Menu
Your Cart

Подарък за бебе

Модел: 46711-1
Плюшено мече "ЛЕКА НОЩ" е чудесен подарък за малко бебе. Прекрасна компания за игра и гушкане на вашето мъниче.Спокойният сън на бебето е от съществено значение, както за него, така и за вас.Погрижете се за това, осигурявайки мека и нежна на допир играчка за гушкане и приспиване.Размер: 30см.Състав:..
16.80лв
без ДДС:16.80лв
Модел: 46706-1
Бебешка мека кукла Дана е чудесен подарък за малко бебе. Прекрасна компания за игра и гушкане на вашето мъниче.Спокойният сън на бебето е от съществено значение, както за него, така и за вас.Погрижете се за това, осигурявайки мека и нежна на допир играчка за гушкане.Меката плюшена кукла е напълно бе..
19.90лв
без ДДС:19.90лв
Модел: 46705-1
Бебешка мека кукла Том е чудесен подарък за малко бебе. Прекрасна компания за игра и гушкане на вашето мъниче.Спокойният сън на бебето е от съществено значение, както за него, така и за вас.Погрижете се за това, осигурявайки мека и нежна на допир играчка за гушкане.Меката плюшена кукла е напълно без..
19.90лв
без ДДС:19.90лв
Модел: 46711-2
Плюшено мече "ЛЕКА НОЩ" е чудесен подарък за малко бебе. Прекрасна компания за игра и гушкане на вашето мъниче.Спокойният сън на бебето е от съществено значение, както за него, така и за вас.Погрижете се за това, осигурявайки мека и нежна на допир играчка за гушкане и приспиване.Размер: 30см.Състав:..
16.80лв
без ДДС:16.80лв
Модел: Z075879
Активна Гимнастика - пиано за бебче /на батерии/. Забавна активна гимнастика, която развива слуха, зрението, двигателните способности и въображението на детето. Комплектът съдържа мобилни пластмасови дрънкалки, огледалце и пиано, което детето рита с крачета и активира мелодиите. - демо мелодии ..
58.90лв
без ДДС:58.90лв
Модел: К84516-1
Апликация за стена "Бебе" /филц/.Интересна и креативна идея за декорация на детска стая.С тази апликация ще направите детското кътче свежо и уютно. Размер на апликацията - 66 см...
7.90лв
без ДДС:7.90лв
Модел: К84516-2
Апликация за стена "Бебе" /филц/.Интересна и креативна идея за декорация на детска стая.С тази апликация ще направите детското кътче свежо и уютно. Размер на апликацията - 66 см...
7.90лв
без ДДС:7.90лв
Модел: К84517-2
Апликация за стена Мече "It's a Boy" /филц/. Размер на апликацията - 50 см...
7.90лв
без ДДС:7.90лв
Модел: 84517-1
Апликация за стена Мече "It's a Girl" /филц/. Размер на апликацията - 50 см...
7.90лв
без ДДС:7.90лв
Модел: К209122
Бебешка гризалка "Гъсеница" с дрънкалка е практична и удобна за захващане от малките ръчички на мъниците.Поставете гризалката във фризера, до замръзване на водата в нея.Ледът, който се е образувал в гризалката, ще облекчи болката на бебечетата при нинкнене на зъбки, когато то постави охлаждащата час..
8.90лв
без ДДС:8.90лв
Модел: К417040
Бебешка дрънкалка "Пчеличка".Лесна за захващане от бебечето и в красиви цветове , тази бебешката дрънкалка е  чудесен избор за подарък. Размер на опаковка - 18 см. х 12 см. х 4,5 см. За деца над 3+ месеца...
6.90лв
без ДДС:6.90лв
Модел: К417112
Бебешка дрънкалка "Пчеличка" е в пъстри цветове, с удобен захват и с  елементи на гризалка.Детето ви ще се забалява с нея, а вие ще се насладите на спокойни мигове. Размер на опаковка - 21 см. х 14 см. х 4 см. За деца над 3+ месеца...
8.90лв
без ДДС:8.90лв
Показва 1 до 12 от 79 (7 страници)

Интересни предложения за подарък за бебе на 1 година

От раждането на бебето до порастването му до 1 годинка се случват толкова много неща. Бебето расте и се променя всеки ден, родителите е нужно да се адаптират постоянно към нови неща, периодите на растеж преминават бързо от един етап към друг и трудно намираме време да се замислим кое е най- подходящо за бебето точно в този период.

