Най-красивият, вълшебен и приказен празник наближава, а с него и желанието да изразим специалното отношение към половинката си. От съществено значение е начинът, по който показваме любовта си. Всеки човек сам по себе си има различно възприятие за обич, затова е важно да подходим персонално към избора за подарък за Свети Валентин.

Помислете за вашата любима и си представете какво би я накарало да засияе от радост и умиление! Какво би я накарало да ви прегърне нежно с широка усмивка на лице?

Твърде възможно е ако връзката ви е от скоро да не успеете да направите вашият избор лесно и бързо.

За тази цел, ние ще ви помогнем, като ви предложим селекция от запомнящи се и оригинални подаръци за Свети Валентин. Денят на влюбените се почита все повече. Затова не пропускайте да зарадвате хората около вас, които обичате. Освен на партньор, подаръци за 14 февруари се поднасят и на любимите деца в знак на безусловната обич към тях. В деня на любовта всеки има повод да празнува. Дали има човек, който да не проявява това съкровено чувство към някой? Едва ли!


Незабравими подаръци за Свети Валентин - идеи за всеки


Ежедневието на всички в днешно време е доста забързано. Често нямаме сили и желание да търсим, да избираме и даже да мислим как точно да зарадваме половинката си. Но идва празник, на който всеки очаква внимание и специално отношение от любим човек. И ще е добре да усмихнем хората, на които дължим и нашата усмивка. Дали ще е жена, майка, дете или приятел, не пропускайте да подарите любов!

Един незабравим подарък ще създаде незабравими емоции и спомени. А какво по-хубаво от това? Запомнете, най-богатите хора са тези с най-много преживявания.

Преживейте заедно един вълнуващ празник!

Ето и няколко идеи за Свети Валентин - подаръци, които ще зарадват всеки:

Момиче с кафяво плюшено мече със сърца

 1. Плюшено мече със сърце

 2. Прекрасното, меко и симпатично мече със сигурност ще усмихне всеки. Освен, че е подходящо като подарък за Свети Валентин за момиче, то би било и чудесна компания на дете или тийнейджър. Гушкането на мека плюшена играчка, провокира образуване на ендорфин, така наречения “хормон на щастието“. Подарявайки плюшено мече, вие подарявате щастие!

  Ако искате да направите още по-специален подарък за гадже момиче изберете плюшен мечок с красива сатенена панделка и надпис по ваш избор на нея.


 3. Плюшен мечок с надписана панделка

 4. Подарък за любимата, с който ще я впечатлите! Точно това очакват жените!

  Специално отношение, с което да изразите вашата обич. Плюшените мечета с надпис са прекрасен вариант, чрез които ще поднесете и своето персонализирано послание, което ще остане спомен. Повечето момичета обожават плюшените играчки и чувството да прегърнеш голям и пухкав мечок. Усещането за мекота и топлина, провокира нужни чувства, а от там и още по-силна обич. Какво по-подходящо за подарък за Свети Валентин за нея от един огромен плюшен мечо?

  Нашите предложения продължават с неустоимите подаръци за влюбени:


 5. Подаръчни комплекти с подбрани продукти

 6. Прекрасен избор да очароваш вашия любим човек с подаръчен комплект, включващ селектирани продукти за деня на влюбените, с който ще спечелите още повече сърцето на половинката си.

  Комплектите са бюджетен подарък за любимата и перфектен вариант за хора, които нямат свободно време да подбират, опаковат и надписват. Готови за поднасяне, в красиви органични опаковки, комплектите са наистина чудесна идея за подарък за гадже момиче.


Най-романтичните подаръци за Свети Валентин


В денят на любовта романтиката е на почит. Нежни думи, прегръдки, красиви двойки, щастливи лица, любовни трепети. Това е малка част от емоцията на този толкова емоционален ден! Много момичета, девойки и жени ще се радват на романтичен подарък.

Един мега голям, пухкав, червен мечок е наистина един от най-романтичните подаръци за Свети Валентин. Цветът на любовта и мекия мечо са чудесна комбинация. Изненадата ще бъде наистина огромна! Представете само реакцията на вашето момиче, при вида на това неустоимо мече! Заслужава си да направите тази изненада!

Нещо, което никога няма да се забрави е персонализираните подаръци за половинката. Не само, че е романтично, а е наистина знак за специално отношение. Надписите могат да бъдат в цвят, шрифт и големина според желанието на клиента. Изработването на надписа става в рамките на един работен ден.

Препоръчваме ви, да отделите малко време и да измислите най-оригиналния и затрогващ надпис. Ние може да ви помогнем като разгледате нашите примерни плюшени играчки с надписани панделки.

Освен поднасянето на романтичните подаръци за влюбени за 14 февруари, не пропускайте да показвате мило отношение всеки ден. Не пропускайте да кажете “Обичам те”, не пропускайте да прегърнете. Тези “малки” неща са по-важни от големите и скъпи подаръци.

Отношението към човекът, отношението към денят, отношението към животът ви показва всъщност вашата представа за истинска любов. А всъщност истинската любов е безусловна! Тя не очаква, а дарява! Раздавайте се и ще получите! Обичайте с цялото си сърце и ще бъдете обичани!


Две плюшени сърца с рози


Подаръци за Свети Валентин за нея


Когато искаме да очароваме наистина нашата половинка и да я зарадваме за празника на любовта, подходящ подарък е плюшено сърце, което казва “Обичам те, тоооолкова много”.

В комбинация с красива чаша, изработена специално за празника, или ключодържател за влюбени вашият подарък за Свети Валентин ще направи дамата на сърцето ви наистина щастлива.

Вземете със себе си най-широката и искрена усмивка, погледнете в очите прекрасната ви любов и направете моментът наистина вълшебен. Защото истинските подаръци за влюбени са подаръците, които правим всеки ден.

Безплатните подаръци! Тези, които не струват пари, а струват милиони трепети! Тези, които идват от сърцето и душата! Всеки има дълбоко в себе си нежна душа, която чака да раздава обич!

Всеки ден има повод да покажеш любов, внимание, отношение! Ако все пак сте пропуснали да го направите Празникът на любовта ви чака, за да направите този ден незабравим!

Изберете оригинални Свети Валентин подаръци и бъдете дръзки! Обичайте, прегръщайте и се наслаждавайте на моментите с важните хора до вас!