят не може да се замени с нищо. Тъмносини, червени, бели, зелени са част от цветовете на свещите, които предлагаме. Интериорът, в които ще заемат място е важна част от цялата визия за празничния дух. Затова помислете преди да купите подарък, в какъв стил е дома на дамата, която ще приеме сувенира.

Коледни свещи на едро

Като вносители и търговци на детски стоки и аксесоари, предлагаме за празниците и коледни свещи на едро. За да може да направите своята поръчка на едро, първо трябва да се регистрирате в сайта ни, като условие за достъп да цени на едро е да имате фирма и в регистрацията да посочите данните на юридическото лице.

След което ние ще свържем с вас и в рамките на един ден ще ви дадем достъп до цени на едро. За въпроси и допълнителна информация, може да ни потърсите на тел.: 0888/753333 или да ни пишете на имейл.: info@teatoys.bg.

Предлагаме коледна декорация на достъпни цени, която включва нечупливи топки, декоративни фигурки за Коледа, висящи украси за елха, снежинки и други красиви празнични фигури.

През изминалите 3 години, наблюдаваме нарастващ интерес към определени продукти от нашите клиенти на едро. Това са коледни ароматни свещи и коледни свещи в чаша.

Не случайно, тези продукти са най-продавани. Интересът се поражда от фактът, че все повече домашният уют и топлина се ценят. Семействата се събират от цял свят на този светъл празник и на трапезата освен с обичайните ястия присъства и задължително коледна свещ. Украсяването на целият дом със свещи стана много популярно и създаването на романтична обстановка, благодарение на пламъкът от свещите е нещо, което се харесва на всички. Използването на коледни свещи в декорацията на дома за празници, се прехвърли и в използването им за създаване на допълнителен уют и в заведения, хотели и други обществени места за отдих и почивка.

Коледна украса за офис

Освен в собствения си дом, празничното настроение е хубаво да се пренесе и на работното място, стига да не пречи на работния процес. Препоръчваме преди да украсите офиса си, да споделите и да се допитате до колегите, с които делите общо пространство. Ако имате лично ваш работен кът, може да декорирате с нещо семпло и малко, което да ви създава празнично настроение.

Подходяща коледна украса за офис са стилните, коледни свещи и свещници, декоративни малки фигури или семпла украса от малки елхови клончета.

Когато създадете във вашия офис приятна атмосфера, неименуемо денят ще мине по-усмахнат, по-приятен и по-успешен.

Един от най-лесните начини работния процес да протича леко и ненатоварващо е да сте заобиколени от хора и вещи с положителна енергия.

Новите ни красиви коледни свещи могат да допринесат за създаване на вълшебни, празнични дни. Най-хубавото е, че пламъкът на свещите ни кара да мечтаем. А както знаем по Коледа стават чудеса!

Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.