Menu
Your Cart

Подарък за бебе

Модел: К54019-1
К-кт 4 кути за балони "BABY".Букеите не са прикрепени към кутията, поставят се ръчно.Размери на една кутия /сглобена/ - 30 см. х 30 см. х 30 см.Доставя се в разглобен вид!Цената е за к-кт от 4 броя кутии...
36.90лв
без ДДС:36.90лв
Модел: К100711-4
Пътечка за прохождане "Стъпвай смело" . Специален подарък за един от най-важните моменти в живота на всяко дете. - текстилна пътечка за прохождане 150 см. х 50 см. Размер на опаковката - 21 см. х 15 см. Цената е за 1 брой...
26.90лв
без ДДС:26.90лв
Модел: 46707-1Н
Плюшена бебешка кърпа със зайче е прекрасен аксесоар за бебче.Чудесна идея е да надпишете кърпата с името на детенцето.Персонализирането прави подаръка уникален!Изработена от подходяща материя, тя е чудесна за мачкане, гушкане и игра от най-малките!Незаменима бебешка играчка, която е напълно безопа..
19.90лв 23.90лв
без ДДС:19.90лв
Модел: К84456
Детски Крафт албум с материали за декорация.Създайте незабравими спомени с истории и снимки на вашето бебе.Чудесен подарък със сантиментална стойност, който ще остане за спомен!Подарък, който ще усмихва не само днес, а и утре и вдугиден и завинаги! Размер на опаковка - 27 см. х 23 см. х 3,5 см...
25.90лв
без ДДС:25.90лв
Модел: К100709-1
К-кт метални кутийки за бебе "Пъпче, зъбче и кичурче" /3 броя/. - "Моето пъпче" - "Първото ми зъбче" - "Кичурче косичка" Размер на кутийка - 7 см. х 7 см. х 4,5 см. Размер на опаковката - 20 см. х 7 см. х 4,5 см...
15.90лв
без ДДС:15.90лв
Модел: 46711-2
Плюшено мече "ЛЕКА НОЩ" е чудесен подарък за малко бебе. Прекрасна компания за игра и гушкане на вашето мъниче.Спокойният сън на бебето е от съществено значение, както за него, така и за вас.Погрижете се за това, осигурявайки мека и нежна на допир играчка за гушкане и приспиване.Размер: 30см.Състав:..
24.90лв 29.90лв
без ДДС:24.90лв
Модел: 84488-1
Фотоалбум в кутия.- за 200 снимки с размер 18 см. х 13 см.Размер - 30 см. х 24 см. х 6 см...
24.90лв
без ДДС:24.90лв
Модел: 46707Н
Плюшена бебешка кърпа със зайче е прекрасен аксесоар за бебче.Чудесна идея е да надпишете кърпата с името на детенцето.Персонализирането прави подаръка уникален!Изработена от подходяща материя, тя е чудесна за мачкане, гушкане и игра от най-малките!Незаменима бебешка играчка, която е напълно безопа..
19.90лв 23.90лв
без ДДС:19.90лв
Модел: Z074140
Многофунционална интерактивна проходилка Music Walker е незаменим приятел на вашето дете.Проходилката ще помогне на вашето бебе да развие умения за ходене и координация между очите и ръцете.Тя е със сваляема играчка пиано, магическа дъска за рисуване, мини телефон, огледалце, музикални функции и све..
59.90лв
без ДДС:59.90лв
Модел: К231448
Музикална въртележка за кошара с морски животни/механизирана/. Размер на опаковка - 37 см. х 27 см. х 6 см. За деца над 3+ месеца...
30.90лв
без ДДС:30.90лв
Модел: 46707К
Плюшена бебешка кърпа със зайче е прекрасен аксесоар за бебче.Чудесна идея е да надпишете кърпата с името на детенцето.Персонализирането прави подаръка уникален!Изработена от подходяща материя, тя е чудесна за мачкане, гушкане и игра от най-малките!Незаменима бебешка играчка, която е напълно безопас..
23.90лв 29.90лв
без ДДС:23.90лв
Модел: 46310Н
Плюшен пингвин възглавничка + одеалце с персонализиран надпис.Чудесна комбинация от мека играчка, която може да се ползва и  като възглавничка и нежно одеалце, скрито в играчката.На гърба на пингвинчето има цип. Отваряйки го, може да се възхитите на уникално мекото одеалце, с което да се стопли..
41.90лв 55.90лв
без ДДС:41.90лв
Показва 1 до 12 от 157 (14 страници)

