Menu
Your Cart

Детски играчки за момиче

Модел: К55893
Кукла "Defa Lucy" със спортен автомобил.Супер качество.Размер на опаковката - 41,5 см. х 23 см. х 20 см.За деца над 3+ години...
58.90лв
без ДДС:58.90лв
Модел: К55899
Кукли - Скиорка "Defa Lucy" с аксесоари.Супер качество с чупещи се крака и ръце!Размер на опаковката - 33,5 см. х 18 см. х 6,5 см.За деца над 3+ години...
25.90лв
без ДДС:25.90лв
Модел: К55927-2
Комплект за рисуване и оцветяване в метален куфар Еднорог /145 части/.Чудесен подарък за дете, което обича еднорозите и прекарва забавни моменти в рисуване и оцветяване.Размери - 35 см. х 24 см. х 9 см.За деца над 6+ години...
69.90лв
без ДДС:69.90лв
Комплект за рисуване и оцветяване в метален куфар Еднорог/145 части/
-23 %
Модел: К55927-1
Комплект за рисуване и оцветяване на две нива в метален куфар /145 части/ . Размери - 35 см. х 24 см. х 9 см. За деца над 6+ години...
53.90лв 69.90лв
без ДДС:53.90лв
Модел: К55903
Кукла - Музикантка "Defa Lucy" с китакра, пиано и аксесоари /включени батерии/.- музикаНатиснете бутона върху китарата /батериите се намират на гърба на китарта, при нужда ги обърнете/.Супер качество с чупещи се крака и ръце!Размер на опаковката - 31,5 см. х 25,5 см. х 7,5 см.За деца над 3+ години...
42.90лв
без ДДС:42.90лв
Плюшена мишка - балерина
-14 %
Модел: 46308
Плюшена мишка - балерина от TeaToys е чудесен подарък за малка госпожица, който ще остане за спомен.С красива тюлена рокля, сребристи пантофки и красива панделка, играчката ще се превърне в пръв приятел на вашето дете.Подходяща за гушкане и игра.Размер: 40 см./изправена/, 22 см./седнала/Съ..
23.90лв 27.90лв
без ДДС:23.90лв
Модел: 46110
Плюшена възглавничка еднорог от TeaToys   е изроботен от висококачествен плюш.Прекрасен подарък за малките госпожици, любителки на еднорозите.Декоративна възглавничка, която ще придаде приказен завършек на детския кът. Чудесен и свеж аксесоар за детска стая!Размер: 32 см...
35.90лв
без ДДС:35.90лв
Модел: 46110-1
Плюшена възглавничка еднорог  е изроботен от висококачествен плюш.Прекрасен подарък за малките госпожици, любителки на еднорозите.Декоративна възглавничка, която ще придаде приказен завършек на детския кът. Чудесен и свеж аксесоар за детска стая!Размер: 32 см...
26.90лв
без ДДС:26.90лв
Плюшен мечок гигант с розова панделка
-10 %
Модел: 46078-1
Плюшено мече в бяло с розова панделка.Впечатляващ подарък за специален човек.Класическо плюшено мече, в което всеки би се влюбил!Размер: 100 см. /изправено/Състав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71...
89.90лв 99.90лв
без ДДС:89.90лв
Модел: К769959
Замък с Принцеса, пони и аксесоари /включени батерии/.- музика и светлинаРазмер на опаковката - 37 см. х 28,5 см. х 6 см.За деца над 3+ години...
26.90лв
без ДДС:26.90лв
Модел: К160456
Пишкащо бебе с гърне, памперс, докторски слушалки и аксесоари /с машинка/.- издава бебешки звуциРазмер на опаковката - 42 см. х 39 см. х 11 см.За деца над 3+ години...
39.90лв
без ДДС:39.90лв
Модел: 46122
Плюшен еднорог с розов рог от Tea Toys  е прекрасен подарък, подходящ за малки госпожици.Любителите на митичните съществат ще се влюбят в красивата играчка.Размер: 30 смСъстав: текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето, 100% полиестер.Отговаря на европейския стандарт за качество EN71..
29.90лв
без ДДС:29.90лв
Показва 1 до 12 от 88 (8 страници)

ТОП 3 детски играчки за момичета на 1 година в онлайн магазин Tea Toys

Изобилието от много играчки на пазара, понякога затруднява подходящия избор за подарък на малко дете. Често това се наблюдава, в случаите, когато някой иска да направи подарък на малко момиче или момче, но все още не е родител и няма нужната информация и опит, за да вземе решение.

За да помогнем да хората, които искат да изненадат малко детенце, а не са ориентирани, какво би било подходящо за съответната възраст и пол, сме подготвили селекция от топ продукти с детски играчки за момичета на 1 година.

От най-съществено значение за тази възраст е играчката да бъде безопасна за малкото съкровище. Играчки с остри ръбове не са препоръчителни. Меките играчки е добре да са от фин, плюшен плат, без връзки, копчета и шнурчета.

Като най-предпочитан продукти за тази възраст са креативните, занимателни играчки: сортери, пъзели, образователни игри с чашки. Нанизването, подреждането и поставянето на различни фигури една в друга е доказано, че в тази възраст е изключително полезно за малките дечица. Този тип играчки развива тяхната координация, концентрация и въображение.

Друг голям фаворит са музикалните и интерактивни играчки за момичета. Дали ще е кученце, което лае и изпълнява команди или кукла бебе, която се храни и пишка, този тип игри също развиват важни умения, които са полезни за децата.

Меките играчки за гушкане са друга любима играчка на малки и пораснали деца. Всяко дете обича да гушка и да бъде гушкано. Когато детето притежава плюшен приятел, то се учи да дарява любов, внимание и нежност. Определено тези качества са от изключителна важност за всеки човек, а научим ли детето да ги изразява още от ранна възраст, то ще се чувства по-щастливо и спокойно.

ТОП 3 детски играчки за момичета на 2 години в онлайв магазин Tea Toys

Всяко дете се развива с индивидуален темп. Уменията и интересите на децата между една и две годинки често се припокриват. Това е период, в който порасналото бебе се превръща в малко дете. Родителите и тяхното участие в детското развитие не е за пренебрегване, тъй като децата на тази възраст започват да имитират, подражават и попиват всичко направено и казано от близките си.

Като топ предложение за тази възраст предлагаме занимателните и образователни играчки, в които могат да участват и родителите или по-голям брат или сестра. Такива могат да бъдат комплекти с моделини или пластелини, книжки за оцветяване или конструктори за момичета, които да провокират въображението на принцесите. Всички тези играчки ще имат по-голям интерес за детето, ако първоначално родителя отдели малко време, за да покаже и да даде пример на детето какво може направи от съответната игра. Дали ще нарисуват заедно картина, или ще наредят замък от конструктор, не забравяйте, че детето се вдъхновява обикновено от по-големите-родител, брат, сестра, баба, дядо.

Чудесно забавление за тази възраст е играта с кукли. Повечето момичета обичат да играят на “майки и деца”, затова нашето второ топ предложение е именно : класическите кукли тип Барби. Едва ли има малко момиченце, което да не мечтае за красива кукла с изящна рокля. Приказните моменти, в които мъниците влизат в роля и играят с часове са незаменими.

Подходящи детски играчки за момичета на 2 години са и меките играчки за гушкане, които са любими и на малки и големи деца. Много често малките бебчета си имат любима играчка за приспиване. Когато мъниците пораснат и станат малки деца те отново си търсят любимата плюшена играчка, с която са свикнали да заспиват.

Играчки за момичета на 5 и 6 години

Това е периодът, в който детето започва да проявява любознателност и определен интерес към някаква сфера игри. В тази възраст е важно да се наблегне на изграждането на навици, тъй като им предстои и училищен етап от развитието им.

Каквото и да прави детето, дали ще оцветява, реди пъзел или ще играе с любимите си кукли, след приключване на веселбата, покажете на детето как да си прибере играчките. Важен елемент е примера, който възрастните ще дадем.

Подходящи играчки за момичета на 5 години са настолните игри. Те ще помогнат на детето, вече в преучилищна възраст да се концентрира и да развие логическата му мисъл. Вечната игра на “ Не се сърди човече” е винаги подходяща за забавление на цялото семейство. Чудесен вариант за игра, в който детето ще се научи и да губи и да уважава съперниците си.

