Menu
Your Cart

Подарък за новородено

Модел: К100711-3
Пътечка за прохождане "Стъпвай смело" . Специален подарък за един от най-важните моменти в живота на всяко дете. - текстилна пътечка за прохождане 150 см. х 50 см. Размер на опаковката - 21 см. х 15 см...
26.90лв
без ДДС:26.90лв
Модел: К83710-2
Фоторамка - Колаж. За 4 снимки с размер -15 см. х 10 см. Размер на рамката - 47,5 см. х 35 см. х 1,5 см...
18.90лв
без ДДС:18.90лв
Модел: К84952
Фоторамка - Колаж /за 8 снимки с размер 15 см. х 10 см./. - с подвижни елементи /букви/ за закрепване Размер на фоторамката - 49 см. х 48,5 см...
32.90лв
без ДДС:32.90лв
Модел: К84456
Детски Крафт албум с материали за декорация.Създайте незабравими спомени с истории и снимки на вашето бебе.Чудесен подарък със сантиментална стойност, който ще остане за спомен!Подарък, който ще усмихва не само днес, а и утре и вдугиден и завинаги! Размер на опаковка - 27 см. х 23 см. х 3,5 см...
25.90лв
без ДДС:25.90лв
Модел: К100709-1
К-кт метални кутийки за бебе "Пъпче, зъбче и кичурче" /3 броя/. - "Моето пъпче" - "Първото ми зъбче" - "Кичурче косичка" Размер на кутийка - 7 см. х 7 см. х 4,5 см. Размер на опаковката - 20 см. х 7 см. х 4,5 см...
15.90лв
без ДДС:15.90лв
Модел: 46711-2
Плюшено мече "ЛЕКА НОЩ" е чудесен подарък за малко бебе. Прекрасна компания за игра и гушкане на вашето мъниче.Спокойният сън на бебето е от съществено значение, както за него, така и за вас.Погрижете се за това, осигурявайки мека и нежна на допир играчка за гушкане и приспиване.Размер: 30см.Състав:..
24.90лв 29.90лв
без ДДС:24.90лв
Модел: 84488-1
Фотоалбум в кутия.- за 200 снимки с размер 18 см. х 13 см.Размер - 30 см. х 24 см. х 6 см...
24.90лв
без ДДС:24.90лв
Модел: 84488-2
Фотоалбум в кутия.- за 200 снимки с размер 18 см. х 13 см.Размер - 30 см. х 24 см. х 6 см...
24.90лв
без ДДС:24.90лв
 Плюшено мече за гушкане Лека нощ, синьо  Плюшено мече за гушкане Лека нощ, синьо
Hot -17 %
Модел: 46711-1
Плюшено мече "ЛЕКА НОЩ" е чудесен подарък за малко бебе. Прекрасна компания за игра и гушкане на вашето мъниче.Спокойният сън на бебето е от съществено значение, както за него, така и за вас.Погрижете се за това, осигурявайки мека и нежна на допир играчка за гушкане и приспиване.Размер: 30см.Състав:..
24.90лв 29.90лв
без ДДС:24.90лв
Показва 1 до 12 от 144 (12 страници)

Как да изберем подарък за новородено бебе?

Всички знаем какво изобилие от продукти за бебета има на пазара. Изборът става все по-труден, разнообразието все по-голямо. А вие искате да изберете подарък за новородено бебе и не може да се спрете на нищо.

Обикновено най-необходимите неща като детска количка, кошара или шезлонг се осигуряват и купуват предварително. Изборът им е добре да се направи от бъдещите родители, тъй като те най-добре знаят от какво имат нужда и какво желаят.

Разбира се новородените бебенца не могат да се насладят на получените подаръци веднага. Затова ви съветваме, подаръкът да бъде такъв, че бебето да може да го използва и да му се порадва макар и след време. Нещо, което да е подходящо за бебе, интересно и все пак достатъчно значимо?

Какво ще кажете за голяма плюшена играчка с надпис на панделката “Добре дошъл, Константин”, например? Това вече е наистина оригинален подарък за момченце и момиченце. Нещо, което ще бъде пръв приятел на бебето и ще се гушка в него. А най-хубавото е, че няма след месец или даже година да се захвърли поредната играчка, а ще остане за спомен да краси детската стая. Плюшена играчка ще продължава да бъде приятна компания, добър слушател и не на последно място място за успокоение и гушкане. Подарък за новородено бебе е всъщност първият подарък, който детето получава. А може ли да се забрави той?

Винаги ще останете в сърцето на бебето и детската усмивка няма да слиза от лицето му избирайки оригинален подарък за момченце и момиченце, който е специално избран за него, с послание и любов.

Подарък за бебе на 40 дни-интересни идеи и предложения

Раждането на дете е нещо свято. Няма по-щастлив момент от този за повечето родители и техните роднини. Емоцията и вълненията, които съпровождат това събитие не могат да се опишат с думи. Само този, който е преживял и се е докоснал до това чудо, познава тези чувства.

Напълно естествено е да се отделят повече средства за подарък за новородено момиче и момче. Това са един от най-специалните поводи и всеки близък би искал да зарадва малкото бебче с нещо хем практично, хем оригинално. За това значимо събитие избирането на подарък за новородено момиче и момче е понякога трудно изпълнимо без допитването на приятел, роднина или консултант в специализиран магазин. Препоръчваме ви и да потърсите и в интернет предложения за подарък, като напишете “играчка за новородено цени”, за да се селектират най-добрите оферти за вас.

Старо поверие е до 40-ият ден не се ходи при родилката и бебето. Все още това поверие се спазва при някои семейство с цел да се предпазят от болести. На 40-ият ден след раждането се прави погача и тогава се посрещат гости.

