Menu
Your Cart

Активна гимнастика за бебе

Активна гимнастика за бебе
-16 %
Активна гимнастика за бебе
  • Наличност: In Stock
  • Модел: К241437
55.50лв
65.90лв
без ДДС: 55.50лв

Сгъваема активна гимнастика за бебе

В комплекта са включени батерии и музика.

За деца над 3+ месеца.

Размер на опаковката - 57 см. х 29 см. х 11 см.

Активната бебешка гимнастика е от изключително важно значение за правилното развитие на малкото дете. Обикновено стандартната активна гимнастика за бебе представлява комбинация от различни дрънкалки и висулки, които могат да бъдат шумящи, движещи или светещи елементи. Занимателните играчки привличат вниманието на бебето и го стимула да се движи, протяга и заиграва. Това допринася за неговите двигателни способности, активност, координация и не на последно място - концентрация. Различните и пъстри цветове на дрънкалките също помагат за развитието на сетивата на бебето.

Предпочитана активна гимнастика за бебе е тази ,която издава приятни звуци и мелодии. Подходящо подбраната бебешка гимнастика може да се превърне в страхотна и незабравима компания на вашето мъниче. Заигравайки се, детето неусетно ще започне да използва функциите на тялото си съвсем самостоятелно. Това от своя страна ще ви “помогне” да оставите малките деца да се забавляват сами и да свършите нещо друго.

Основният въпрос на много родители е “Активна гимнастика от кой месец се препоръчва?”

Бебето може да започне да играе в активната гимнастика след третия месец. Преди това не е препоръчително да се използват подобни занимания, но както в повечето случаи индивидуалният подход към детето е за препоръчване.

Някои бебчета проявяват интерес към заобикалящия го свят едва на 2 месец, други спят спокойно и нямат желание за активности и до 4-5 месец. Разбира се, ако предпочитате да предложите на бебето в по-ранна възраст такова занимание е задължително да е под ваш надзор. Безопасността на игрите е от най-голямо значение и ви препоръчваме да не правите компромис с качеството на бебешките артикули.

Бебешкият рай с музикална активна гимнастика

Осигуряването на комфорт и спокойствие за малкото дете е много важно и играе съществена роля за по-нататъшното му развитие. Усещането за релакс, сигурност и хармония идва тогава, когато човек се чувства себе си, в “свои води”, на специално място. Това определено кътче, в което мъниците могат да се чувстват така е иновативната активна гимнастика за бебета. Разбира се, топлата прегръдка на майката или забавните игри с тати, не могат да бъдат заменени със занимателната музикална активна гимнастика, но когато има желание, може да се намери време за всичко.

Първоначално пъстрата бебешка активна гимнастика може да се стори на детето странна, но когато го запознаете с нея, то ще преоткрие своето вълшебно място.

Не забравяйте, че не бива да оставяте малкото дете без надзор, въпреки, че то ще започне да се занимава все по-самостоятелно, откривайки на какво е способно.

Пъстрите, шарени и движещи се висулки на занимателната активна гимнастика за бебета провокират вниманието на малките палавничета, стимулират движенията, опитвайки се да достигнат някоя играчка и развиват координацията между очите и ръцете.

Сгъваемата бебешка активна гимнастика със звуци и музика е топ продукт за тази година, като предимствата са и компактността и лесното транспортиране. Където и да сте, бебешкият рай може да е с вас: на гости, на почивка, в парка. Освен че ще помогне за правилното физическо развитие на Вашето бебе, преносимата активната гимнастика за бебе ще улесни и вас родителите, като ви спаси в критични ситуации.

Използваема е в легнало положение. Движенията на ръцете и тялото се насърчават чрез висящи играчки. Малкото бебе ще се протяга в опит да достигне желаната цел, като по този начин се укрепва физическото здраве, развиват се сетивните умения и координацията. Ярките цветове на играчката стимулират цветоусещането, а различните подрънкващи звуци и музика ще имат "грижата" за развитието на слуха. Висящите играчки могат да се откачат и да се използват за самостоятелна игра. Рамката лесно се сгъва до компактни размери, което прави активната гимнастика изключително удобна за пренасяне и съхранение.

Напишете “активна гимнастика за бебе цена” и открийте най-изгодните предложения

Ключов момент в избирането на евтина активна гимнастика за вашето бебче е къде и как да търсите информация. Най-лесният и бърз начин да получите максимално информация с един клик е Интернет. За тази цел от нас ще получите съвети за по-ефективно търсене на евтина активна гимнастика.

Има значение какво и как ще изпишете в търсачката за ваше улеснение ви предлагаме фразите, които ще ви донесат желания резултат, а именно “активна гимнастика цена” и “активна гимнастика за бебе цена”.

Когато един от основните параметри, от който се интересувате на даден продукт е цената, препоръчваме да се изпише “цена” при търсене в Интернет, за да си спестите време и усилия.

Разнообразието от много онлайн магазини вече обърква потребителите и често не се ориентираме в правилния избор. Насочваме ви вниманието да поръчвате бебешки играчки от магазини, в които има ясно посочени цени, условия на доставка и опция за връщане. Понякога цените за доставка не са споменати, но вие имате право да питате и всеки магазин, който държи на добър имидж ще върне отговор.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.