Facebook Pixel

Блог

ЛЮБИМИТЕ ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ ОТ ДЕТСТВОТО

ЛЮБИМИТЕ ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ ОТ ДЕТСТВОТО

Обичате ли плюшени играчки? А помните ли своята първа плюшена играчка? Някое мече, зайче или кученце, с което сте прекарали детството си. И винаги сте го търсили преди да заспите.

Ако още помните тази любима плюшка, сигурно знаете колко е важна връзката на децата с първата им играчка. Често именно първата им детска играчка се превръща в техния най-добър приятел и другар във всички игри и бели.

ТРИ СЪВЕТА ПРИ ИЗБОРА НА БЕБЕШКИ ИГРАЧКИ

ТРИ СЪВЕТА ПРИ ИЗБОРА НА БЕБЕШКИ ИГРАЧКИ

Много родители се затрудняват при закупуването на бебешки играчки. Не само, заради големия избор, но и защото се притесняват за качеството. Често хората искат да изберат българското, но виждат единствено китайските стоки, превзели щандовете за плюшени играчки. Това до голяма степен обезсърчава младите родители, които трябва да се примирят с поредната пластмасова играчка.

Затова в тази статия, ние от Теа Тойс ще Ви дадем три насоки при избора на бебешки играчки. А също и ще Ви препоръчаме най-доброто от нашия голям асортимент от плюшени играчки.

ПРЕДИМСТВАТА НА ПЛЮШЕНИТЕ ИГРАЧКИ

ПРЕДИМСТВАТА НА ПЛЮШЕНИТЕ ИГРАЧКИ

От първите стъпки до приключенията на игралната площадка, плюшените играчки са първият приятел на нашите деца. Те им помагат да развият социалните си умения и за изграждането на доверие. Затова в тази статия ще обърнем повече внимание на нашите малки пухкави приятели и ползите им за развитието на децата.

Извън семейството, едни от първите взаимоотношения, които детето Ви развива е с любимо плюшено животно. Тези очарователни плюшени играчки, позволяват на малките пакостници да играят по сценарии и да изразяват емоциите си. А по този начин, те се научават да възприемат света около тях и да изграждат чувството си за независимост.
ПЛЮШЕНО МЕЧЕ ЗА СТУДЕНИТЕ ДНИ

ПЛЮШЕНО МЕЧЕ ЗА СТУДЕНИТЕ ДНИ

Обичате ли плюшени играчки? А харесвате ли да прекарвате студените дни вкъщи, с чаша горещ шоколад, любимата книга и разбира се – едно меко плюшено приятелче. Ако и Вие мислете, че плюшените мечета са най-добрия лек за студените дни, сте на правилното място.

Ние от Теа Тойс можем да Ви предложим голяма гама от плюшени мечета и разнообразни плюшени играчки. За Вашите деца, приятели и дори за Вас! Те са идеалният подарък за всички малки откриватели, които едва сега прохождат и правят първите си стъпки сред нас. А също и за всички, които не са забравили детството и не искат да заменят комфорта, който може да им даде плюшената играчка.


Последвайте ни:
Copyright Детски играчки TeaToys.bg © 2020 - All Rights Reserved. SEO by INTERNETREKLAMA.BG