За да изберем подарък за бебе на 1 годинка е необходимо първо да знаем какви двигателни способности има детето в този период. Прохождането е строго индивидуално и няма определена възраст, на която да се счита, че е нормално да се случи това. Някои деца прохождат на 8 месеца, други на година и половина. Периода около 1 годинка е свързан с активни двигателни умения. Детето кляка, става, пълзи, катери се и всичко му е вече много интересно и забавно, преоткривайки новите си способности.

Като подходящо предложение за подарък за бебе на 1 година бихме ви насочили към активна гимнастика. Това е период, в които детето има нужда да се движи и да изразходва енергия. Активните гимнастики са едновременно забавни и занимателни, а също изпълняват ролята и на бебешки фитнес.

Подходящ подарък за бебе момче и момиче е също така е пътечка за прохождане “ Стъпвай смело” ,която може да намерите в нашата селекция за подарък за бебе на 1 година. Интересно предложение за специален подарък за един от най-важните моменти в живота на всяко дете.

Оригинални подаръци за бебе са също Книгите за пожелания “ Моят първи рожден ден”. Няма по-ценно нещо от съхранението на спомени. Създаването на приятни емоции в много случаи идва от приятните спомени. Пожеланията, които бебето ще получи на 1 годинка, могат да бъдат запазени в специална книга. Колко забавно и интересно ще е на семейството книгата да бъде прочетена отново след години. Най- големият подарък е създаването на положителна емоция. С този подарък за бебе момче и момиче вие създавате усмивки, радост и любов.

Не на последно място като оригинални подаръци за бебе може да предложим надписаните плюшени играчки. Този тип подаръци остават във времето, не се чупят, не се развалят. Вечно актуално, класическото плюшено мече с надпис по ваш избор е един от най-купуваните подаръци.

Оригинален подарък за бебе на 6 месеца.

Бебетата на 6 месеца започват да опознават света най-вече чрез сетивата. Развивайки сетивата си чрез пипане, мачкане и докосване на различни материи, бебетата преоткриват света по-забавен и интересен начин. Стимулирането на развитието на сетивата е много полезно, особено в периода около 6 месеца, тъй като събуждайки любопитство у бебето процеса на растеж минава по лесен и плавен начин. Целта е, играейки детето да научава много нови неща, да придобива нови умения, усещания и емоции.

Подарък за бебе на 6 месеца може да бъде плюшена играчка, която е изработена от специална материя, подходяща за малките палавници. Докосвайки играчката, гушкайки я, играейки с нея бебето развива умения и опознава света по приятен начин.

Интересен подарък за бебе може да бъде и плюшена бебешка книжка, която е изработена от различни материи, шумящи и издаващи различни звуци елементи и огледални части. Всичко това ще стимулира развитието на сетивата на бебето по забавен и приятен начин. Този подарък за бебе на 6 месеца ще улесни много и родителите, тъй като с тази бебешката книжка, бебето ще са занимава самостоятелно, разглеждайки я и изучавайки, а родителите ще се насладят на минути /или часове !!!/ спокойствие. Избирайки подарък за 6 месечно бебе, вие избирате подарък за детето и родителите. Защото подходящият подарък е винаги подбран правилно с идеята да забавлява бебето. Заигравайки се с новите си играчки, децата помагат и на своите родители. Не случайно едно от най-големите предизвикателства към младите родители е как да задържим по-дълго вниманието на детето към определена игра или играчка. Бебешката плюшена играчка или книжка смятаме, че е не само интересен подарък за бебе, а и полезен, практичен и много подходящ именно за този период на развитие не сетивата.

