Menu
Your Cart

Плюшена играчка Хълк - Hulk, 65 см

Плюшена играчка Хълк - Hulk, 65 см
Плюшена играчка Хълк - Hulk, 65 см
-20 %
Плюшена играчка Хълк - Hulk, 65 см
Плюшена играчка Хълк - Hulk, 65 см
Плюшена играчка Хълк - Hulk, 65 см
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Ф460108
39.90лв
49.90лв
без ДДС: 39.90лв

Плюшена играчка Хълк - Hulk  е впечатляващ.

Чудесен подарък за любителите на популярния герой.

Размер: 65 см.

Децата ви мечтаят да се впуснат в непознати приключения и да изследват нови светове? Хълк е тук, за да изненада най-малките и да ги зарадва с невиждани досега приключения и забавления. Този любим герой на мнозина е не толкова страшен, колкото изглежда на външен вид. А плюшената играчка с неговия лик е дори сладка, пухкава и мека. Кое дете не би се зарадвало на такъв подарък?

Кой е Хълк?

Хълк е добре познат анимационен герой на много деца и дори на възрастни. За първи път той се появява в „Невероятният Хълк“, комикса на писателя Стан Лий и художника Джак Кърби. Героят е голям, зеленокож, тромав и много мускулест хуманоид, който притежава нечовешка сила. Често наричан чудовище, той всъщност е алтер егото на доктор Брус Банър, физически слаб и социално изолиран физик, който няма нищо общо със зеления мутант. Двамата често се възмущават един на друг и не разбират добре поведението си.

Доктор Банър се превръща в силното чудовище не по своя воля, а по-скоро тогава, когато е подложен на емоционален или физически стрес. Колкото по-силен е гневът му, толкова по-голяма е и силата на Хълк. Това го прави и толкова страшен и опасен в очите на другите.

Хълк обаче не е злият герой, за когото всички го мислят, напротив. Дълбоко в сърцето си той е добър. Това доказват и неговите действия – той се бори със злодеи във всеки разказ и надделява над злото.

Плюшена играчка Хълк 65см

Именно силният характер и упоритостта на зеления анимационен герой впечатляват толкова деца по света. Те се възхищават на силата и безстрашието му и се стремят да бъдат като него.

Ако и вашето дете обича Хълк и разказите за него, изненадайте го с подарък, който ще го радва за дълго време напред. Изберете най-новата Хълк играчка с впечатляващи размери от 65 см и зарадвайте вашите малчугани с любимия анимационен герой. Тя е идеална за ежедневна игра, гушкане, пътуване. Малчуганите обичат да спят с нея, защото знаят, че зеленият хуманоид бди над тях и ги предпазва от злото цяла нощ.

Играчката е изработена от най-висококачествени материали и предлага меко и удобно усещане. Тя ви гарантира комфорт, мекота и дълготрайна издръжливост. Деликатната ѝ материя е нежна към чувствителна кожа, което я прави напълно подходяща за всички деца.

Оставете страшното, но добро чудовище да стъпи в дома ви и да вдъхнови децата ви да бъдат смели и силни като него.

Играчка Хълк за малки и големи

Внимавайте! Не ядосвайте Хълк, защото той е винаги готов за действие. Със силното си мускулесто тяло, гъста черна коса и страховито изражение, той е готов да победи всичко, което се изправи на пътя му.

Вместо това, представете новата играчка Хълк на децата си и им обещайте, че той ще ги пази от беди и злини. Зарадвайте вашите малчугани с този уникален подарък от Tea Toys.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.