Menu
Your Cart

Конструктор Изобретател - 4 модела самолети

Конструктор Изобретател - 4 модела самолети
-30 %
Конструктор Изобретател - 4 модела самолети
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 150003
Day
Hour
Min
Sec
13.90лв
19.90лв
без ДДС: 13.90лв

КОНСТРУКТОР ИЗОБРЕТАТЕЛ-4 МОДЕЛА САМОЛЕТИ
Размер:22/16/5.5

ENGINO® TOY системата е може би най-модерната и гъвкава триизмерна система за играчки-конструктори на пазара днес! Това, което прави този продукт толкова уникален, е многообразието от иновации във функционалност и ефективност. Патентованият дизайн на частите позволява те да се захващат (свързват) с до 6 страни едновременно! Триангулацията е лесно постижима чрез „T” и „Г”- образните конектори, без неудобството на всякакви стърчащи елементи, докато разтегателните пръти предлагат точни дължини в рамките на части от милиметъра! Със системата на ENGINO създаването на всеки ъгъл е възможно или чрез използване на фиксирания 45-градусов конектор или чрез шарнирна връзка. Всеки комплект е специално проектиран, за да бъде творчески и образователен, отприщвайки детското въображение и да правейки ученето забавно.

    Серията Inventor® (Изобретател) е нова продуктова гама на ENGINO за 2016 г., която е с тематична насоченост, с множество възможности за конструиране модели: автомобили, мотоциклети, самолети и индустриални машини. Частите са с нови свежи цветове и моделите сa естетични и функционални. Всеки комплект е оптимизиран за създаването на максимален брой модели, като се започне от 4 и се стигне до 16 модела.

    0431 Започнете вашата уникална колекция от ENGINO автомобили с този комплект от „4-в-1” Коли! Вземете крейсърския Кабриолет на релаксираща, въображаема обиколка и усетете въздушния бриз. След това преминете към прост и елегантен Coupe за разходка около един мечтан град. Станете фантастичен пилот от Формула 1 с аеродинамичната състезателна кола. И ако имате нужда от скорост, да усетите адреналин - на модела Nitro! Можете да намерите отпечатани инструкции за 3-те модела във включената книжка. 

    Всичките 4 модела, които можете да сглобите от комплекта имат интерактивни 3D инструкции, които можете разгледате от компютър, смартфон или таблет през приложението ENGINO 3D Viewer (сваляне безплатно в Android, Apple (IOS) и мобилен Windows).


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение