Menu
Your Cart

Детски коли

Модел: 46634
Комплект коли за малко дете. Изработени от качествен лек метал и пъстри весели цветове.Подходящи за деца над 18 месеца.Размер на опаковката: 30см * 11 см...
23.90лв
без ДДС:23.90лв
Модел: К844821
Автовоз с 2 коли и 2 автобуса.Размер на опаковката - 33 см. х 13 см. х 7 см.За деца над 3+ години...
12.00лв
без ДДС:12.00лв
Модел: К827334
Автовоз с багер.Размер на опаковката - 29 см. х 14 см. х 9 см.За деца над 3+ години...
10.00лв
без ДДС:10.00лв
Модел: К827298
Автовоз с мотокар.Размер на опаковката - 29 см. х 16 см. х 9 см.За деца над 3+ години...
10.00лв
без ДДС:10.00лв
Модел: К574146
Волан с вендузи за прокрепване /на батерии/.- клаксон- спирачки- демо мелодии- звук за запалване- звуци на сирени - Линейка, Пожарна и ПолицияРазмер на волана - 21,5 см. х 20 см.Размер на опаковката - 22 см. х 20 см. х 6 см.За деца над 3+ години...
17.90лв
без ДДС:17.90лв
Модел: К431713-1
Волан с вендузи за прокрепване /на батерии/.- клаксон- спирачки- демо мелодии- звук за запалване- звуци на сирени - Линейка, Пожарна и ПолицияРазмер на волана - Ф 20 см.Размер на опаковката - 26 см. х 24 см. х 5 см.За деца над 3+ години...
12.00лв
без ДДС:12.00лв
Модел: К55774
Джип със сменящи се колички /метал и пластмаса/.Разнообразие от модели, на случаен принцип!Цената е за 1 брой.Размер на опаковката - 22,5 см. х 15 см. х 7 см.За деца над 3+ години...
11.00лв
без ДДС:11.00лв
Модел: К220792-2
Камион - Автовоз с рампа, колички и пътни знаци.Размер на опаковката - 48 см. х 13,5 см. х 10,5 см.За деца над 3+ години...
38.90лв
без ДДС:38.90лв
Модел: К449299
Камион - Пътна помощ 1:38 /инерционен/.Размер на опаковка - 12,5 см. х 11 см. х 4 см...
9.30лв
без ДДС:9.30лв
Модел: К126318
Камион /метал и пластмаса/. Размер на опаковката - 24,5 см. х 8,5 см. х 4,5 см. За деца над 3+ години...
10.90лв
без ДДС:10.90лв
Модел: К126300
Камион "POLICE" /метал и пластмаса/. Размер на опаковката - 24,5 см. х 8,5 см. х 4,5 см. За деца над 3+ години...
10.90лв
без ДДС:10.90лв
Модел: К5085-2
Камион-Влекач.Размер на камион - 47 см. х 30 см. х 27 см.За деца над 3+години...
41.90лв
без ДДС:41.90лв
Показва 1 до 12 от 61 (6 страници)

Най-новите детски играчки коли завладяват децата


Любими и незаменими са детските коли играчки.

В днешни дни децата имат огромен избор от забавления-от обикновени, класически предмети за забавление до иновативни, съвременни игри.

През годините на технологически прогрес все повече децата вълнуват и проявяват интерес към дигиталните играчки коли.

Дизайнерски 3D коли, които се управляват лесно от всяко дете са големия хит. Едва ли има момче, което да не обича да се забавлява с часове, играейки с любима кола играчка. А когато тя и супер интересна и вълнуваща, часовете минават неусетно. Светещите триизмерни елементи, дигиталното управление и футуристичния вид на автомобила все повече привличат малките състезатели. Твърде вероятно тази тенденция върху интереса към иновативните играчки е наложена от реалния свят, в който децата са свидетели как светът се развива с бързи темпове и технологиите превземат ежедневието. Безспорен факт е и че младото поколение е много адаптивно и възприемчиво спрямо повечето новости.

А може би ви е случвало детето да ви покаже как работи новата кола играчка, вместо вие да му обяснявате?

Класическите метални коли играчки обаче остават вечен хит. Големите фенове на автомобили и други превозни средства често колекционират точно метални копия на техните любими марки. Това е подходящо, интересно и завладяващо хоби, както за малки момчета, така и за пораснали мъже. Както и да погледнем, колекционерството е приятно занимание, което в днешни дни вече не е толкова популярно. Сантиментална стойност и емоционалната връзка с всяка събрана вещ, било то играчки коли или кукла например дава един по-различен поглед над самите предмети.

