Menu
Your Cart

Музикална въртележка за кошара

Музикална въртележка за кошара
Музикална въртележка за кошара
  • Наличност: В наличност
  • Модел: К231340
28.90лв
без ДДС: 28.90лв

Музикална въртележка за кошара

Музикална въртележка за кошара /механизирана/.
Размер на опаковка - 40 см. х 27 см. х 5,5 см.
За деца над 3+ месеца.


Приспете вашето бебче с вълшебна въртележка за кошара

Знаете ли от какво най-много има нужда малкото бебече, за да расте здраво и засмяно?

Пълноценен сън, добра храна, чисти пелени и любов.

Осигурявайки на първо време добра и спокойна обстановка, вие предразполагате детето да се отпусне. Поставянето на бебешка въртележка за кошара с нежна музика ще помогне за унасяне и лесно заспиване на вашите мъници.

Играчките за кошара със стойка за въртележка са изключително подходящи за малките бебета, защото развиват тяхната координация и ги стимулират да следят с поглед отделните фигурки и елементи. Също така цветната въртележка за кошара помага на детето да разпознава цветовете. Пъстрите играчки привличат погледа на бебчето, разсейват го и често то се унася. Гледайки движещите се елементи на фона на нежна мелодия детето се успокоява и това му помага да заспи самостоятелно.

Когато малкото бебе е превъзбудено и нервно, напълно възможно е и да е гладно, да е мокро или просто да има нужда от топла прегръдка. Тези на пръв поглед елементарни нужди са най-важното за нормалното развитие на мъничето. Ако сънят на детето е кратък и неспокоен, търсете причината и осигурете на детето ви комфорта и спокойствието, от което то има нужда. Всички деца са различни и няма формула за успешно присипване, затова намерете вашият индивидуален подход и следвайте сърцето си. Някои деца обичат да гушкат играчка, други се приспиват с музикална въртележка за кошара, а трети нямат нужда от нищо.

Нужно ли е детето да има специална играчка за кошара?

Никой не знае точно какво мислят, преживяват и какво вълнува най-малките ни съкровища. Ние възрастните, само предполагаме какво е в малката им главичка, от какво имат нужда и как се чувстват. Докато не проговорят, единствено може да разчитаме техните чувства по тяхното поведение-усмихват ли се, плачат ли, нерни ли са или спокойни.

Съществено значение за нормалното развитие на бебето е то да расте, заобградено от любов и грижи. Осигуряването на комфорт и спокойствие на мъниците също е важно, като за тази цел на детето е препоръчително да се предложи любима играчка за детското легло. Когато свърши времето за игра и забава, бебчетата имат нужда от пълноценен сън. Усещането на сигурност и спокойствие помага на нашите съкровища да заспят спокоен сън. Това усещане често се осигурява чрез любима играчка за кошара, която детето да гушне или просто да гледа. Бебешката играчка, с която заспива детето е добре да бъде една и съща и да стои винаги в креватчето на детето, за да асоциира присъствието и със унасяне.

Музикалната бебешка въртележка за креватче също играе съществена роля в отпускането и естественото унасяне на бебчетата.

Нуждата от специална играчка за кошара е строго индивидуална, но нашите наблюдения са,че децата, които свикнат от много малки да заспиват гушкайки любима играчка, растат по-самостоятелни, по-уверени и спокойни.

Търсите ли “музикална въртележка за кошара цена”?

Когато търсим някакъв продукт, вече е съвсем нормално и логично да направим своето проучване в Интернет. Важно е да посочим точните параметри, по-които търсим продукт и конкретните неща, които ни интересуват. В случая , ако например търсим някаква играчка за кошарата на изгодна цена е достатъчно да напишем в търсача “музикални играчки за кошара цена”, което ще ни даде нужната информация бързо и лесно. Доста често търсенето на информация в Интернет се случва чрез задаване на въпроси.Например “ Колко струва играчка за количка?”. Това не е правилно. Когато търсите нещо, напишете го като отговор, а не като въпрос.

Не на последно място е добре да се знае, че колкото повече думи или изрази пишете в търсачката, толкова по-обширна информация ще ви се предложи и съответно ефективността на вашето търсене няма да е висока. Затова препоръчваме да изписвате не повече от 5-6 думи, за да имате задоволителна, ясна и изчерпателна информация. Например с търсенето на “музикални играчки за кошара цена” посочваме точно и ясно, от какво се интересуваме и резултатите, които ще получим ще бъдат конкретни.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.