Интересни предложения за подарък за бебе на 1 година

От раждането на бебето до порастването му до 1 годинка се случват толкова много неща. Бебето расте и се променя всеки ден, родителите е нужно да се адаптират постоянно към нови неща, периодите на растеж преминават бързо от един етап към друг и трудно намираме време да се замислим кое е най- подходящо за бебето точно в този период.

За да изберем подарък за бебе на 1 годинка е необходимо първо да знаем какви двигателни способности има детето в този период. Прохождането е строго индивидуално и няма определена възраст, на която да се счита, че е нормално да се случи това. Някои деца прохождат на 8 месеца, други на година и половина. Периода около 1 годинка е свързан с активни двигателни умения. Детето кляка, става, пълзи, катери се и всичко му е вече много интересно и забавно, преоткривайки новите си способности.

Като подходящо предложение за подарък за бебе на 1 година бихме ви насочили към активна гимнастика. Това е период, в които детето има нужда да се движи и да изразходва енергия. Активните гимнастики са едновременно забавни и занимателни, а също изпълняват ролята и на бебешки фитнес.

Подходящ подарък за бебе момче и момиче е също така е пътечка за прохождане “ Стъпвай смело” ,която може да намерите в нашата селекция за подарък за бебе на 1 година. Интересно предложение за специален подарък за един от най-важните моменти в живота на всяко дете.

Оригинални подаръци за бебе са също Книгите за пожелания “ Моят първи рожден ден”. Няма по-ценно нещо от съхранението на спомени. Създаването на приятни емоции в много случаи идва от приятните спомени. Пожеланията, които бебето ще получи на 1 годинка, могат да бъдат запазени в специална книга. Колко забавно и интересно ще е на семейството книгата да бъде прочетена отново след години. Най- големият подарък е създаването на положителна емоция. С този подарък за бебе момче и момиче вие създавате усмивки, радост и любов.

Не на последно място като оригинални подаръци за бебе може да предложим надписаните плюшени играчки. Този тип подаръци остават във времето, не се чупят, не се развалят. Вечно актуално, класическото плюшено мече с надпис по ваш избор е един от най-купуваните подаръци.

Оригинален подарък за бебе на 6 месеца.

Бебетата на 6 месеца започват да опознават света най-вече чрез сетивата. Развивайки сетивата си чрез пипане, мачкане и докосване на различни материи, бебетата преоткриват света по-забавен и интересен начин. Стимулирането на развитието на сетивата е много полезно, особено в периода около 6 месеца, тъй като събуждайки любопитство у бебето процеса на растеж минава по лесен и плавен начин. Целта е, играейки детето да научава много нови неща, да придобива нови умения, усещания и емоции.

Подарък за бебе на 6 месеца може да бъде плюшена играчка, която е изработена от специална материя, подходяща за малките палавници. Докосвайки играчката, гушкайки я, играейки с нея бебето развива умения и опознава света по приятен начин.

Интересен подарък за бебе може да бъде и плюшена бебешка книжка, която е изработена от различни материи, шумящи и издаващи различни звуци елементи и огледални части. Всичко това ще стимулира развитието на сетивата на бебето по забавен и приятен начин. Този подарък за бебе на 6 месеца ще улесни много и родителите, тъй като с тази бебешката книжка, бебето ще са занимава самостоятелно, разглеждайки я и изучавайки, а родителите ще се насладят на минути /или часове !!!/ спокойствие. Избирайки подарък за 6 месечно бебе, вие избирате подарък за детето и родителите. Защото подходящият подарък е винаги подбран правилно с идеята да забавлява бебето. Заигравайки се с новите си играчки, децата помагат и на своите родители. Не случайно едно от най-големите предизвикателства към младите родители е как да задържим по-дълго вниманието на детето към определена игра или играчка. Бебешката плюшена играчка или книжка смятаме, че е не само интересен подарък за бебе, а и полезен, практичен и много подходящ именно за този период на развитие не сетивата.

