Facebook Pixel

Категории

За Теа Тойс

Нашата история е свързана преди всичко с цветния и многообразен свят на децата. Там, където възможностите са неограничени, а мечтите и желанията имат значение. Поставихме си за цел да излезем от общоприетите рамки и да погледнем през очите на най скъпите ни малки същества. Вдъхновяваме се от детските усмивки и вярваме, че нашите малки съкровища заслужават най-доброто. Затова всичките ни продукти са изработени от висококачествени материали и са спазени всички нормативни изисквания към артикулите, което гарантира сигурността и безопасността на Вашите деца.

Ние от ТЕА ИНВЕСТМЪНТ ООД Ви предлагаме голямо разнообразие от продукти с марка „ТЕА”. Всичките ни артикули са съобразени не само с последните тенденции, актуалните цветове и дизайни, а и предпочитанията на малките ни почитатели. Защото тяхното спокойствие и комфорт са нашите главни критерии за успех! И благодарение на тях през последните две десетилетия успяхме да се утвърдим на пазара като надежден и сигурен партньор както на родителите, така и на децата. За това време, разширихме предлагането си и постигнахме приказно богат асортимент, с който днес вече можем да задоволи нуждите и на най-претенциозните клиенти.

Освен това, фирмата ни се развива в сферата на търговията на пластмасови и плюшени детски играчки на едно и дребно, както и тяхната дистрибуция. Благодарение на редица търговски сделки, успяхме да развием производството си и да усъвършенстваме целия процес – от проектирането до достигането на играчката до крайния потребител. Развихме лоялни взаимоотношения с клиентите и партньорите си. Това ни утвърди като една от водещите фирми в бранша за Североизточна  България.

Работим и с търговци на едро. За тази цел трябва първо да се регистрирате, за да имате достъп до актуалните ми цени на едро.

Ние вярваме, че с работата си помагаме на децата да израснат в един по-добър и пъстър свят. Защото привързвайки се и обичайки плюшена играчка детето развива у себе си положителни качества, които му помагат да изразява емоциите си свободно, да бъде себе си и да фантазира!

Изберете нашите играчки и ние ще Ви подарим много щастливи моменти!

Теa Toys – най-доброто за Вашите деца!


Ние, от Tea Toys, сме официални представители за България на SELAY TOYS. Те имат собствена фабрика за производство на висококачествени плюшени играчки и аксесоари с най-нови технологии.

selaytoys

Клиентите на едро, с които сме в дългосрочни търговски отношения, са:


Последвайте ни:
Copyright Детски играчки TeaToys.bg © 2019 - All Rights Reserved. SEO by INTERNETREKLAMA.BG