Menu
Your Cart

Плюшена играчка - Мече с червено сърце

Плюшена играчка - Мече с червено сърце
Плюшена играчка - Мече с червено сърце
  • Наличност: 2-3 Days
  • Модел: С460135
33.90лв
без ДДС: 33.90лв

Мече със сърце 35 СМ.

Сладка плюшена играчка за гушкане.


Едно малко плюшено мече със сърце прави чудеса.

Когато искате да направите изненада на любим човек, а в същото време тази изненада да остане и за спомен, много добър вариант е да изберете от нашата селекция плюшени играчки и по-конкретно плюшени мечета. Изключително меки и нежни на допир, те са перфектния приятел за гушкане. Подходящи за малки и големи, те ще усмихнат всеки техен притежател.

Дали ще е малко или голямо, едно мече със сърце, подарено с любов ще направи наистина чудеса. Сантименталният подарък, който остава за спомен и винаги ще напомня за прекрасния момент, в който е получен е много ценен.

Когато направим мил жест за Св.Валентин и подарим малко плюшено мече със сърце, показваме много повече, отколкото подарявайки големи, скъпи и показни подаръци. Малкият жест се оценява, ако е искрен. Още повече ако е съчетан с топла прегръдка, нежна дума и широка усмивка.

Прекрасен, вълнуващ и незабравим може да бъде вашият специален момент, в който изразявате любовта си. Нужно ви е едно малко плюшено мече със сърце и голяма обич!


Най-големите мечета за подарък са тук!

Очарователни, пухкави и изключително меки са новите плюшени мечета за подарък, които сме подбрали за нашите клиенти. Един мил жест и топла прегръдка ще зарадват всеки.

Едно от най-важните неща за създаване на положителна емоция са хубавите спомени и преживявания. Създаването на такива емоции и сантиментални спомени е много лесно. Подарявайте нежност, любов и мили думи всеки ден! Изразявайте вашите чувства всеки ден! Прегръщайте всеки ден!

А когато нямате възможност на помощ идват нашите големи мечета за подарък, които са толкова меки и нежни на допир,че тяхната прегръдка ще ви стопли със сигурност. А още по-прекрасното е, че може да направите и персонален подарък, като надпишете панделката на играчката с лично послание, което ние ще изработим за един ден.

Класическите мечета за подарък са подходящи за всякаква възраст и всякакъв повод. Както за новородено бебче, така и за влюбени двойки. Много често мечетата остават за спомен дълги години, споменът за човекът, който го е подарил и емоцията, която сте преживели не се забравя.

С голямо желание и любов, ние от екипът на TeaToys създадохме най-новата колекция от големи мечета за подарък, която включва мечета в прекрасни цветове, като червено, розово, турско синьо, бордо, екрю и други. Това ви дава идеална възможност да съобразите цвета на плюшената играчка с цвета на стаята или любимия цвят на вашия партньор.

А размерите на великолепните големи плюшени мечета са наистина внушителни! Най-големият ни красавец е 200 см.! И въобще не е страшен! Напротив! Плюшеният мечок е толкова е мил, че няма как да не го гушнеш!


Вълшебно мече със сърце подарък за Свети Валентин

Искате ли да зарадвате половинката си за 14 февруари?

Изненадайте, усмихнете и прегърнете любимия човек!

Заедно с голямата си любов, подарете и своето сърце и като доказателство за това поднесете мече със сърце подарък за Свети Валентин. А колко е вълшебно мечето зависи от вас! Ако вашите чувства са искрени и вярвате, че истинската любов съществува ще имате наистина вълнуващи моменти. Ако вярвате, че любовта е вълшебство, то тогава пренесете вашата вяра и поднесете вълшебното мече със сърце подарък за Свети Валентин!

Ако желаете да намерите подарък на достъпна цена търсете в Интернет по следните думи “плюшено мече със сърце цена”. Така ще получите най-добрите ценови предложения за деня на влюбените и най-хубавите мечета подходящи за подарък!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.