Подарък за 6 месечно бебе може да бъде и персонализиран. Много актуално, оригинално и креативно е да изненадаме с подарък за бебе с име. Като профилирани в производството на плюшени играчки, ние ви предлагаме да изберете плюшена играчка, а ние ще я надпишем с името на детето, пожелание или каквото вие предложите. Надписът може да бъде поставен на панделка с цвят също по ваш избор. Подходящ подарък за бебе с име е плюшено мече в бебешко синьо или розово с надпис на финна сатенена панделка.

Идеи за подарък за бебе на 3 месеца

На 3 месеца бебето вече се е превърнало в малко човече. Зрението му е добре развито, разпознава лица и предмети, задържа главата си изправена, започва да контролира ръцете си и да захваща предмети. Този период е много интересен и за бебето и за неговите родители, тъй като е свързан с първите осъзнати движения и реакции.

Ще ви предложим интересни идеи за подарък за бебе на 3 месеца, като се съобразим с потребностите на бебето в този период. Едно от най-необходимите неща, което истински забавлява и привлича вниманието на бебето е музикалната въртележка за кошара. Детето на тази възраст вече има добро зрение, ярките цветове го привличат, а нежната музика е винаги в помощ при приспиване. Затова ви предлагаме най-купувания подарък за бебе цена достъпна за всеки- музикална въртележка за кошара. Движението на играчките и нежните звуци ще провокират любопитството на мъниците и задържи вниманието им към играчката. Това може да бъде и подходящ подарък при раждане на бебе, тъй като в днешно време хората залагат по-скоро на практичните подаръци. А на новородено бебе не му е нужно нищо друго освен храна и любов. Бебчето се променя толкова бързо, че неусетно ежедневието ще се промени и детето ще започне да опознава както себе си, така и заобикалящия го свят. Нашият съвет затова е, когато избирате подарък при раждане на бебе да изберете нещо с перспектива. Разбира се, цената има значение и търсейки в интернет идеи за подарък за бебе на 3 месеца , не забравяйте да напишете “подарък за бебе цена”, за да имате възможност да сравните ценовите предложения.

Tea Toys очаква вашите предложения за оригинални и персонализирани подаръци за бебе

Ние от Tea Toys бихме искали да отправим едно предизвикателство към вас, нашите приятели и клиенти. Много от вас са минали по пътя на родителството, други им предстои, а трети може би вече се радват на внуци. Интересно ще ни е да разберем какво е за вас оригинален подарък за бебе момче или момиче.

Ще ви разкрием нашата идея. Тя е да направим персонализирани подаръци за бебе вслушвайки се във вашите съвети и предложения. Защото бихме желали да разберем вашата гледна точка, вашата нужда, вашите предпочитания. Предпочитате ли големи и луксозни подаръци за бебе или нещо малко, но практично? Предпочитате ли вместо да получите подарък, да получите сума, с която да направите най- разумните покупки за бебето?

Обмисляйки следващото ни предложение за оригинален подарък за бебе момче или момиче се фокусирахме върху желанието на клиентите ни. Не е лъжа, ако споменем, че избирайки подарък за бебе, цена има значение. За тази цел, ние бихме се радвали да получим обратна връзка от вас и за цената, която бихте могли да платите за луксозни подаръци за бебе. Нашата практика показва, че напоследък интересът към персонализирани подаръци за бебе нараства. Затова ще се радваме да получим идеи за различни варианти на този тип подаръци, за да ги реализираме, ако е в нашата компетенция. Като не забравяйте да посочите и разумна цена, която бихте дали за тези подаръци. Търсейки в интернет “подарък за бебе цена” може да попаднем на цени от 10 до 10000 лв. Точно за това, ние от Tea Toys отправяме това предизвикателство към вас. Предложете ни оригинален подарък да бебе и напишете колко би струвал според вас. Изпратете вашите идеи на: info@teatoys.bg.