Нека провокираме любознателността и изобретателността на малчуганите, като им подаряваме както интересни иновативни детски и плюшени играчки, така и класически модели коли за колекции.


Любимите колички с дистанционно - вечен хит при децата


Забелязали ли сте как обикновено таткото се забавлява не по-малко от детето управлявайки детски колички с дистанционно? А колко е приятно да не ни напуска детското в нас! А колко е приятно да се смеем безгрижно като деца! Игрите, които ни карат да действаме интуитивно и импулсивно са точно детските игри. Те биха ви изкарали от зоната на комфорт, което ще ви се отрази много ободряващо, зареждащо и мотивиращо. Ако сте готови за това приключение, не се колебайте да се включите в детските игри активно!

Да, това е наистина много забавно!

Пробвайте!

Подходящи колички с дистанционно има и за най-малките палавници, за порасналите вече тийнейджъри и разбира се за техните татковци.

Най-новите модели, които се радват с голям интерес са симулационните коли с педали и волан. Създавайки усещането на реално управление на автомобил, забавлението е гарантирано.

Изключително подходящ подарък за момче, което обича превозните средства. А защо не и за момиче?

Преживейте вълнуващи моменти заедно с децата си, като им подарите колички с дистанционно управление. Ще е нужно да им подсигурите единствено малко пространство у дома, за още повече веселие и смях. А при благоприятни условия може и да излезете в парка, за да се състезавате и играете на воля.

Всяка минута прекарана с децата, играейки на техните игри и по техните правила ще се помни дълго!


Детска кола за бутане-пръв приятел на прохождащото мъниче


Периодът, когато детето започне да се опитва да ходи, но все още не може е много интересен, забавен, но и в същото време опасен, тъй като любопитството им е безгранично. Не е желателно да оставате дечицата си сами, когато не са напълно стабилни в ходенето - хубаво е да има родителски контрол. Някои деца предпочитат пълзенето, ката често се случва и да им хареса толкова много, че да ги “домързи” да се изправят. Други деца направо тръгват, подпирайки се по мебели, падайки, ставайки.

Изключително подходящ подарък за този период са детски коли за бутане с крачета, чрез които ще си помогнат да се придвижат до желаното място. Чудесен вариант е и за дечица, които търсят повече забавление и бързо им омръзват игрите. Движейки се самостоятелно чрез своята детска кола за бутане те ще опознаят заобикалящия ги свят много по-бързо.

В нашият онлайн магазин ни сме подбрали подходящи модели както за момичета, така и за момчета. Цветовете, в които са подбраните детски коли за бутане са харесвани и предпочитани от най-малките ни клиенти.

Изключително атрактивно и забавно е за малкото дете да се качи за първи път на детска кола за яздене. Едно от най-забавните преживявания за него, тази игра се превръща едновременно в приключение и от друга страна развива чувството за баланс, рефлекс и координация.

Прекрасна възможност детето да развие своята двигателна способност чрез чудесните детски коли за бутане, които са изключително леки, маневрени и удобни. Изберете за вашето слънчице пръв приятел за забавление и раздвижване. Първата кола на малките дечица ще е наистина запомняща се. Усмивките и вълнението им също.

Не пропускайте да направите и най-уникалните снимки или видео на малките шофьори с количката за бутане! След време ще се смеете от сърце на тези толкова мили спомени!


Напишете “детска кола за бутане цени” за най-добри оферти


Знаете ли как да търсите най-ефективно в Интернет?

Всеки ползва търсачки ежедневно почти и пазарува през онлайн магазини.

Но какво трябва да знаем, преди да преминем към покупка. Сега ще ви разкрием тайната за търсене на изгодни предложения за детска кола за бутане и яздене, както и за детска играчка кола с дистанционно.

На първо време е добре да се насочим към конкретния продукт, който търсим и ако предпочитаме да е по ценови филтър да изпишем “детска кола за бутане цени” например. Така можем да бъдем сигурни, че сме били достатъчно конкретни и предложенията ,които ще излязат вероятно ще ни задоволят.

Друг ясен, точен пример за търсене на определен продукт на база цена е “колички с дистанционно управление цени”. Както виждате не е нужно текстът, който вписвате в търсачката да е формулиран като правилно граматическо изречение или въпрос.

Приятно сърфиране и избиране на най-добрите оферти, мили приятели!

Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.