Menu
Your Cart

Плюшена играчка - Мини Маус, 20 см

Плюшена играчка - Мини Маус, 20 см
Плюшена играчка - Мини Маус, 20 см
  • Наличност: Out Of Stock
  • Модел: С054124
13.90лв
без ДДС: 13.90лв

Топ продукт за последните 10 години-плюшена играчка Мини Маус 20 см.

Не случайно децата обожават плюшените играчка с Дисни герои. Едва ли има дете, което не е чувало за най-популярните герои. Едва ли има и възрастен, на който да не му се е налагало да купува продукт, свързан с известни анимационни филмчета или книжки.

При нас може да намерите освен плюшена играчка мини маус 20 см , и всички останали Дисни герои. Играчките с размер 20 см. са много подходящи за компания по време на разходка, за игра в къщи или за гушкане преди сън. Мини маус играчка присъства в нашият асортимент и в други размери, които може да разгледате в категорията "Плюшени играчки Disney".

Каква Мини Маус играчка да избера за подарък?

Когато трябва да изберем подарък за дете и знаем, че то харесва Мини Маус идва въпросът “Каква Мини Маус играчка да взема? Пластмасова, плюшена, пъзел или нещо друго?”

На пазара се предлагат изобилие от продукти свързани с известните на всички Дисни герои. Често се случва на децата бързо да им омръзне дадена игра или играчка. Но когато обвържете подаръка с емоция, вълнение и положителни чувства, мъничетата приемат по друг начин играчката.

Ние от Tea Toys препоръчваме плюшени играчки Дисни за всяко дете. Гушкайки любимия си анимационен герой децата се радват, създава се у тях чувство на комфорт и спокойствие и често не се разделят със своя плюшен приятел. Почти всяко дребосъче си има любим герой от приказка или филмче. А когато то има възможност да прегърне, да играе, да щурее и даже да си приказва с най-големия си приятел то е най-щастливо на света.

Плюшена играчка Мини Маус-перфектния подарък за всяка госпожица

Има ли вашето дете любима играчка? Сигурно знаете колко важно е мъничето да има истински приятел, та макар и плюшен.

Подаръкът, който ще направи безкрайно щастливи малките госпожици е плюшена играчка Мини Маус. Розовият цвят е любим на малките момиченца и това допринася още повече за любовта им към играчка Мини Маус.

Качеството на плюшените играчки е от съществено значение за нас, затова подбираме в асортимента на Tea Toys само оригинални и лицензирани продукти. Мини Маус плюшена играчка е изработена от специална материя, подходяща и за най-малките деца. Всички плюшени играчки, предлагани в нашия магазин отговарят на европейските изисквания за качество.

Плюшената играчка е перфектен подарък за всяко дете, поради емоционалната и сантиментална стойност, която се придава на продукта. Детето общувайки с плюшения си приятел се учи да изразява емоции, било то положителни или отрицателни.

Например ядосаната малка госпожица може да излее своите мисли на любимата си плюшена играчка Мини Маус, да разкаже колко неприятно и е станало, когато в детската градина приятелче я е нагрубило и после да я гушне за утеха. Не винаги децата споделят всичко на мама или тати. Понякога се притесняват, че няма да бъдат правилно разбрани, друг път даже не знаят как да изразят тези на пръв поглед нормални и човешки емоции. Но когато се срещат за пръв път с чувства като гняв, ярост или завист, малките ни деца се случва да не успяват да контролират поведението си и всички знаем, че това води до конфликти с деца, родители и учители.

Напишете “Мини Маус играчка цена” и намерете най-изгодните ценови предложения

Ако търсите Играчка Мини с приоритет цена, най-добър резултат ще имате ако изпишете “Мини Маус играчка цена”. Колкото по- ясно, точно и кратко посочите вашите критерии за търсене, толкова по-концентрирана и ясна информация ще получите.

Например ако напишете “Мини Маус цена” е напълно възможно да получите търсената информация от вас, но ще бъде по-обширана. Една дума е от голямо значение и посочвайки, че търсите играчка, улеснявате търсачката и филтърът се стеснява.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение