Menu
Your Cart

Плюшена играчка Хъги Лъги в синьо

Плюшена играчка Хъги Лъги в синьо
Плюшена играчка Хъги Лъги в синьо
Плюшена играчка Хъги Лъги в синьо
Плюшена играчка Хъги Лъги в синьо
Hot -48 %
Плюшена играчка Хъги Лъги в синьо
Плюшена играчка Хъги Лъги в синьо
Плюшена играчка Хъги Лъги в синьо
Плюшена играчка Хъги Лъги в синьо
Плюшена играчка Хъги Лъги в синьо
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 46722
11.90лв
22.90лв
без ДДС: 11.90лв

Какво е плюшената играчка Хъги Лъги?

През последните месеци изключително актуалнаните плюшените играчки Хъги Лъги породиха голяма интерес у малки и големи деца. Всички магазини продават тази на пръв поглед странна играчка. Децата няма как да не забележат интересните на вид и популярни малки плюшени играчки. Изработени са от мека материя. Всъщност Huggy Wuggy е герои от електронна игра за оцеляване на Poppy Playtime. Дизайна, графиките и историята на играта провокират много потребители на Youtube и TikTok и създават видеа, които представят героя на играта в различни плашещи и страшни сценарии. Като електронна игра от жанра на ужасите е нормално основните герои да са грозни.

Плюшените играчки Хъги Лъги са в син и розов цвят с червени устни и големи, остри зъби. Интересн факт е, че децата в определена възраст харесват страшни играчки, филмчета, приказки и др. Не случайно още преди много години, най-актуални и четени на малките деца с били приказките на Братя Грим, в които много често присъстват страшни герои и плашещи сценарии. Детето сякаш има нужда да изживее тези емоции и търси начини да стимулира страховитото във всяка ситуация. Това, което като родители може да направим е да поговорим с децата за видовете емоции, с които е напълно възможно да се сблъска, но да ги приеме като част от себе си. Играчките, филмите и всички страшни неща около нас, за едни са опасни, а за други са просто част от света. Защото както има ден, така има и нощ, както има бяло, така има и черно и не може да избягаме в свят, изграден от единствено чисти, мирни и благоприятни емоции и предмети.

Защо плюшени играчки Хъги Лъги в синьо завладяват децата?

Понякога един обикновен въпрос, зададен на детето може да ви даде отговор на много неща. Попитайте децата: “Защо харесвате тези плюшени играчки?”.

Вероятно ще чуете, че причината е, че всички негови приятелчета го харесват. Разбира се това е тенденция и мода, както ежегодно има хит на пазара, който завладява малчуганите. И както обикновено, няма дете, което да не иска бъде актуално и да притежава модерните Хъги Лъги играчки.

Също така детето понякога желае да получи нещо материално, не заради самият предмет, а заради специалното внимение, което ще получат. Затова препоръчваме да се разговаря с детето, преди да се пристъпи към закупуване на плюшени играчки Хъги Лъги. Попитайте го какво харесва в тази грачка, как ще играе с нея, къде ще я постави в детската стая и непременно се забавлявайте и се смейте докато обсъждате с вашето мъниче тази тема. Не порицавайте неговото желание или мнение. Напротив, покажете му, че може да получи обич, прегръдка и внимание без да му купувате плюшени играчки Хъги Лъги. Много често след като децата получат нужното внимание и грижа, забравят за играчката, която преди това са желали.

Разбира се, когато наблюдаваме агресия и паника, провокирана от въпросните играчки е най-препоръчително да се консултирате със специалист-детски психолог или терапевт, за да подходите професионално към ситуацията и да немерите най-правилния подход за вашия случай.

Интересна плюшена играчка Хъги Лъги със страхотен размер, която е удобна за всяко дете, защото я носи навсякъде със себе си и дори в детската градина. Децата остават възхитени и очаровани от своя нов приятел за игра.

Характеристики:

  • Подходяща играчка за : За момичета и момчета
  • Цвят: Син
  • Тип материал: Плюш
  • Размер: 40 сантиметра
  • не абсорбира влагата, лесно се пере и е много приятно на допир.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.