Разбира се, тогава се поднасят и подаръците за новороденото. Може да ви бъдем полезни, като ви предложим оригинален подарък за бебе на 40 дни. За всеки родител моментите на първото зъбче и първите стъпки са много ценни. “Комплект за прекрасни спомени” съдържа пътечка за прохождане, кутийка за пъпчето, кутийка за първото зъбче и кутийка за кичурче косичка. Всичко това, съхранявано в кутия за спомени е прекрасна идея за подарък за бебе на 40 дни. Ако желаете да добавите и още нещо, подходящо за този празник, ние от Tea Toys бихме ви предложили плюшено мече в бебешко синьо или бебешко розово, което е също сантиментален и ценен подарък. А още по-специален може да го направим, като го надпишем с името и рождената дата на бебето.

Не забравяйте и да потърсите разнообразни бюджетни подаръци, като напишете в интернет “играчка за новородено цени”.

Няма по-голямо щастие от това, да купуваш подарък за новородено внуче

Знаете ли, че между бабите и внучките има специална връзка?

Изключително силна връзка, която е доста по-различна от връзката между майка и дъщеря е тази между баба и внучка. Това е така, защото баба е едновременно добра приятелка, прекрасна готвачка, търпелива бавачка и какво ли още не.

Чувала съм, че да станеш майка е щастие, но да станеш баба е два пъти по-голямо щастие. Дали е така, не знам?

Ние от Tea Toys сме тук, за да помогнем на баба да избере най-хубавите подаръци за новородено бебе. Постарали сме се да селектираме нашите предложения с качествени бебешки играчки за новородено. Защото знаем, че що се отнася за бебета и деца, компромис с качеството не трябва да има.

Първото ни предложение, мили баби, е да подготвите най-широките си усмивки, най-смешните физиономии и най-милите умалителни думички като “патенце, пиленце, сладкишче, сладурче и т.н.”. Подарък за новородено внуче ще изберем лесно заедно. Оригинален и незабравим е персонализиран подарък за новородено бебе. Това може да бъде най-сладката плюшена играчка, която си изберете. Ние ще се погрижим да я надпишем, специално за вашето внуче с името и рождената дата на бебето. Какво по-хубаво от това? Сладко и меко плюшено мече за гушкане- перфектен избор за подарък за новородено внуче.

Ако сте решили да заложите на практични подаръци за новородено бебе, ви препоръчваме да се спрете на активна гимнастика за бебе. Интересен, забавен и също така полезен подарък, който със сигурност ще влезе в употреба при първа възможност. Преоткривайки света всеки ден, малките бебчета обичат разнообразието, цветните играчки и нежните мелодии. За тази цел ние от Tea Toys добавяме към подходящи бебешки играчки за новородено плюшените латерни с нежни мелодии за приспиване. Сънят на бебето ще бъде много по-сладък, ако то заспива спокойно. Осигурявайки му по- добър сън, вие му осигурявате по-добро настроение.

Всеки подарък е ценен и незаменим, но наш фаворит е персонализиран подарък за новородено бебе. Прекрасното е, че бебчето ще има плюшен приятел и когато порасне, ще краси детската му стая и никога няма да забрави най-специалния подарък от баба.

Какъвто и подарък да изберете, мили баби, за скъпите ви внуци, вие получавате най-големия подарък смеейки се и играейки с мъниците. Това ви зарежда положително и ви прави щастливи, повече от всичко.

Какво се подарява на новородено с ограничен бюджет?

Това е въпрос, който почти всеки си е задавал. Дали като родител, роднина или приятел сигурно ви се е случвало да търсите подарък за малко бебче. Наистина избора е труден, ивайки предвид изобилието от магазини и продукти на пазара. Цените на бебешките играчки не са евтини, но при добър подбор и подходящ консултант ще намерите вариант.

Ние от Tea Toys ще се постараем да отговорим на въпроса ”Какво се подарява на новородено с ограничен бюджет?”

Често при търсене на подарък за новородено цена е от съществено значение. Разбира се ще е перфектно, ако успеете да намерите интересен и оригинален подарък на добра цена. Това, което ние смятаме да ви предложим и сме убедени, че ще се хареса на младите родители е фотоалбум за бебе в кутия. Няма по-ценно и сантиментално от това да съхраним спомените. Бебето се променя с всяка минута, а всеки миг е незаменим. Подарявайки фотоалбум за бебе в кутия в бебешко синьо или розово, вие подарявате мигове щастие и смях. Практичен подарък, който ще бъде използван често. Това е подарък за новородено цена достъпна за всеки.

Друго бюджетно предложение, което знаем, че се харесва и предпочита е плюшено мече за бебе. Това е класика, но винаги актуално. Няма дете без любима плюшена играчка. А ако това е вашият подарък, ще е още по- прекрасно. Първата плюшена играчка на детето обикновено остава най-любимата, най-сантименталната и най-ценната. В повечето случаи нашите клиенти избират плюшено мече за бебе, но в нашата селекция за бебешки играчки може да откриете и други животинки, като плюшени еднорози, слончета, зайчета и мишлета.

Не на последно място добър вариант за подарък е и оригинална дизайнерска касичка, в която младите родители да събират спестявания за тяхното бебе. Така, вие ще направите много голям подарък на младото семейство. Защото, когато вече има и деца в семейството, е нужно да има и спестявания.

Опитахме се да дадем отговор на въпроса “Какво се подарява на новородено с ограничен бюджет?”, но най-важното е не какво се подарява, а как се подарява. Когато подарявате, просто прегърнете и дарете любов. Това винаги е най-ценно, а не струва нищо.