За всички пораснали деца, които обожават да си играят на “Майки и деца” предлагаме богат асортимент от кукли за момичета. Кукли булки, гимнастички, бременни, русалки…….Мечтата на всяка принцеса може да бъде сбъдната. А във възрастта, когато училището тропа на вратата, децата често се вдетеняват още повече и желанието за игра става повече от преди. Не бива да ограничаваме децата да играят, особено в този етап. По-важно е те да се чувстват спокойни и уверени и да навлязат в училищния етап от развитието им не с уплаха и притеснение, а със самочувствие.

Разбира се, важен елемент са и играчки за момичета на 6 години, които са с образователна цел. Забавни пъзели с цифри и букви са предпочитани игри, които са чудесен избор за предучилищната възраст. Детските книжки също са незаменими, като препоръчително за родителите е да четат всеки ден на детето малка част от интригуваща книжка, за да създадете любов към книгата на вашето прекрасно детенце.

Занимателни детски играчки за момичета на 7 и 8 години

Детските играчки са важна част от развитието на всяко дете. Нашият съвет е да не се бърза с изучаването на училищния материал вкъщи, с цел “да му е по-лесно на училище”. Нека всичко си върви стъпка по стъпка и не изпреварваме важните процеси на развитие на детето. Когато посещават училище в 1 клас, мъниците са още неориентирани и нямат създадена рутина. Това ги кара да бъдат понякога неспокойни и нервни. Новите контакти и среда, не винаги се харесват в първия момент. Нужно е време и търпение за адаптация, както от децата, така и от техните родители.

За да премине по-лесно през този период е важно прехода да се случва плавно. Има интересни играчки за момичета на 7 години, които са подходящи за разтоварване. Такива са “Забавните фокуси с карти”, “Домино”, кубче “Рубик”.

За да бъде ученикът концентриран на училище е важно да отиде отпочинал, свеж и спокоен. Нашият съвет за постигане на това е да подкрепяте и окуражавате игрите на открито. Чудесни играчки за момичета на 8 години за навън могат да бъдат федербал, топки за игра, рисуване с тебешири или криеница. Чистият въздух, бягането и движението навън ще спомогнат за по-добра цялостна кондиция на детето.

Забавни детски играчки на тази възраст могат да бъдат и различни пъзели, в зависимост от интереса на детето. Реденето на пъзел действа като анти-стрес терапия, а в същото време учи на търпение и постоянство.

Играчки за момичета на 10 години

Макар и пораснали, всички деца имат нужда от игра. На 10 години те вече са в етап от развитието си, в които имат са натрупали много информация, имат вече ясно изразени интереси и приятели, с които да общуват.

Най-купувани и предпочитани за тази възраст са образователни игри за момичета.

Децата обичат да редят 3D пъзели, които развиват не само въображението, а и пространственото виждане, логическото мислене и концентрация. Още от ранна детска възраст някои деца избират своята бъдеща професия, вдъхновени от някоя игра. Ако детето е любител на триизмерни пъзели или фигури, в него може да има потенциал за бъдещ архитект. Наблюдавайте с какво играят момичетата ви. Всичко има значение. Ако детето ви не си играе с играчки за момичета на 10 години, а предпочита кукли тип бебета, може би желанието на малкото момиче и да обгрижва някой. Напълно възможно е да отглеждате малко човече с голямо сърце, което обича да помага. Не пренебрегвайте влеченията на децата. Понякога те могат да отключат даже и ваши, скрити и неподозирани интереси.

Ако детето обича спокойните,настолни игри, препоръчваме да започнете с шах.

Това е спорт, който развива изключително много ценни умения. На тази възраст е подходящо да се започне, тъй като точно тогава се изграждат основите на логическото и креативно мислене.

Всички тези игри и други евтини детски играчки онлайн може да откриете в нашият магазин www.teatoys.bg.

Използваме бисквитки, за да можем да ти доставим максимално изживяване по време на браузването в сайта. Декларация за поверителност.