Подарък за 6 месечно бебе може да бъде и персонализиран. Много актуално, оригинално и креативно е да изненадаме с подарък за бебе с име. Като профилирани в производството на плюшени играчки, ние ви предлагаме да изберете плюшена играчка, а ние ще я надпишем с името на детето, пожелание или каквото вие предложите. Надписът може да бъде поставен на панделка с цвят също по ваш избор. Подходящ подарък за бебе с име е плюшено мече в бебешко синьо или розово с надпис на финна сатенена панделка.

Идеи за подарък за бебе на 3 месеца

На 3 месеца бебето вече се е превърнало в малко човече. Зрението му е добре развито, разпознава лица и предмети, задържа главата си изправена, започва да контролира ръцете си и да захваща предмети. Този период е много интересен и за бебето и за неговите родители, тъй като е свързан с първите осъзнати движения и реакции.

Ще ви предложим интересни идеи за подарък за бебе на 3 месеца, като се съобразим с потребностите на бебето в този период. Едно от най-необходимите неща, което истински забавлява и привлича вниманието на бебето е музикалната въртележка за кошара. Детето на тази възраст вече има добро зрение, ярките цветове го привличат, а нежната музика е винаги в помощ при приспиване. Затова ви предлагаме най-купувания подарък за бебе цена достъпна за всеки- музикална въртележка за кошара. Движението на играчките и нежните звуци ще провокират любопитството на мъниците и задържи вниманието им към играчката. Това може да бъде и подходящ подарък при раждане на бебе, тъй като в днешно време хората залагат по-скоро на практичните подаръци. А на новородено бебе не му е нужно нищо друго освен храна и любов. Бебчето се променя толкова бързо, че неусетно ежедневието ще се промени и детето ще започне да опознава както себе си, така и заобикалящия го свят. Нашият съвет затова е, когато избирате подарък при раждане на бебе да изберете нещо с перспектива. Разбира се, цената има значение и търсейки в интернет идеи за подарък за бебе на 3 месеца , не забравяйте да напишете “подарък за бебе цена”, за да имате възможност да сравните ценовите предложения.

Tea Toys очаква вашите предложения за оригинални и персонализирани подаръци за бебе

Ние от Tea Toys бихме искали да отправим едно предизвикателство към вас, нашите приятели и клиенти. Много от вас са минали по пътя на родителството, други им предстои, а трети може би вече се радват на внуци. Интересно ще ни е да разберем какво е за вас оригинален подарък за бебе момче или момиче.

Ще ви разкрием нашата идея. Тя е да направим персонализирани подаръци за бебе вслушвайки се във вашите съвети и предложения. Защото бихме желали да разберем вашата гледна точка, вашата нужда, вашите предпочитания. Предпочитате ли големи и луксозни подаръци за бебе или нещо малко, но практично? Предпочитате ли вместо да получите подарък, да получите сума, с която да направите най- разумните покупки за бебето?

Обмисляйки следващото ни предложение за оригинален подарък за бебе момче или момиче се фокусирахме върху желанието на клиентите ни. Не е лъжа, ако споменем, че избирайки подарък за бебе, цена има значение. За тази цел, ние бихме се радвали да получим обратна връзка от вас и за цената, която бихте могли да платите за луксозни подаръци за бебе. Нашата практика показва, че напоследък интересът към персонализирани подаръци за бебе нараства. Затова ще се радваме да получим идеи за различни варианти на този тип подаръци, за да ги реализираме, ако е в нашата компетенция. Като не забравяйте да посочите и разумна цена, която бихте дали за тези подаръци. Търсейки в интернет “подарък за бебе цена” може да попаднем на цени от 10 до 10000 лв. Точно за това, ние от Tea Toys отправяме това предизвикателство към вас. Предложете ни оригинален подарък да бебе и напишете колко би струвал според вас. Изпратете вашите идеи на: info@teatoys.bg.

Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.