Menu
Your Cart

Детски фотьойл / пуф бухал

Детски фотьойл / пуф бухал
Hot -20 %
Детски фотьойл / пуф бухал
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 46437
79.90лв
99.90лв
без ДДС: 79.90лв

Детски фотьойл / пуф е с форма на бухалче.

Прекрасно допълнение към всяка детска стая или кътче, където детето ще се чувства удобно.

Изработено от висококачествена метерия и сиконов пух, това свежо плюшено столче ще стане любимо място за игра, четене или просто почивка на всяко мъниче.

*Предназначен e за деца от 1 до 4 години.
Размери: 50 х 50 х 45 см (Ш x Д x В)

Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.

Отговаря на европейския стандарт за качество EN71.

Една по-различна стая с детски фотьойл бухал

Много сме щастливи да виждаме доволните ни клиенти. Това ни кара да се усмихваме и да продължаваме да създаваме интересни плюшени играчки и аксесоари за деца. Най-продаваният ни и харесван продукт пред тази година е детски фотьойл бухал.

Изработен от висококачествена материя с пълнеж от полистиролова пяна, лесен за поддръжка и лесно преносим, този фотьойл за детска стая може да превърне кътчето на вашето дете в красиво и забавно място. Палавите и любознателни дечица често не сядат и за секунда. Обичат да разглеждат, да пипат, да скачат, да играят и дойде ли момента за покой и храна, родителите се изправят пред голямо приключение. Когато им се предложи много специално място, на вълшебен детски фотьойл животно, което ще ги пренесе във света на магичните приказки, децата ще се заинтригуват. Удобен и много мек, фотьойла ще се превърне в любимо място на малките палавници. Приятните цветове и свежият дизайн на детските столчета ще допринесат за уютния ви дом.

Децата обичат да имат специално място за игра, хранене или просто за почивка. Предоставяйки им това кътче, вие им осигурявате спокойствие, сигурност и комфорт.

Един детски пуф бухал може направи чудеса

Знаете ли, че децата много обичат да мечтаят за вълшебни неща? Но за тази цел е нужно да имат специално място, на което да се отпуснат.

Направихме експеримент с един от новите ни продукти-детски пуф фотьойл и предложихме на няколко деца да седнат на него, а на други да седнат на обикновени столове. Помолихме ги да останат на столчетата за 10 минути.

Резултатите са следните: Децата седнали на нормални столчета се въртяха, разглеждаха всичко наоколо, неспокойни и нетърпеливи чакаха да минат десетте минути. Другата групичка деца, седнали на детски пуф бухал, се размечтаха усмихнати и някои от тях заразглеждаха опознавателно фотьойла играчка. Потънали в детските си мечти, те не желаеха да станат. Чувстайки се комфортно и спокойно, мъниците могат да да прекарат с часове на приятно място, създадено специално за тях.

Не е за вярване как всичко влияе на настроението и емоциите на децата. Една малка промяна в детското кътче може да направи чудеса. Кътче, в което детето да бъде просто себе си, създадено само за него, за неговите мечти, истории, приключения.

Напишете в търсачка “детски фотьойл цена” и открийте най-добрите пределожения

Съвременният, високотехнологичен свят дава възможност да сме информирани и запознати с всички продукти, от които се интересуваме. Разглеждайки в Интернет богатото разнообразие от детски играчки, често се случва да се объркаме и даже да се изгубим мисълтта.

Затова нашата препоръка е, когато търсите някакъв продукт да напишете конкретно желанието си, като даваме пример с “детски фотьойл цена”. Така ще се селектират по най-добър начин артикулите в тази категория и ще ви по-лесно да направите вашият избор. Ако напишете “детски пуф фотьойл” ще може да избирате от голяма гама от пъстри и интересни предложения, но тогава цената няма да е фактор във селекцията.

Най-ледният начин да намерите това, което търсите е да се възползвате от търсачките и да задавате точно и ясно това, което търсите. Дигиталният свят е на разположение на всеки, който желае да го опознае и много често ни улеснява в избора на продукти, особено за дечицата ни.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение