С наближаването на най-романтичния празник, вълнението при избора на подарък за Свети Валентин нараства. Ако трябва да бъдем честни, доста по –лесно и бързо избират мъжете, а и изборът на оригинален подарък за жена е по-голям. Статистически погледнато жените отделят повече време при избор за подарък за любимия. Освен това, те влагат и повече емоция, чувства и вълнение в подготовката за празника. Разбира се, винаги има и изключения.

За да помогнем на дамите да подберат интересни и забавни подаръци за половинката сме направили селекция от топ 3 продукта, които са подходящи за подарък за Свети Валентин за мъж. Предложенията ни са базирани на поведението на нашите клиенти и поръчките направени през годините.


ТОП 3 продукти за подарък за вашия любим


 1. Персонализиран подарък - Възглавничка за влюбени с надпис или снимка

 2. Персонализирана възглавничка с надпис или снимка по ваше желание е топ продукта, който ще остане в сърцето завинаги. Оригинално и емоционално, този подарък за Свети Валентин може да се комбинира с още нещо според вкуса на партньора ви. Какво по-впечатляващо от личното послание? Не големината или стойността на подаръка имат значение. Малките неща са по-важни и осмислят любовта. Да отделиш специално време да подбереш точния подарък за любимия, да вложиш въображение, да подбереш конкретните думи или изрази, с които да изразиш своето отношение, да се впуснеш в приказния свят на влюбените.


 3. Стъклено шишенце с папирус "Love" за празника на влюбените

 4. Друг топ продукт, подходящ за подарък за Свети Валентин за него е стъклено шишенце с папирус, на който може да напишете вашето лично послание. А допълнително ако желаете в шишенцето може да поставите и още нещо, като билет за театър, концерт или защо не за мечтана дестинация.

  Най-големият подарък са споделените емоции и преживявания. А мъжете определено биха се радвали на вълнуващи приключения и силни емоции с любимата си. Помислете, напишете и подарете вашето лично, специално послание, с което ще преживеете заедно любавта си.

  Всички търсят оригинални подаръци за Свети Валентин за него, а истината е, че най-впечатляващия и запомнящ подарък е този, който е излязал от сърцето и душата. Няма друг, който да може да изживее вашата емоция, вашата любов и бъдете сигурни, че думите, написани точно за вашия любим са неповторими. Изживейте незабравими моменти, разкривайки душата си и споделете любовта си, като напишете специални думи и подарите шишенце с папирус за подарък за гадже момче.


 5. Чаша с надпис  за любимия мъж

 6. Последното ни предложение за подарък за Свети Валентин за него е чаша с надпис. Прекрасно е всеки ден, когато си пиеш кафето да се подсещаш за любимия човек. Всеки път, когато вашият любим използва чашата ще се усмихва. А по-голям подарък от това, да накараш някой да се усмихне няма. Не забравяйте, че щастието, положителните емоции и любовта вървят ръка за ръка. Подхранвайте вашата връзка с ежедневни поводи за усмивки. Най-голямото богатство е да имаш приятел, който да може да те разсмее. И така с един на пръв поглед обикновен подарък ще създатете положителни емоции на партньора си всеки ден.

Опакован червен подарък за Свети Валентин за него

Евтини подаръци за Свети Валентин

Всички знаем, че скъпият подарък не винаги означава израз на искрена и голяма любов. Заложете на оригиналност и изненадайте своя любим с чудесните подаръци за Свети Валентин за него, които ще ви предложим.

Комплекти, които може да допълните към друг подарък или просто да бъдат поднесени с целувка. Неповторимо изживяване, споделени чувства и красиви думи!Със сигурност ще впечатлите своята половинка, с този малък, но много емоционален и различен подарък. Всеки обича да бъде поласкан и оценен, а когато хубавите думи са написани на хартия, подарени и поднесени с прегръдка, вълнението е още по-голямо. Бъдете себе си, изразете чувствата си, напишете вашият, уникален и неповторим стих за най-специалния човек! Със сигурност ще получите голяма прегръдка!


Оригинален подарък за любимия


Искате ли да изненадате половинката си? Ето няколко идеи за подарък за Свети Валентин:

 • Плюшено сърце възглавница
 • Подарете му най-голямото плюшено сърце и му покажете, че вашето сърце е в неговите ръце.

  Наистина впечатляващо плюшено сърце, което може да се използва и като възглавничка. Изключително меко и нежно на допир, сърчицето е много удобно и перфекто за почивка и гушкане. А още по-приятно е, когато полегнеш на меката възглавничка с любим човек!

 • Персонализиран подарък - плюшени мечета с надписани панделки
 • Други оригинални подаръци за 14 февруари са плюшените мечета с надписани панделки. От най-малки до най-големи мечета, мишлета, мечоци, панди, патета и всякакви други плюшени животинчета. Всички те могат да бъдат с панделка, на която да изпишем вашето лично и неповторимо послание, с което да изненадате партньора си.

За Свети Валентин подаръци ще има безброй,

прегърни, целуни, твоя герой,

Любовта си искрена сподели ,

Тайните си дълбоки довери!

Червен плюшен мечок с момиче - подарък за Свети ВалентинИ не забравяйте, че най-големият подарък за влюбени е ежедневното изразяване на специално отношение. Малките жестове или думи могат да превърнат вашия ден във вълшебна приказка. Не чакайте Свети Валентин, за да кажете на някой, че го обичате. Може да правите малки романтични подаръци по всяко време. И повярвайте, тези малки нещица правят отношенията още по-истински. Отделете всеки ден малък момент, в които да изразите вашето специално отношение към най-милия за ваш човек. Колко време ще ви отнеме да прегърнете, да целунете и да пожелаете един приятен и усмихнат ден? Да, толкова малко е нужно на човек да бъде щастлив. Доброто и позитивно отношение към партньора е от изключително голямо значение за съхраняване на истинска връзка. Не пестете чувствата си, казвайте си мили думи, прегръщайте се всеки ден и неусетно ще усетите как всичко през деня ще ви стори приятно, усмихнато и нищо няма да може да ви развали настроението.

За Свети Валентин подаръци за него ще предложим,

И магия за любов ще приложим,

На усмивката ви няма да устои,

И какво ли предстои?


Какъв подарък за Свети Валентин да изберем?


Подаръкът, дали е за Свети Валентин или не е важно да бъде от сърце. Помислете за вашият специален човек, за неговите интереси, желания и вълнения. Наблюдавайте го какво обича да прави в свободното време, има ли хоби, обича ли да пътува? Истината е, че всеки човек има различна представа за перфектния подарък. Но ние ви съветваме да разчитате най-вече на вашата интуиция и да усетите какво ви подсказва сърцето.

Нашите предложения за подарък за гадже момче са:

Бюджетни/евтини подаръци за влюбени, които ще останат за спомен!